Συγχαρητήρια στην Ουγγαρία για τον αγώνα της ενάντια στην ισλαμοποίηση από τον ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής

 

Οι κυβερνήσεις οφείλουν να προστατεύουν τα κράτη που υπηρετούν, όχι να τα χειραγωγούν.
Την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη στη συζήτηση με θέμα την κατάσταση στην Ουγγαρία τονίζοντας ότι, αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα και υποχρέωση των κυβερνήσεων των κρατών μελών της Ένωσης, να προστατεύουν πάνω από όλα το εθνικό τους συμφέρον και τους πολίτες των χωρών τους, ενώ δεν επιτρέπεται στην ΕΕ να τους το απαγορεύει και  συνεχάρη τον κ. Ορμπάν, διότι αποφασίζει σύμφωνα με τα συμφέροντα του Ουγγρικού έθνους παλεύοντας ενάντια στην ισλαμοποίηση και την παγκοσμιοποίηση.
Ακολουθεί η ομιλία:
Η υποκρισία σε αυτή την αίθουσα περισσεύει. Οι περισσότεροι επικεφαλείς των πολιτικών ομάδων εδώ προσπαθούν να χειραγωγήσουν λαούς, κράτη, έθνη, κυβερνήσεις.
Πρέπει κάποιος βέβαια να εξηγήσει στους Ούγγρους πολίτες ποιο σκοπό εξυπηρετεί η συζήτηση για τα θεμελιώδη δικαιώματα στην Ουγγαρία και κατά της εκλεγμένης κυβέρνησης τους.
Το πανεπιστήμιο Κεντρικής Ευρώπης χρηματοδοτείται και ελέγχεται μαζί με πολυάριθμες ΜΚΟ από τον Τζόρτζ Σόρος, ο οποίος  αναμειγνύεται στις εσωτερικές υποθέσεις των κρατών, μέσω των οργανισμών αυτών.
Αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα και υποχρέωση των κυβερνήσεων, να προστατεύουν το εθνικό τους συμφέρον και τους πολίτες των χωρών τους και δεν επιτρέπεται η ΕΕ, να τους το απαγορεύει.
Θέλω να συγχαρώ, παλεύει ενάντια στην ισλαμοποίηση και για τη διατήρηση της εθνικής ταυτότητας και υπερασπίζεται την Ουγγαρία από τις προσπάθειες εξωθεσμικών παραγόντων να επιβάλλουν την παγκοσμιοποίηση, όπως γίνεται εδώ μέσα.
 
Ευχαριστώ
Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής
Δείτε την παρέμβαση στο βίντεο που ακολουθεί