ΤΑΝΚΕΡ- ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ – ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ -ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ-

Η έλευση των 4 φρεγατών του ΝΑΤΟ δήθεν για να σταματήσει τιw προσφυγικές ροές είναι ψέμα.
 
Ο λόγος είναι η νομιμοποίηση της παρουσίας του στόλου ο οποίος θα κλείσει ή θα παρεμποδίσει τον ρωσικό στόλο να εξέλθει των στενών και της Μαύρης Θάλασσας εάν η Ρωσία αθετήσει τα συμφωνημένα με τις ΗΠΑ σχετικά με την δημιουργία του Κουρδικού κράτους.ΗΠΑ-Ρωσία τα έχουν βρει και επιθυμούν την δημιουργία του.
 
Η Ελλάδα μαζί με την Ισπανία αλλά και την νότια Ιταλία προορίζονται ως ΄΄οι νέες χώρες ” της Αραβικής αυτοκρατορίας που οραματίζεται το Κατάρ.
 
Το Κατάρ δέχθηκε από το 2009 την κατασκευή αγωγού αερίου Κατάρ-Ιορδανίας-Συρίας-Τουρκίας-Ελλάδας-Αλβανίας-Ιταλίας-κ Ευρώπης με κατάληξη την ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
 
Η Συρία αρνήθηκε διότι ο Άσαντ είχε σχέδια να κάνει κάτι παρόμοιο με το Ιράν.Συρία είναι σιτική ή τουλάχιστον κυβερνούσε και κυβερνά η σιτική κάστα.Το Ιράν είναι σιτικό, το μισό Ιρακ το ίδιο.Κατάρ-Σαουδική Αραβία είναι σουνίτες.Το ίδιο και οι Τούρκοι.
 
Το ίδιο και οι Γερμανοί. Η γερμανική πολιτική ελίτ από την εποχή του Βίσμαρκ μέχρι σήμερα είναι όλοι μουσουλμάνοι. Ο Χίτλερ έψηνε Εβραίους καθ υπόδειξη του αρχιμουφτη των Παλαιστινίων το 1940 στην Ιερουσαλήμ.Ο Χίτλερ είχε προσκυνήσει στην Μέκα, ήταν χατζής και μάλιστα σουφιστής. Γερμανοί και Τούρκοι έχουν κοινή καταγωγή, τα υψίπεδα του Τουράν στα βάθη της Ασίας, έχουν και την ίδια τάση για μυστικισμό (σουφισμό στην προκειμένη περίπτωση) αλλά και ροπή στο έγκλημα και στην ακολασία.

(Επειδή πολλοί απο την ασφάλεια της ανωνυμίας τους με αμβισβητούν με ειρωνικό ύφος όταν γράφω ότι η Γερμανική ελίτ έχει προσχωρήσει στο ισλάμ κάνετε τον κόπο να διαβάσετε τα παρακάτω O ΜΟΥΦΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΑΛ ΧΟΥΣΕΙΝΙ -ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ και ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΝΕΠΝΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΛΤΕΡ )
 

Ο Χίτλερ ήθελε να τα έχει καλά με τον μουφτή διότι σκόπευε να τον ορίσει κυβερνήτη όταν θα κατακτούσε την Μ.Ανατολή και θα την αποσπούσε από τους Βρετανούς και Γάλλους. Το πετρέλαιο ήταν η αιτία πίσω απ όλα, τότε και τώρα.
 
Ο αγωγός Κατάρ-Γερμανίας που εμποδίστηκε από την Συρία ήταν ο λόγος για τον πόλεμο, να πέσει ο Ασαντ ο οποίος δεν ήθελε να συμπράξει.
 
Η Ρωσία βοήθησε την Συρία για να μην γίνει ο αγωγός ο οποίος θα την έβγαζε έξω από την ευρωπαϊκή αγορά αερίου.
 
Η Γερμανία αυτή την φορά ,όπως και τότε με τον αρχιμουφτή, δέχτηκε τους όρους του Κατάρ, τον σημερινό αρχιμουφτή του Αραβικού και σουνιτικού κόσμου.Οι όροι υπαγόρευαν α. την θέση των Εβραίων ως θύματα αυτή την φορά θα έπαιρναν οι Έλληνες και η Ελλάδα και β. η αναβίωση της πάλαι ποτέ Αραβικής Αυτοκρατορίας σε βόρεια Αφρική και νότια Ευρώπη.
 
Πρώτος την πληρωσε ο Καντάφι.
 
Η Γερμανία επέβαλε τα Σενγκεν και Δουβλίνα, συνθήκες που επικροτούσαν, υπεθαλπταν, νομιμοποιούσαν και επαύξαναν την ροή ΄΄παράτυπων ” μεταναστών.
 
Η Αραβική αυτοκρατορία θα δημιουργούνταν σταδιακά χωρίς πόλεμο με την αλλοίωση των πληθυσμών της Μεσογειακής Ευρώπης
 
Η Γαλλία η οποία έχει ως κρυφό σχέδιο την δημιουργία της ”Μεσογειακής Ένωσης” με τα κράτη που βρέχονται απο την Μεσόγειο έπρεπε να βγει από την μέση. Μερικές τρομοκρατικές επιθέσεις από πράκτορες του Κατάρ και Γερμανίας, Σαρλί Χεμπτώ, Μπατακλάν , και το μήνυμα ελήφθη από τον Ολάντ.Γιατί άραγε δεν γίνοτναι επιθέσεις στην Γερμανία; ή πάντα δήθεν εξουδετερώνονται την τελευταία στιγμή;
 
Είναι γεγονός ότι μέχρι πέρυσι η Γερμανία δεν είχε πρόβλημα να δέχεται καθημερινά χιλιάδες τριτοκοσμικούς ”παράτυπους” από τα Ισπανικά σύνορα, από τα Ιταλικά και από τα Ελληνικά. Αυτούς τους πληθυσμούς τους είχε περιλάβει στους σχεδιασμούς της.Οι Σύροι πρόσφυγες είναι άλλο πράγμα.Αυτούς δεν τους είχε υπολογίσει. Η Συρία σύμφωνα με τα σχέδια θα έχανε τον πόλεμο σύντομα , ο Άσαντ θα έπεφτε και δεν υπήρχε ανάγκη για τους Σύριους να εγκαταλείψουν την χώρα τους.Τους Σύριους δεν τους θέλει η Γερμανία στην Ευρώπη , ούτε το Κατάρ, διότι είναι σιίτες, αλαουίτες και όχι σουνίτες.Αλλά και σουνίτες να είναι, οι Σύριοι πάντα ζούσαν σε κοσμικό κράτος και μάλιστα ο πατέρας του Ασαντ, ο Χαφέζ, είναι ο μόνος Άραβας ηγέτης που κατάφερε να ξεριζώσει την ΄΄Μουσουλμανική Αδελφότητα” από την Συρία, έστω με ακραία μέτρα.Η οργάνωση αυτή είναι όργανο του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας.
 
Γιαυτό λοιπόν η πρεμούρα της Γερμανίας για την απαγόρευση της εξόδου από την Ελλάδα των Σύρων.
Για πάμε όμως πάλι  στην ενέργεια.
 
Η Γερμανία τελικά δεν κατάφερε να φτιάξει τον αγωγό Κατάρ-Γερμανίας.
 
Η μόνη λύση είναι ακόμη και σήμερα τα πλοία τάνκερ φυσικού αερίου.
 
Γερμανία και Κατάρ θέλοντας να μειώσουν την απόσταση του πλου Κατάρ-Σουέζ-Μεσόγειος-Ατλαντικός-λιμάνια Γερμανίας έκαναν το εξής : Έφτιαξαν τερματικά στην Αλεξανδρούπολη .όπου τα τάνκερ θα ξεφορτώνουν το αέριο χωρίς να κάνουν τον διάπλου της Μεσογείου και Ατλαντικού μέχρι την Γερμανία.Από την Αλεξανδρούπολη το αέριο θα φεύγει για Γερμανία με τραίνο μέσω Σκοπίων και Βουλγαρίας αλλά και μέσω της τάφρου που διανοίγεται σήμερα παράλληλα με τον ποταμό Έβρο και η οποία θα είναι πλεύσιμη από φορτηγίδες με φυσικό αέριο . Η Τάφρος αυτή θα ενωθεί με τον Δούναβη .
Κατασκευάζεται σήμερα από τον Ελληνικό Στρατό ως αντιαρματική τάφρος ενάντια στα τούρκικα άρματα αλλά οι εμπνευστές της έχουν επίσημα παραδεχθεί ότι θα χρησιμοποιηθεί και ως υδάτινη εμπορική οδός που θα διασυνδεθεί με τον Δούναβη και όλα τα πλεύσιμα ποτάμια της Ευρώπης.
 
Η δουλειά αυτή όμως απαιτεί και τάνκερ.Οι Έλληνες εφοπλιστές υποσχέθκαν στην Μέρκελ την παραγγελία και κατασκευή τάνκερ αερίου, κάτι που όντως έγινε μαζικά.Σε αντάλλαγμα οι εφοπλιστές ζήτησαν την απαλλαγή τους από κάθε φορολογία στην Ε.Ε., κάτι που έγινε δεκτό από την Γερμανία που ανησυχεί για την ενεργειακή της αυτάρκεια.
 
Ο Σαμαράς τον Σεπτέμβριο και Νοέμβριο του 2014 ζήτησε από την Μέρκελ να φορολογηθούν οι εφοπλιστές ,μόνο οι Έλληνες χρωστάνε κάτι δις στην χώρα μας.
 
Τον Νοέμβριο του 2014 διορίζεται πρόεδρος της ευρωπαικής επιτροπής ο Γιούνγκερ ο οποίος αμέσως νομοθετεί την φορολογική ασυλία των εφοπλιστών.Ο Σαμαράς είχε ήδη τελειώσει.Η Μέρκελ τον ”αδείάζει’ όταν αυτός ζητάει αναβολή του ΕΝΦΙΑ και άλλων μέτρων, ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται.Η συνέχεια γνωστή.
 
Σήμερα ετοιμάζεται νέα κυβέρνηση στην οποία θα βολευτούν όλοι όσοι εξυπηρετούν τα εφοπλιστικά συμφέροντα, όλοι όσοι”εβαλαν’ πλάτη” για την κατασκευή της τάφρου,όσους επένδυσαν σε τάνκερ. Ωστόσο όλα αυτά θα είναι προσωρινά διότι όπως είπαμε παραπάνω στόχο είναι η αναβίωση της Αραβικής αυτοκρατορίας σε βάθος μόνο μερικών δεκαετιών,λίγων -πολύ λίγων, και την μετατροπή της Ελλάδας σε επαρχία του Κατάρ και της Τουρκίας.
 

Hellenicsunrise.blogspot.gr