Με λιοντάρι που υπερασπίζεται τον λαό του παρομοίασε τον Αλέξη Τσίπρα ο ηγέτης των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, μιλώντας στο MEGA.

 

«Ο Αλέξης έχει αποδείξει ότι είναι ένας πρόεδρος που δίνει τον εαυτό του για τον λαό του, που υπερασπίζεται τον λαό του, που παλεύει για τον λαό του. Ανεξάρτητα από το εάν κάποιος Έλληνας είναι δεξιός ή αριστερός το πιο σημαντικό είναι την Κυριακή να επιλέξουν ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον να διαλέξουν ανάμεσα σε κάποιον που θα υποτάσσεται στις δυνάμεις των εχθρών της Ελλάδας ή σε ένα λιοντάρι όπως ο Αλέξης Τσίπρας, που θα υπερασπίζεται όλους τους Έλληνες. Γι αυτό εμείς υποστηρίζουμε τον Αλέξη Τσίπρα», είπε χαρακτηριστικά ο Πάμπλο Ιγκλέσιας.

Ο ίδιος αναφερόμενος στο θέμα της διαπραγμάτευσης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως είναι δύσκολο να κάνεις κάτι τέτοιο με τόσο δυνατούς εχθρός αλλά έχουν γίνει σημαντικά βήματα.

“Ο δρόμος προς την αλλαγή είναι σαν ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Μπορείς να χάσεις παιχνίδια αλλά το βασικό είναι να κερδίσεις το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κερδίσει το πρωτάθλημα”, είπε ο Π. Ιγκλέσιας.

Πηγή: Το Έθνος