H Παμμακεδονική Ένωση των Η.Π.Α. διοργανώνει την παγκόσμια εκστρατεία #That’sNotYourName μέσω του διαδικτύου και των κοινωνικών μέσων δικτύωσης. 

 

Στο πλαίσιο της καμπάνιας γίνεται συλλογή υπογραφών ώστε να ανάκληθεί η λανθασμένη αποφάση της Αμερικανικής κυβερνήσεως το 2004, για προσωρινή αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία.

Στο εθνικής σημασίας εγχείρημα αυτό, η Παμμακεδονική έχει τη στήριξη του Σεβασιότατου Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημητρίου.

Στη συνάντηση που είχαν στη Νέα Υόρκη, ο Αρχιεπίσκοπος επιβεβαίωσε τη διαχρονική του στήριξη στην πρόσπάθεια της Ένωσης, ενώ κάλεσε την Ομογένεια να υπογράψει την υποβολή υπομνήματος με το οποίο θα ζητείται η ανάκληση της αναγνωρίσεως της FYROM με το όνομα Μακεδονία, από τις ΗΠΑ.

 

Στη φωτογραφία τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο περιστοιχίζουν (από αριστερά) Σοφία Στρουμπάκη (εκτελεστική γραμματέας), Δημήτρης Φιλιππίδης (γεν. γραμματέας), Δημήτρης Χατζής (ύπατος πρόεδρος), Στέλιος Κυριμλής (ύπατος αντιπρόεδρος) και Φώτης Γερασόπουλος (πρώην πρόεδρος). GOA/Δημ. Πανάγος Πηγή: http://www.goarch.org/

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι να υπογράψουν μπορούν να επισκέπτονται το link https://www.gopetition.com/petitions/restoration-of-historical-truth-about-macedonia/signatures.html ή την ιστοσελίδα της Παμμακεδονικής http://panmacedonian.info/ στην κατηγορία “Support Our Petition”. 

 

 

Όσοι δεν χειρίζονται το διαδίκτυο ή έχουν σχετική δυσκολία μπορούν να επικοινωνούν στο email macedoniapetition@gmail.com ή να επικοινωνήσουν με το γραφείο στη Νέα Υόρκη.