ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΡΕΗ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ???

Γράφει η Γεωργία Παπαδοπούλου

ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ Α.Ε.Π.Ο. ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ…..ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΫΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ…..ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ !!!
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ……ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΝΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ , ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ κ. ΣΠΥΡΟ ΣΟΥΡΤΖΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Σ.Χ.Σ. Α.Τ.Ε. ???

Το έγο ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, μέρος του οποίου είναι ο δρόμος – ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΦΩΚΙΑΝΟΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ, ήταν το μεγαλόπνοο σχέδιο του Σαμαρά, για την Πελοπόννησο και τη Μεσσηνία.
ΔΕΙΤΕ :
 

 

 

 

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ….ΠΟΙΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΣΗ :”ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ”???

Τι είδους ΜΠΛΟΚΟ είχαν τα μεγάλα έργα ???
Μήπως οι αναθέτουσες αρχές, είχαν άλλους στόχους που ΔΕΝ συνυπολογίζονταν στην Α.Ε.Π.Ο. των έργων, όπως έγινε και στον ΦΩΚΙΑΝΟ ???
Κι εκεί έβαλαν το χεράκι τους τα πολιτικά τρωκτικά κι έκαναν μετατροπές ανήκουστες για να βολέψουν τους εργολάβους τους ???
Και ΠΟΙΟΣ είναι ο εργολάβος στον ΦΩΚΙΑΝΟ (δεν ξέρουμε κι αν έχει κάνει DEAL και για ολόκληρο τον ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ) ???
Ο κύριος Σπύρος Χ. ΣΟΥΡΤΖΗΣ !!!
ΔΕΙΤΕ ΟΛΙΓΑ ΓΙ΄ ΑΥΤΟΝ :

http://www.zougla.gr/greece/article/ipopti-listia

http://www.dealnews.gr/roi/item/116792-H-%CF%80%CE%B9%CE%BF-
%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CF%83%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CF%89%CE%BD#.V7VVzCiLTP4

http://www.dailymotion.com/video/x116sp5_%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CE%B6%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%80%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%85-%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B6%CE%AE_news?GK_FACEBOOK_OG_HTML5=1

Το ερώτημα ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ , ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ…..ΚΑΙ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ…..μπορεί να απαντηθεί μόνο από τον ίδιο τον εργολάβο !!!
ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΞΑΝΙΣΤΑΜΕΘΑ !!!
Και ρωτάμε απλά και κατανοητά :

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ???
ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΔΙΑ ΤΟΥ (ΤΟΤΕ)  ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥ ΤΟΥ…..ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ???
ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ”ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ”  ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ???

 

Πηγή