Σε ποιο κόστος εκτιμούν οι πληροφορίες οτι θα φτάσουν οι άδειες

 

Αυτοί ΠΗΡΑΝ τις δύο πρώτες ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τους έγκλειστους της Καλλιθέας, Βαγγέλης Μαρινάκης και Ιβάν Σαββίδης χτύπησαν τις 2 πρώτες άδειες!

Η κυβέρνηση εξασφάλισε περί τα 45.000.000 εκατ. ευρώ την στιγμή που μόνο ο Μπόμπολας και ο Ψυχάρης χρωστάνε 622.000.000 εκατ. ευρώ σε θαλασσοδάνεια.

Η Κολομβία των Βαλκανίων απολαμβάνει ένα ακόμη κυβερνητικό σώου ενώ μέρα με τη μέρα οι πολίτες της εξαθλιώνονται και φτωχοποιούνται.

Η επίσημη ενημέρωση…

Συνεχίζεται το μαραθώνιο θρίλερ για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες μετά από την πρώτη διανυκτέρευση των οκτώ υποψηφίων στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης. Μετά τη συμπλήρωση του πρώτου 24ωρου και με βάση τις χρονομετρήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της πρόβας για το χρόνο δημοπράτησης κάθε άδειας, εκτιμάται ότι έως αργά το βράδυ χθες δημοπρατήθηκαν οι δυο πρώτες, σήμερα θα συνεχίσουν με τις άλλες δύο και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί κατά πάσα πιθανότητα έως το βράδυ της Τετάρτης. Ανακοίνωση για τα 4 επιχειρηματικά σχήματα που θα αναδειχθούν νικητές της δημοπρασίας θα υπάρξει μόνο μετά το πέρας ολόκληρης της διαδικασίας.

Πηγή