Επίθεση του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής στη “Λαϊκιστική” Αριστερά και στις πολιτικές της

 

 

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γ. Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης και της λαθραίας διακίνησης ανθρώπων στη Μεσόγειο.

 

Ακολουθεί η ομιλία:

 

Κύριε Πρόεδρε, η αντιμετώπιση του μεταναστευτικού αποτελεί τη μεγαλύτερη διαχρονικά αποτυχία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Μία αποτυχία τις συνέπειες της οποίας υφίστανται οι σημερινές γενεές και δεν ξέρουμε πόσες ακόμη στο μέλλον.

 

Από τη στιγμή κατά την οποία η Ευρωπαϊκή Ένωση έπεσε θύμα του λαϊκιστικού συνθήματος «δεν θα κάνουμε την Ευρώπη φρούριο» και αφαίρεσε από τις χώρες υποδοχής και των εξωτερικών συνόρων, δηλαδή την Ιταλία και την Ελλάδα, το δικαίωμα να προστατεύσουν τα σύνορά τους, προέκυψε αυτή η πλημμυρίδα, αυτή η εισβολή των παρανόμων μεταναστών, η οποία δημιουργεί τα προβλήματα που αναφέραμε. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι αυτοί ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες και στην Ελλάδα και στην Ιταλία. Έτσι, οι λαϊκιστές πέτυχαν μια μεγάλη νίκη. Δεν έγινε η Ευρώπη φρούριο, έγινε όμως ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκεντρώσεως εξαθλιωμένων και δυστυχών ανθρώπων που ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες.

 

 Όμως, οι λαϊκιστές της αριστεράς δεν φιλοξενούν τους ανθρώπους αυτούς στα σπίτια τους, ούτε τους τροφοδοτούν. Αυτό το κάνουμε εμείς, οι οποίοι αγαπούμε με την πατρίδα μας και οι οποίοι θα τη σώσουμε την πατρίδα μας διότι έχουμε αποτελεσματικό και ορθό τρόπο αντιμετωπίσεως του προβλήματος.