“Δραπετεύει ο πρωθυπουργός, η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα”,  υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξη τύπου μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού-Για “πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς δίχως τέλος” κατηγορούν κύκλοι της ΝΔ τον Αλ. Τσίπρα

«Μετά από περιπλάνηση ημερών, ο κ. Τσίπρας δημοσιοποίησε την απόφασή του για πρόωρες εκλογές. Το περιμέναμε. Η Ν.Δ. είναι πανέτοιμη». Με αυτή τη φράση ξεκίνησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης την έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες το βράδυ δίνοντας το στίγμα της προεκλογικής στρατηγικής που θα ακολουθήσει. Υπογράμμισε, πάντως, ότι θα παραλάβει τη διερευνητική εντολή και θα εξαντλήσει τη διαδικασία συνομιλώντας με Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. άσκησε σφοδρότατη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, ζήτησε να συγκληθεί η Βουλή και υπογράμμισε ότι το κόμμα του απευθύνεται σε όλους τους πολίτες.

«Η Ν.Δ. είναι πανέτοιμη εδώ και καιρό γιατί δεν είχαμε εμπιστοσύνη στον Τσίπρα. Τα ψηφοδέλτια είναι έτοιμα» είπε χαρακτηριστικά ξεκινώντας τα πυρά κατά του πρωθυπουργού: «Τις μάχες τις κερδίζουν οι πραγματικοί ηγέτες, όχι οι πελαγωμένοι που παραδίδουν την εντολή. Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί παραιτήθηκε. Για ένα λόγο που θα μπορούσε να είχε λύσει στο συνέδριό του; Κοροϊδεύει τον λαό, τους συντρόφους του, τους Ευρωπαίους. Δεν είναι έντιμη στάση απέναντι στους εταίρους να περιμένεις να γίνει η εκταμίευση και να πηγαίνεις σε εκλογές παραιτούμενος για ένα λόγο που θα μπορούσε να λυθεί σε έκτακτο συνέδριο. Ο Αλέξης Τσίπρας παραμένει συμπαθής αλλά είναι ψευτράκος και τακτικιστής».

e-typos.com

Επικίνδυνοι τυχοδιωκτισμοί Τσίπρα σε βάρος της χώρας, λένε στη Ν.Δ.