Στην πατρίδα όπου οι ήρωες έγραψαν με το αίμα τους την ιστορία του τόπου, ο αγώνας για λευτεριά, δουλειά, παιδεία και δικαιοσύνη κατάντησε ποινικό αδίκημα που οδηγεί είτε στην φυλακή είτε στο μνήμα. Επί έξι χρόνια τώρα μετρά η Ελλάδα πόσα παιδιά της χάνονται μέσα στην φτώχεια, στην εξαθλίωση, στην ανεργία, στην προσφυγιά και στον θάνατο. 

Λαός και χώρα ζουν σε κατάσταση πολιορκίας, ενώ η εθνική και η λαϊκή κυριαρχία δεν υπάρχουν πλέον ούτε στα χαρτιά.
 
Τώρα, που, μαζί με το σύστημα, πέθανε και η τελευταία ψευδαίσθηση του κόσμου, ήρθε η ώρα να ανατραπεί το φασιστικό καθεστώς που κυβερνά την χώρα κατ’ εντολή των δυνάμεων κατοχής. Ο μονιασμένος λαός. που θα πάρει τις τύχες της χώρας στα χέρια του, είναι η μόνη ελπίδα που απέμεινε. Ποτέ πια πείνα, ανεργία, φτώχεια, ανασφάλεια και ταπείνωση για έναν λαό που μέχρι τώρα πληρώνει για τα ψέματα, τα εσκεμμένα λάθη και την προδοσία των πολιτικών του.
 
Μόνο με αγώνες, θυσίες και πολύ δουλειά ανακτάται η εθνική και η λαϊκή κυριαρχία. Δεν υπάρχουν μόνο πολλοί, αξιόλογοι και αδιάφθοροι Έλληνες, μέσα και έξω από την χώρα, ικανοί να προσφέρουν τα μέγιστα στα κοινά αλλά και επεξεργασμένα προγράμματα με λύσεις για όλα τα προβλήματα.
 
 Αρκετό καιρό χάσαμε σε συζητήσεις, αγωγές, μηνύσεις, εξώδικα, απεργίες, διαμαρτυρίες και καταγγελίες. Στην κατεχόμενη Ελλάδα, ναι μεν δεν παράγεται πλέον εθνικό δίκαιο, ισχύει όμως ακόμη ο νόμος του νοικοκύρη που τον εφαρμόζει, όταν βλέπει τους βιαστές, τα κλεφτρόνια και τους δολοφόνους να μπουκάρουν στο σπίτι του.
 
Μόνο δια της πιστής «εφαρμογής» του νόμου αυτού είναι δυνατή η απελευθέρωση της χώρας από τον εσωτερικό ζυγό και η επαναφορά της στη συνταγματική νομιμότητα. Φίλη, ορθόδοξη χώρα είναι πάντα έτοιμη και πρόθυμη να σταθεί στο πλευρό της χώρας ως εγγυήτρια δύναμη, εφόσον βέβαια της το ζητήσουν έντιμοι και αγνοί Έλληνες.
 
Αποτελεί πλέον κοινό μυστικό ότι το καθεστώς είναι «τελειωμένο», έτοιμο να πέσει στο πρώτο ταρακούνημα. Όλοι όσοι εγκλημάτισαν θα λογοδοτήσουν σε ειδικά δικαστήρια, όπως προβλέπεται στο Ελληνικό σύνταγμα για καταστάσεις πολιορκίας.
 
Ο Ελληνικός λαός θα βιώσει την «επόμενη μέρα» του εντός του 2016, οπότε θα του δοθεί η ευκαιρία αφενός να αλλάξει τον ρου της ιστορίας του και αφετέρου, να εξασφαλίσει δια παντός το μέλλον των παιδιών του. Υπάρχουν κεφάλαια για επενδύσεις όπως και δουλειές για όλους όσους θέλουν και μπορούν να εργαστούν, με μισθούς που θα επιτρέπουν στον εργαζόμενο να ζει αξιοπρεπώς με την οικογένειά του.
 
Απ’ εδώ και στο εξής κάθε μέρα που θα περνά ανεκμετάλευτη θα είναι μια χαμένη μέρα, που συνειδητά θα έχει κλαπεί από το μέλλον των παιδιών μας.
 
Καλή Χρονιά με υγεία και …. καλά μυαλά.
 
 
Νέα Φιλική Εταιρεία