Η ελληνική εφαρμογή που αλλάζει την επικονωνία μας

Telephonaki. Η εφαρμογή για τους Έλληνες του εξωτερικού που ανατρέπει τα δεδομένα της επικοινωνίας με την πατρίδα

Μια πρωτοποριακή υπηρεσία τηλεφωνίας δημιουργήθηκε από ένα ελληνικό start up με έδρα την Νέα Υόρκη. Ονομάζεται Telephonaki και απευθύνεται σε Έλληνες ομογενείς σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και σε εκείνους που ταξιδεύουν πολύ συχνά στο εξωτερικό και έχουν την ανάγκη συχνής επικοινωνίας με την Ελλάδα.

 

 

 Ειδικά τα τελευταία χρόνια που παρατηρείται ένα μεγάλο κύμα μετανάστευσης το οποίο έρχεται να προστεθεί στις εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων που βρίσκονται ήδη στις τέσσερις γωνιές του κόσμου, η ανάγκη εύκολης και οικονομικής επικοινωνίας των Ελλήνων του εξωτερικού με την ιδιαίτερη πατρίδα τους είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Η εταιρεία Telephonaki, καλύπτει ακριβώς αυτή την ανάγκη με την ομώνυμη καινοτομική εφαρμογή που έχει αναπτύξει σε συνεργασία με μια ομάδα διακεκριμένων Ελλήνων επιστημόνων.

Πως λειτουργεί:

To Telephonaki επιτρέπει στον κάθε Έλληνα του εξωτερικού να “κατεβάσει” σε μόλις ένα λεπτό στο κινητό του ένα σταθερό τηλεφωνικό αριθμό από οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας επιθυμεί. Τα αγαπημένα του πρόσωπα ή οι συνεργάτες του από την Ελλάδα μπορούν να τον καλούν σε αυτόν τον αριθμό με απλή ελληνική αστική χρέωση, ενώ δεν υπάρχει καμία χρέωση για τις εισερχόμενες κλήσεις.

Αν πάλι ο χρήστης του Telephonaki επιθυμεί να κάνει κλήσεις προς Ελλάδα οι χρεώσεις είναι πραγματικά ασυναγώνιστες:

·        1 cent το λεπτό για κλήσεις σε σταθερά

·        3 cent το λεπτό  για κλήσεις σε κινητά.

 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως αν περισσότεροι από ένας χρήστες χρησιμοποιούν την εφαρμογή Telephonaki, μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους εντελώς δωρεάν. 

Στόχος της ομάδας του Telephonaki είναι η κάλυψη της ανάγκης του Έλληνα του εξωτερικού για εύκολη και οικονομική επικοινωνία με την πατρίδα του με τη χρήση της πρωτοποριακής τεχνολογίας. Πάντοτε με σεβασμό στους πελάτες, δεν περιέχει κρυφές χρεώσεις, ούτε δεσμεύει τον πελάτη με συμβάσεις μεγαλύτερες του ενός μηνός, ενώ παρέχει μια βδομάδα εντελώς δωρεάν σε όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν το δικό τους Ελληνικό Σταθερό στο κινητό τους!

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε www.telephonaki.com ή επικοινωνείστε στο: contact@telephonaki.com