Πρώτα εξαθλιωσαν την Ελλάδα με τα μνημόνια και τώρα επιδιώκουν την αποχριστιανοποίηση του λαού

 

Στρ. Συναδινός: Τι να περιμένεις από πολιτικούς των οποίων μοναδικό τους επίτευγμα είναι η φτωχοποίηση και αποχριστιανοποίηση των λαων.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση με θέμα τη σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την εφαρμογή της δήλωσης ΕΕ-Τουρκίας και την επανέναρξη των μεταφορών βάσει του Δουβλίνου τονίζοντας ότι, η Επιτροπή ανακαλύπτει νέες ορολογίες για την κάλυψη των εσφαλμένων πολιτικών της στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και αναρωτήθηκε αν ο κ. Αβραμόπουλος, ως αρμόδιος Επίτροπος, έχει την ευθιξία και την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί καθόσον εκπροσωπεί την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία κατάντησε την Ελλάδα χώρα απαξιωμένη, ερημωμένη και εξαθλιωμένη οικονομικά, κοινωνικά και εργασιακά.

Ακολουθεί η ομιλία:

 

Κύριε Πρόεδρε,

Η Επιτροπή, δια στόματος του αρμόδιου Επιτρόπου κ. Αβραμόπουλου, προτείνει την επιστροφή προσφύγων στην Ελλάδα.

Η πρόταση αφορά στους πρόσφυγες που θα βρεθούν παράνομα σε άλλο κράτος μέλος και όχι για τον τεράστιο αριθμό λαθρομεταναστών.

Ως τώρα γνωρίζαμε για λαθρομετανάστες. Τώρα μάθαμε για την ύπαρξη λαθροπροσφύγων.

 Με τα μνημόνια, οι θεσμοί και οι Ελληνικές κυβερνήσεις, κατάντησαν την Ελλάδα χώρα απαξιωμένη, ερημωμένη και εξαθλιωμένη οικονομικά, κοινωνικά και εργασιακά.

Τώρα θα τη μετατρέψουν και σε χώρα όπου θα συνωστίζονται λαθροπρόσφυγες και λαθρομετανάστες, για να δανειστώ και μια δημοφιλή ελληνική έκφραση.

Μετά από αυτά αναρωτιέμαι αν υπάρχει ίχνος ντροπής, ευθιξίας και αξιοπρέπειας. Θα παραιτηθεί ο αρμόδιος Επίτροπος;

Θα υπάρξει ομολογία από τον Πρόεδρο της Επιτροπής και των ηγετών των χωρών, ότι η συμφωνία με τον Ερντογάν ήταν τεράστιο λάθος;

Είμαι ρεαλιστής και δεν περιμένω τέτοια επίδειξη αυτοκριτικής και αυτοαξιολόγησης, από πολιτικούς που συγχαίρουν και χειροκροτούν ο ένας τον άλλο, όταν μοναδικό τους επίτευγμα είναι η φτωχοποίηση και αποχριστιανοποίηση των λαών.

Το μόνο που προσμένω είναι ότι οι λαοί της Ευρώπης επιτέλους θα βγουν από το λήθαργο και θα επιλέξουν με εθνικιστικά κριτήρια αυτούς που θα τους εκπροσωπούν στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Δείτε την παρέμβαση στο βίντεο που ακολουθεί