Εφτασε με την υπόλοιπη αλληλογραφία στο γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών

 

Απειλητικό σημείωμα που συνοδευόταν από μία σφαίρα στον ίδιο φάκελο απέστειλαν άγνωστοι στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Ο φάκελος έφτασε με την υπόλοιπη αλληλογραφία στο γραφείο του κ.Αλεξιάδη και αφού διαπιστώθηκε το περιεχόμενό του ειδοποιήθηκε η Κρατική Ασφάλεια, στελέχη της οποίας το παρέλαβαν.

Το σημείωμα, που δόθηκε στη δημοσιότητα ανέφερε: «Τρύφωνα Αλεξιάδη, εισπράκτορα της Βέρμαχτ, μέχρι την ώρα “Ο” θα καταλάβεις τί πάει να πει φόβος, εσύ και μέλη της οικογένειάς σου». Το σημείωμα φέρει ένα κόκκινο αστέρι και την υπογραφή «Κόκκινη Φράξια».

Το πρωί της Παρασκευής, φάκελο που περιείχε μια σφαίρα των 45 χιλιοστών έλαβε και η πρόεδρος της Επιτροπής Σοφών και αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κυρία Άννα Λιγωμένου.

Εκτός από τη σφαίρα, σύμφωνα με πληροφορίες, περιείχε και ένα σημείωμα με περιεχόμενο κυρίως ενάντια στις προτάσεις της Επιτροπής για το Ασφαλιστικό.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως και στις δυο περιπτώσεις είναι ίδιος ο αποστολέας.

Ανακοίνωση από υπουργείο Οικονομικών

«Σήμερα το μεσημέρι έφτασε, μέσω αλληλογραφίας, στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, ένας φάκελος ο οποίος περιείχε μια σφαίρα και ένα απειλητικό σημείωμα. Ο φάκελος παραδόθηκε στην Κρατική Ασφάλεια, όπου και θα εξεταστεί για την ύπαρξη αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού».

Πηγή: Το Βήμα