Η Νέα Διαπλοκή επιστρέφει με κυβέρνηση Αρίστων και πρόεδρο τον Αρίστο….

 

Με αυτούς ανταλλάσσει ιδέες η κ.Μέρκελ και ο κ.Σόιμπλε, με τους “Αρίστους”. Σκφτείτε τι βραβείο “αριστείας” έχουν και αυτοί, όταν πάνε “πάσο” τους γραφικούς χωρίς φάρμακα.

Αυτοί οι γραφικοί τύποι στη ΝΔ δεν έχουν επαφή με τη πραγματικότητα. Χαλασμένα ρολεμάν, τσιμούχες, πεσμένα βυζιά κλπ. Στο Σκάι πάλι οι Αμερικανοστρεφόμενοι της πρεσβείας δεν ξέρουν απο που να πάρουν συνεντεύξεις. Η σοφία τους ξεχειλίζει. O κ.Ρόντος θα επανέλθει και αυτός;

O Nόμος Παππά για τα ΜΜΕ χρειαζόταν, δεν είναι αντισυνταγματικός αλλά έγινε λάθος, γιατί η ηλιθιότητα και η ανικανότητα είναι νόμος στη χώρα. Η επιτροπή του διαγωνισμού δεν έλεγε ποιοτικά και αυτό φαινόταν. Η προκήρυξη της ήταν και αυτή λάθος. Η επιτροπή π.χ. δεν προχώρησε σε ΕΛΕΓΧΟ πόθεν έσχες, αλλά ζήτησε μια απλή ΔΗΛΩΣΗ πόθεν έσχες από τους επιχειρηματίες. Η επιτροπή δεν έδωσε επίσης τεχνικά στοιχεία για το είδος της HDTV που θα στηθεί. Τα παλιά μηχανήματα δεν κάνουν κοκ.

Οι Αμερικανοί απο παλαιά στέλνουν όλο το σκάρτο πράγμα στην Ελλάδα μετά απο ανακύκλωση σε θέσεις στις ΗΠΑ. Θυμάμαι και τι έγινε με το ΝΑΤΟ παλαιά με αυτόν που στήριξε στο ΕΚΕΦΕ ο Δημόκριτος, τη σημαδούρα των λαγουμιών.

Για ποιά ανάπτυξη μιλάμε; Mε τις πορδές και τα γελάκια των δημοσιογράφων της πλάκς; Με τις αλλαγές προέδρων και επικοινωνιακά τεχνάσματα; Aφού είναι όλοι ηλίθιοι. Δεν μπορούν να λύσουν ούτε τα προσωπικά τους και είναι και ψυχικά ασθενείς. Σκάρτο πράγμα.

Οι ΗΠΑ συνεχίζουν στην Ελλάδα να παράγουν “λόγο” μέσα απο ντενεκέδες ξεγάνωτους. Δέσαμε στην ανικανότητα και κρύβουμε το καλύτερο για να μη μπούν φυλακή οι κλέφτες και άχρηστοι ή να μη πούν όλοι διεθνώς τους ανίκανους, που παριστάνουν τον Τρούμαν στην Ελλάδα ότι είναι τσίρκο. Στηρίζουμε τα λαγούμια της συμφοράς με το σύνδρομο τσαμπουκά, ανικανότητας και ηλιθιότητας και γαμάμε το σύμπαν στη χώρα και στα Βαλκάνια. Η πολύ μαριχουάνα βλάπτει.

Το σύννεφο της μαλακίας έχει τιγκάρει την πρεσβεία. Αναβλύζει το σκατό συνέχεια και διαχρονικά. Ας ανοίξουν κανένα παράθυρο στις τουαλέτες εκεί μέσα και να αλλάξουν DVD επειγόντως. Να σταματήσουν να ακούν Άδωνη. Έχουν γίνει φυτά. Εμμετός.

Πηγή