Έσπειρε ανέμους & θερίζει θύελλες

Γράφει ο *Αμφικτύων

Η Δύση με την ιμπεριαλιστική και ληστρική πολιτική της σε βάρος του 3ου Κόσμου έσπειρε ανέμους και θερίζει   θύελλες . Τα πλούσια έθνη του ΟΗΕ (Αμερική , Ευρώπη , Ιαπωνία, Καναδάς, Αυστραλία κ.α) δεν φρόντισαν να  εφαρμόσουν  μια ισόρροπη ανάπτυξη συνολικά όλου του κόσμου μέσω της συνεργασίας , της τεχνολογίας, του εμπορίου, των επενδύσεων και της τεχνογωσίας, αλλά αντίθετα   χρησιμοποίησαν   τον Τρίτο κόσμο  σαν την παχιά αγελάδα για εύκολο πλουτισμό . Σαν να μην έφθανε η ληστρική αποικιακή και μετα-αποικιακή επιδρομή πριν και   μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης άρχισε με  επιδρομές στις ισλαμικές χώρες της Μ. Ανατολής Ασίας και Αφρικής  για την διαρπαγή του μαύρου χρυσού και των πρώτων υλών .

Επέτρεψαν να εγκατασταθεί  το Ισραήλ  στα Παλαιστινιακά   εδάφη  και έκτοτε  να κάνει την μεγαλύτερη γενοκτονία σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού  .  Το στρατοκρατικό και θεοκρατικό  Ισραηλινό κράτος που  ρίζωσε παράνομα   δεν φρόντισε  τουλάχιστον να  συνεργασθεί με τους Παλαιστινίους . Τα μαρτύρια και οι διωγμοί   του μαρτυρικού Παλαιστινιακού λαού δεν έχουν τελειωμό  και η Δύση ένοχα σιωπησε .

Αφ’ ότου ρίζωσε το κακόηθες τούτο καρκίνωμα – σαν προγεφύρωμα των ΗΠΑ στην περιοχή της Μέσης Ανατολής -άρχισε αναταραχή,   τοπικοί πόλεμοι,   διωγμοί,   σφαγές,   διχόνοια και τέλος οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ( Ιράκ , Αφγανιστάν, Συρίας, Λιβύης κ.α)

Ο αρχιτέκτων του διεθνούς σιωνισμού και σφαγέας λαών   Χένρι Κίσινγκερ  κατά την διάρκεια του ψυχρού πολέμου   και πριν από την πτώση της ΕΣΣΔ έκανε το μέγα έγκλημα να εγκαινιάσει τον «πόλεμο των πολιτισμών» του άλλου Εβραίου   Samuel Huntington . Προς τούτο στρατολόγησε Αφγανούς πιστούς στο Ισλάμ, τους εξόπλισε και τους πέρασε την    πιο εξτρεμιστικού Ισλαμική ιδεολογία   , προκειμένου να πολεμήσουν  κατά των Σοβιετικών   στο Αφγανιστάν. Αυτοί οι μαχητές του Ισλάμ δεν κατέθεσαν τα όπλα μετά την απομάκρυνση των Σοβιετικών αλλά  παρέμειναν μισθοφόροι της CIA και Mossad  για την εκτέλεση βρώμικων πολέμων  , προβοκατόρικων ενεργειών , τρομοκρατικών αποστολών-συχνά και σε βάρος της Δύσεως-στην περιοχή της Μ. Ανατολής, Αφρικής ,   ΗΠΑ και  Ευρώπη.

Μέσα σ’ αυτό το γκρίζο τοπίο αναπτύχθηκε και ανδρώθηκε το εξτρεμιστικό και άκρως φανατικό Ισλάμ σαν κατακτητική θρησκεία, ένα όχημα κατάλληλο για κρατική εκμετάλλευση . Η Σαουδική Αραβία  και το Κατάρ με την υψηλή καθοδήγηση της Βρετανίας ανέλαβαν τις ισλαμικές  τρομοκρατικές οργανώσεις κάτω από διάφορα ονόματα (Ταλιμπάν, Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα κλπ ) Την υψηλή όμως κατεύθυνση και έλεγχο έχει η  CIA και  Mossad . Η Τουρκία δεν άργησε να  διαπιστώσει ότι το «Τζιχάντ» ήτο χρήσιμο για τα επεκτατικά της σχέδια στη Συρία και Ιράκ και ανέλαβε την εκπαίδευση και εξοπλισμό των τζιχαντιστών. Τώρα δέχεται τα επίχειρα της κακίας της.

Οι Ευρωπαίοι σαν ουραγοί πάντα  των ΗΠΑ στήριξαν τον ολέθριο πόλεμο των θρησκειών χωρίς να αντιλαμβάνονται οι κρετίνοι  ότι ένα  εξτρεμιστικό Ισλάμ  είναι  μια φοβερή βόμβα στα θεμέλια της Ευρώπης. Αντίθετα έριξαν τον Μουαμάρ Καντάφι που ήταν   κυματοθραύστης του φανατικού Ισλάμ, με αποτέλεσμα να βγουν από μέσα τα αυγά του φιδιού.  Αγκάλιασαν την ισλαμική Τουρκία επειδή οι ΗΠΑ την θεωρούν σαν στρατηγικό εταίρο εναντίον της καθόδου της Ρωσίας στη Μεσόγειο και αντιμετώπισαν εχθρικά την Ρωσία.

Αντί να συνεργασθούν με τη Ρωσία η οποία αντιμετωπίζει τον ίδιο κίνδυνο, οι Ευρωπαίοι  επέβαλαν  κυρώσεις στη Ρωσία και ενίσχυσαν τους τζιχαντιστές- κατά του μετριοπαθούς Ασαντ, ο οποίος είναι ο εγγυητής μιας κοσμικής Συρίας.

Οι Ευρωπαϊκοί λαοί όλα αυτά τα χρόνια στήριζαν τις   αντιλαϊκές  ,  νεοφιλελεύθερες  και ιμπεριαλιστικές  κυβερνήσεις των χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι είναι  υπόδουλες  στον διεθνή σιωνισμό, γενεσιουργό αιτία της σημερινής αποτρόπαιης καταστάσεως του κόσμου .  Σε λίγο είναι έτοιμοι να μας βάλουν μέσα στον Πυρηνικό Αρμαγεδδώνα. Και πάλι είναι έτοιμοι να μπουν.

Το σιωνιστικό ιερατείο(13 επικυρίαρχοι) έχουν αναλάβει με το μεταναστευτικό ρεύμα   να ισοπεδώσουν κράτη –έθνη και να πολτοποιήσουν λαούς . Και πάλι οι Ευρωπαίοι σαν   στρουθοκάμηλος έβαλαν το κεφάλι μέσα στο χάος της Ελλάδος και την θυσίασαν σαν νέα Ιφιγένεια.

Εμείς τι σχέση έχουμε με τούτη την Ευρώπη;

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών