Το σχέδιο άλωσης της Ελλάδα από τον παράφορνα Σουλτάνο

Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ «ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ» ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Η χώρα μας είναι υπό κατοχή, ξένες δυνάμεις επιβουλεύονται τον Λαό και την Χώρα μας για να προσεταιριστούν τον ορυκτό και υποθαλάσσιο πλούτο μας και όχι μόνο.

Στα πλαίσια αυτής της τακτικής-σχεδίου από τις σκιώδεις δυνάμεις, αποκαλύπτεται ο ρόλος των Ελλήνων «πολιτικών» και η συναυτουργία τους με τον «Σουλτάνο» Ερντογάν για την επιτυχία του σκοπού τους.

Η παλινωδία των «δικαστών,» «εισαγγελέων» που υποβοηθά το καθεστώς Τσίπρα με την υποτιθέμενη αριστερά, αποφασίζουν την έκδοση ανθρώπων σε ένα δολοφονικό καθεστώς, που μέσα από την συμβολική πράξη τους να αναζητήσουν την Ελευθερία στην Χώρα μας, καταγγέλλουν και αυτοί το ανίερο σχέδιο που αφορά την περιοχή και κατά προέκταση την Χώρα μας.
Έχουμε και πάλι την καταπάτηση των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αξιών από τις Ελληνικές αρχές, οι οποίες έχουν αναλάβει (με την παράνομη και αντισυνταγματική νομοθεσία που δημιούργησαν οι τελευταίες κυβερνήσεις) τον ρόλο της αποσάθρωσης της Δημοκρατίας και της παράδοσης που θέλει την Ελλάδα να είναι ο πρωτεργάτης και θεματοφύλακας αυτών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Πολιτισμού και αξιών.

Το ανίερο σχέδιο τους καλά προχωρά. Ήμαστε θεατές στο θέατρο του παραλόγου με τις διαδοχικές προδοτικές κυβερνήσεις να έχουν αναλάβει τον ρόλο του «νεκροθάφτη» για την Πατρίδα μας.

Έχουμε το φαινόμενο της εποχής μας που αναφέρεται στις ψυχροπολεμικές μεθόδους να κατακάθεται και στην Πατρίδα μας, αποσκοπώντας στην εξουθένωση της βούλησης και μαχητικότητας με στόχο τον έλεγχο του νου και την συλλογική επιβολή του Λαού μας στις ορέξεις των Αλλότριων !

Η  έκδοση των Τούρκων στρατιωτικών είναι το όχημα της επιβολής του Σουλτάνου Ερντογάν στην Πατρίδα μας, όπως και η εκκένωση της Στέγης Αστέγων στον Βοτανικό για την κατασκευή του ισλαμικού Τεμένους, πετώντας κυριολεκτικά στους δρόμους άστεγους Έλληνες πολίτες για να επιβεβαιωθεί η κυριαρχία των Τούρκων και του Ισλάμ στην Ελλάδα.

Εμείς δεν παραδίδουμε την Πατρίδα μας στις ορέξεις των Αλλότριων, δεν παραδίδουμε τον Πολιτισμό μας, δεν παραδίδουμε ούτε σπιθαμή από τα Ανθρώπινα δικαιώματα-αξιών και το έδαφος της Πατρίδας μας σε δυνάμεις που μας επιβουλεύονται !

Οι Ελληνόφωνοι προδότες της Πατρίδας μας έχουν ήδη καταγραφεί με τις ήδη έτοιμες δικογραφίες τους και εκκρεμεί η αποπομπή τους στην «Καθαρή Ελληνική Δικαιοσύνη» όταν αυτή θα ανακαταληφθεί από Έλληνες δικαστικούς λειτουργούς.

Είμαστε αντίθετοι στην έκδοση των Τούρκων αξιωματικών, σώζοντας τις ζωές τους από το καθεστώς Ερντογάν και παράλληλα δίνουμε το στίγμα προς τον «Σουλτάνο,» ότι οι Έλληνες δεν υποτάσσονται !
Οι Έλληνες δεν παραδίδονται ούτε υποδουλώνονται σε τεχνηέντως δημιουργούμενες κρίσεις. Ατσαλώνουν και αντιστέκονται με κάθε μέσον, αναζητώντας την Ελευθερία και αυτοδιάθεση τους στην παγκόσμια κοινωνία των Εθνών !

«Βοτανικός Στέγη-Αστέγων»

Πηγή