Για μια ελληνική και ορθόδοξη απάντηση

Το Κοινωνικό φύλο…στα Σχολεία!

EΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ «ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ»

Κύριε Διευθυντά

Από το 1982 ανοιχτά και προκλητικά στα σχολεία μας παράνομα και Αντισυνταγματικά μπήκε ορμητικά ένα πνεύμα εκκοσμίκευσης (Secularisation) με πολιτική πρωτοβουλία.

Η ανάπτυξη αυτής της φιλοσοφίας και πρακτικής απαιτεί χρόνο, χρήματα και ένα ολόκληρο σύγγραμμα.

Αυτοί που τα εισηγήθηκαν παρασκηνιακά με επιστημονικό Προσωπείο, γνώριζαν καλά ότι η Ελλάδα από πολλές αιτίες χρησιμοποίησε στην Εκπαίδευση πρότυπο Συγκεντρωτικού Συστήματος και γνώριζαν καλά ότι αυτό παγίωσε στους μη ειδικούς, στους Γονείς, στους Εκπαιδευτικούς και στην κοινή Γνώμη εμπιστοσύνη στο Κρατικό Συγκεντρωτικό Σύστημα.

Και αυτό το Σύστημα έχει τη δική του Φιλοσοφία και Πρακτική που εφαρμόστηκε από το 1917 για τον Μετασχηματισμό και την παγίωση των Σοβιέτ.

Έτσι σήμερα, όλοι παγιδευτήκαμε σε συνεχείς αλλαγές, μεταρρυθμίσεις, εκσυγχρονισμούς εν ονόματι της Προόδου και μέσα από την συνειδητή σύγχυση, την αδιαφάνεια κ.λ.π., φθάσαμε ως Έθνος σε μια άνευ προηγουμένου Παρακμή.

Ένα παράδειγμα από τα πολλά και ανέγγιχτα:

Στην υποχρεωτική εκπαίδευση, των 6 ετών μέχρι των 15, από το 2002 σύρεται ένα νέο μάθημα με το όνομα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ.

Τα περιεχόμενα της Διδακτέας Ύλης αναφέρονται στην Ισότητα των δύο φύλων, στον Ρατσισμό, στην Ξενοφοβία, στον Πολυπολιτισμό – Διαπολιτισμό, στα Ανθρώπινα Δικαιώματα κ.λ.π.

Έπρεπε να καλύψουν τα κενά από την κατάργηση άλλων μαθημάτων, π.χ. των Ευαγγελικών Περικοπών του κ. Γρηγοριάδη παλαιότερα και τώρα των Θρησκευτικών.

Και καλά κάνουν για τους δικούς τους σκοπούς, αφού βρίσκουν κενά και αδιαφορία από μας που τους δίνουμε τα παιδιά μας για να τα κάνουν… Γενίτσαρους.

Στο ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ από την σελίδα 73 αναπτύσσεται… επιστημονικά η νέα έννοια του ΦΥΛΟΥ, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, διότι η παραδοσιακή Βιολογική ή Γενετική ήταν ατελής για τη διάκριση του Αρσενικού από το Θηλυκό. Παραθέτουν και πλούσια βιβλιογραφία αγνώστων των περισσοτέρων.

Αβασάνιστα οι συντάκτες του βιβλίου και στελέχη του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου στη σελίδα 74 αναφέρουν το έτος 1972 ως πρώτη χρήση του όρου Κοινωνικό φύλο από την βρετανίδα Αnn Oakley.

Πότε επικυρώθηκαν αυτοί οι νέοι επαναστατικοί όροι και η πλούσια βιβλιογραφία;

Στην ίδια σελίδα γίνεται και αναφορά για το φεμινιστικό κίνημα και ασφαλώς εννοούν το νεοκοσμικό, για το οποίο έχει γραφτεί ότι χειραγωγείται από σκοτεινά κέντρα.

Ως Εταίρος του Πανεπιστημίου του Λονδίνου που παρακολουθώ κατά το δυνατόν τις παγκόσμιες εκπαιδευτικές εξελίξεις από το μεγαλύτερο στον κόσμο εκπαιδευτικό κέντρο, όπως είναι το Institute of Education, ως φιλοξενούμενος στο Πανεπιστήμιο πολύ πρόσφατα από στελέχη του και ως Συγκριτικός Εκπαιδευτικός δεν παρατήρησα τέτοια ανεξήγητα πράγματα που συμβαίνουν στην Ορθόδοξη Πατρίδα μας…

Υπεραγία Θεοτόκε, πως γαλούχησες τον Παιδαγωγόν των παιδαγωγών;
Φύλαξον υπό την σκέπην Σου τα τέκνα όλου του κόσμου.
Μετά τιμής
Βησσαρίων Ν. Μπακόλας
Πάρεδρος Παιδ/κού Ινστιτούτου – Επιθεωρητής

Σχόλια του αρθρογράφου Β.Μ. στην Εφημερίδα Πρωινός Λόγος της 8ης Αυγούστου 2008 μετά από πολλά χρόνια, σήμερα την 24η Φεβρουαρίου 2017. (Και μίξη σχεδίου Kalergi ;..)

Στις αρχές της 10ετίας του 1980 είχα επισημάνει γραπτά διδακτορικές διατριβές από Πανεπιστήμια Δυτικά με περιεχόμενα Μαρξιστικού Προσανατολισμού π.χ. << Ο Ελληνοχριστιανικός Μινώταυρος που τρώει τα παιδιά μας>> του Π. από την Βοστώνη.

Αυτά για εκείνη την εποχή ήταν αδιανόητα και ο ίδιος μπήκα στο περιθώριο για όσα αποκάλυπτα και για όσα έγραφα.

Θα προσπαθήσω να παρουσιάσω πολύ συνοπτικά παρακάτω μερικές αναφορές που σχετίζονται με πολλά σημερινά θέματα, με αφορμή το Κοινωνικό φύλο.

1ον. Το Ινστιτούτο για τις Σεξουαλικές Επιστήμες στο Γερμανικό Πανεπιστήμιο Γκαίτε της Φρανγκούρτης που συνδέται με την λεγόμενη Σεξουαλική Επανάσταση του 1960.

2ον. Με το ίδιο Πανεπιστήμιο συνδέεται η Κριτική Θεωρία του άλλου Ινστιτούτου Κοινωνικών Ερευνών που ίδρυσαν Μπολσεβίκοι Εβραϊκής καταγωγής το 1920 μέχρι τον διωγμό τους από τον Χίτλερ και την κατάληξή τους σε Δυτικά Πανεπιστήμια με προτίμηση σε Αμερικανικά.

Επανίδρυσαν το Ινστιτούτο μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και κληρονόμησαν στον κόσμο τον Πολιτιστικό Μαρξισμό ως βασικό εργαλείο για την Παγκοσμιοποίηση.

3ον.Στα εργαστήριά τους προέκυψαν απίστευτες θεωρίες και περισσότερο ο πονηρός νεολογισμός χειραγώγησης Πολιτική Ορθότητα που καπέλωσε δυστυχώς την αγράμματη, ή εθελοτυφλούσα Πολιτική Τάξη.

4ον.Χωρίς να γίνει αντιληπτό ο Μαρξιστικός πολιτισμός καταργεί κανόνες, νόμους, αξίες , πρότυπα, ιδανικά, πολιτισμούς κ.λ.π. για να βοηθήσει τους δήθεν καταπιεσμένους από τους Καταπιεστές που είναι οι Χριστιανοί, οι Λευκοί , οι άνδρες, τα ετερόφυλα ζεύγη και κάθε διαστροφική επινόηση στο όνομα του πολυπολιτισμού, του διαθεματικού, του πολυφυλετισμού της προκρούστιας ισότητας……

Όχημα μετάλλαξης για την στοχευμένη Ελλάδα, το Συγκεντρωτικό της Εκπαιδευτικό Σύστημα και η Βουλή των Ελλήνων. (Ονόματα αργότερα) 

Πηγή