O πολιτικός φορέας Δημοκρατική Ενότητα Ελέυθερων Πολιτών καλεί τους πολίτες σε συστράτευση των πολιτών στον αγώνα για την υπεράσπιση του Κράτους Δικαίου που δικαιούμαστε. Ενημερωθείτε για την πλούσια πολιτική δράση της Δ.ΕΝ.

Κατεπείγουσα Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Ενότητας (Δ.ΕΝ.) Ελευθέρων Πολιτών

 

 Η Δημοκρατική Ενότητα Ελευθέρων Πολιτών (Δ.ΕΝ.) ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα τον Αύγουστο του 2015, όταν μια παρέα συνειδητοποιημένων πολιτών, θέλησαν να αγωνιστούν συγκροτημένα και ουσιαστικά, (χωρίς κραυγές και κούφιες «πατριωτικές» κορώνες), για να αποκατασταθεί το Δίκαιο στην πατρίδα μας.

Εκεί πιστεύουμε ότι είναι η πηγή του κακού που βιώνει η κοινωνία και ο τόπος μας.
Γιατί χωρίς Δίκαιο ΔΕΝ υπάρχει Ελευθερία, χωρίς Δίκαιο ΔΕΝ υπάρχει Ανεξαρτησία, χωρίς Δίκαιο ΔΕΝ νοείται Δημοκρατία, ενώ κάθε έννοια ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αυτομάτως καταλύεται .
Δίκαιο όμως χωρίς Αλήθεια, ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει. Γι αυτό, από την πρώτη στιγμή της προσπάθειας μας, θέσαμε ως κυρίαρχο στόχο την ενημέρωση των συμπολιτών μας, μέσα από οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο διαθέταμε.
Έτσι, δημιουργήσαμε αρχικά την επίσημη ιστοσελίδα του προς Ίδρυση Πολιτικού φορέα, ως αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια αυτή.
Εκεί παρείχαμε όλη την πληροφόρηση που ήταν απαραίτητη ώστε να ενημερώνουμε άπαντες , τόσο για την πορεία της εξέλιξης του Φορέα με απόλυτη διαφάνεια, όσο -και κυριότερο- να εκπληρώσουμε τον σκοπό Ίδρυσης του, που είναι η ενημέρωση των Πολιτών για τα δικαιώματα τους και η υπηρέτηση της Αλήθειας.

Μερικά παραδείγματα:
Μάθε τα δικαιώματά σου
Αποκαλύπτουμε την Τραπεζική Απάτη
Τους γκρεμίζουμε οριστικά και νόμιμα
Οι τράπεζες συνεχίζουν να δολοφονούν την Εθνική οικονομία
Συλλάβετε τον τραπεζικό δικηγόρο με το καθήκον της αλήθειας
Το απόλυτα επιτυχημένο ιερό δικόγραφο για τον ΕΝΦΙΑ
Οι ποινικές ευθύνες των Διοικήσεων του O.A.E.E.
Η Απόλυτη προστασία από την τραπεζική λαίλαπα για τα μέλη της Δ.ΕΝ.
Ω! Ναι κυρία Κατσέλη, είναι πολύ κουραστικά τα μεγάλα κείμενα.
Χώστε στην φυλακή τους ληστές σας. Πάρτε πίσω τα κλεμμένα
Μην ονειρεύεστε παραγραφές
Τεκμηρίωση θέσεως της Δημοκρατικής Ενότητας (Δ.ΕΝ.)Ελευθέρων Πολιτών
Ο Γεωργίου θα πληρώσει όσο και να τον καλύπτετε
Οι κλέφτες νομιμοποιούν τους κλέφτες

Παράλληλα προωθήσαμε όλες τις διαδικασίες που προβλέπονταν από το Σύνταγμα και τους Νόμους, ώστε να υλοποιηθεί το ταχύτερο η Ίδρυση του πολιτικού φορέα.
Έτσι στις 24 Φεβρουαρίου 2016, ολοκληρώνοντας τον πρώτο μας στόχο, καταθέσαμε στον Άρειο Πάγο, όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την Ίδρυση και νομιμοποίηση του και ολοκληρώσαμε όλες τις μετέπειτα διαδικασίες που απαιτούνταν, για να είναι ένας φορέας σε πλήρη λειτουργία, πραγματικά ενεργός και όχι απλά … καταχωρημένος.
Η προσπάθεια αυτή για να ολοκληρώσει το στόχο της, θα πρέπει να τύχει της συμμετοχής των Πολιτών. Θα πρέπει οι Πολίτες να αποφασίσουν να απαιτήσουν όλα όσα δικαιούνται από ένα κράτος δικαίου και όχι να περιμένουν από τρίτους λύσεις στα προβλήματά τους.
Η Δημοκρατική Ενότητα Δ.ΕΝ. Ελευθέρων Πολιτών δημιουργήθηκε από τέτοιους Πολίτες και σε τέτοιους απευθύνεται, προκειμένου να επιτευχθεί το ζητούμενο για όλους.
Ενημερώνουμε λοιπόν τους Έλληνες Πολίτες, ότι η από 26-11-2016 μήνυση που καταθέσαμε κατά των Συστημικών Τραπεζών και της Τραπέζης της Ελλάδος (ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ : ΑΒΜ Β2016/2612 25-11-2016) η οποία ανατέθηκε στον αντεισαγγελλέα Πρωτοδικών Στέφανο Μπαξεβάνη, ο οποίος ΔΕΝ μπήκε καν στη διαδικασία να ελέγξει τα πλήρως στοιχειοθετημένα, με δημόσια έγγραφα, μαθηματικώς αποδεδειγμένα, κακουργήματα των τραπεζών και έκρινε την υπόθεση ως ανεπίδεκτη δικαστικής εκτίμησης, χρησιμοποιώντας στην αιτιολόγησή του, επιχειρήματα τα οποία ούτε καν αναφέρονται στο περιεχόμενο της μηνύσεως που κατατέθηκε.
Κατόπιν αυτών, ενημερώνουμε τους πολυπληθείς ενδιαφερομένους που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη μήνυση, ότι για λίγες ημέρες αναστέλλεται η διαδικασία συμμετοχής σε αυτήν και ότι εντός της τρέχουσας εβδομάδας, θα κατατεθεί εγγράφως καταγγελία κατά του συγκεκριμένου Εισαγγελέα Πρωτοδικών, στο ανώτερο όργανο της Επιθεώρησης Δικαστών και Εισαγγελέων, για το αδίκημα της Κατάχρησης Εξουσίας.
Αμέσως μετά την κατάθεση της καταγγελίας, θα ακολουθήσει ανακοίνωση για συμμετοχή στην επόμενη ενέργεια που θα είναι η προσφυγή στο Εφετείο προκειμένου να επανεξεταστούν τα στοιχεία της μήνυσης από την Εισαγγελία Εφετών.

Η Διοικούσα επιτροπή του πολιτικού φορέα της Δημοκρατικής Ενότητας (Δ.ΕΝ.) Ελευθέρων Πολιτών και της Α.Μ.Κ.Ε.Ελευθερίας.

 

Η σελίδα της Δημοκρατικής Ενότητας Ελεύθερων Πολιτών

Η Δημοκρατική Ενότητα Ελεύθερων Πολιτών στο facebook