ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ! Ο τρελλο-Ταγίπ, ΕΡΡΑΨΕ νέες στολές για την …ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!!!!! «ΥΠΟΧΡΕΟΣ» Ο Ε.ΡΑΜΑ….

ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ …»ΚΛΑΙΝΕ» ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΥΡΟΝΤΑΙ, ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Ο «ΚΑΚΟΣ» & «ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ» ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΑ, Η ΓΕΜΑΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΙΛΛΑΡΥ! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ «ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ», ΟΥΤΕ …’ΚΙΧ’!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ! «Ευχαριστούμε τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για την στήριξη σε αυτό το έργο» εννοώντας τις νέες στολές των Αλβανών αστυνομικών, δήλωσε ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.

 

Ο παμπόνηρος …ΡΑΦΤΗΣ ΤΑΓΙΠ, ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΑ-ΝΟ-ΜΟΙ-Ο-ΤΥ-ΠΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ!!!!!!!!!!!!

 

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, στην τελετή παρουσιάσεως της νέας στολής της αλβανικής αστυνομίας σήμερα στα Τίρανα, ο Πρωθυπουργός της γείτονας χώρας, απηύθυνε …δημόσιες ευχαριστίες στον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, «για την στήριξη σε αυτό το έργο»!

 

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΩΡΙΣΕ (!) ΣΤΟΝ
ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ‘ΤΖΙΠΣ’ ‘LAND ROVER’, ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ENΩ ΣΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ
ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ …»ΚΟΛΛΗΤΕΣ» ΟΙ ΔΥΟ ΣΗΜΑΙΕΣ….

Όπως μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημερώσεως, οι νέες στολές της αστυνομίας είναι σχεδόν …ΙΔΙΕΣ(!) με αυτές της τουρκικής αστυνομίας, (όπως θα δείτε στις φωτογραφίες) και το γεγονός ήρθε να ενισχύσει, την ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ σκληρή κριτική από ασκείται στην Αλβανία, από τον Τύπο εναντίον του κ.Ράμα, ότι παίζει Ξ Ε Δ Ι Α Ν Τ Ρ Ο Π Α & Α Π Ρ Ο Κ Α Λ Υ Π Τ Α το παιχνίδι της Τουρκίας στα Βαλκάνια…

[Σσσσ… Μήν κάνετε θ ό ρ υ β ο! Υπάρχει φόβος, μήν τυχόν και …ξυπνήσει ο υπ.Εξωτ(φρ)ενικών μας Νικολάκης Κοτζιάς!]