Γεωργιάδης: Προτιμάω τον Καμμένο παρά κανέναν περίργο Συριζαίο στο Υπουργείο Άμυνας

Άδωνις: Λάθος που ο Καμμένος αλλάζει τις στολές σαν τα πουκάμισα

«Η στολή δίνεται σε κάποιον που έχει κοπιάσει πάρα πολύ για αυτήν, με θυσίες, με κόπους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον Realfm

Ως «λάθος» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης το γεγονός πως ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος αλλάζει τις στολές σαν τα πουκάμισα.

«Η στολή δίνεται σε κάποιον που έχει κοπιάσει πάρα πολύ για αυτήν, με θυσίες, με κόπους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον Realfm.

«Προτιμώ που είναι ο Καμμένος εκεί, από το να είχα κανέναν Συριζαίο περίεργο στο υπουργείο Άμυνας. Ο Καμμένος έχει εθνικές ευαισθησίες, δεν είναι άπατρις. Πιστεύω ότι σέβεται τις Ένοπλες Δυνάμεις, αγαπάει τη στολή» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Άμυνας.

«Το μόνο επικίνδυνο με τον Καμμένο είναι ότι επειδή είναι πολύ συναισθηματικός και παρορμητικός πρέπει να είναι προσεκτικός. Αυτή η θέση θέλει έναν άνθρωπο προσεκτικό» πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε για το εάν θα βοηθήσει τον κ. Καμμένο ως τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ ο κ. Γεωργιάδης απάντησε πως όσοι περιμένουν να δουν «κοκορομαχία» μεταξύ τους, αποκλείεται.

«Η εθνική άμυνα δεν είναι χώρος για κοκορομαχία. Όπου μπορεί η ΝΔ να είναι χρήσιμη για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, για τους αξιωματικούς μας, για το πολιτικό προσωπικό, για τους κατώτερους αξιωματικούς, για τους οπλίτες, η ΝΔ θα είναι μαζί τους για να τους βοηθήσουμε, δεν θα είναι για να κάνει φασαρία» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Πηγή