Του Σταύρου Μαρίνη

Μετά από δυο χρόνια λειτουργίας γνωριζόμαστε πλέον πολύ καλά. Με γνωρίζετε γιατί ποτέ δεν κρύφτηκα και βλέπω ότι οι αναρτήσεις με το πιο ελαφρύ έως πορνογραφικό περιεχόμενο έχουν τις περισσότερες επισκέψεις.

Τα ροζ όργια π.χ στο νοσοκομείο ήταν από τα αγαπημένα σας. Καταλαβαίνω ότι όλοι έχουμε την περιέργια αλλά εξοργίζομαι όταν βλέπω πόσο ανάλαφρα θέματα μας απασχολούν πλέον. Θα ήθελα να κλείσω αυτό το blog γιατί στην ουσία πέτυχε να χαλάσει μαζί σας και όχι να φέρει την άλλη Ενημέρωση όπως ήλπιζα.

Δεν σας αφορά εάν ο Θέμος Αναστασιάδης είναι διαπλεκόμενος , ούτε εάν ο Μπόμπολας παίρνει το ένα έργο μετά το άλλο χωρίς καθαρό διαγωνισμό. Σας νοιάζει να έχετε το κουτσομπολάκι σας , να κρίνετε τους πάντες και τα πάντα και να κάθεστε αναπαυτικά στις πολυθρόνες ή και το κρεβάτι σας και να παρακολουθείτε απαθείς τον κόσμο γύρω σας. Μιλάμε ευτυχώς που υπάρχει και ένα ποσοστό νεολαίας που μας φτύνει όλους μας γιατί θα είχαμε ήδη σταματήσει. Βλέπετε Σκοδρά, Λαμπίρη, και ότι άλλο σας σερβίρουν και ακόμη και το δελτίο του star για να μάθετε εάν η Μπάστα τσακώθηκε με την Ζέτα και με ποιον γκόμενο είναι τώρα. Οι υποτιθέμενοι star μας είναι για γέλια όπως είμαστε και εμείς βέβαια. Και όμως μετά την ξενέρωτη και απελπιστικά αδιάφορη μεσημεριανή σας αποχαύνωση σας νοιάζει και για την δολοφονία του Γρηγορόπουλου, για το μαύρο οικονομικό μας χάλι, για την κακοκαιρία, και κυρίως σας νοιάζει να εξασφαλίσετε εισοδήματα χωρίς να κουράζεστε. Μάγκες είσαστε όσοι το πετυχαίνετε και σας βγάζω το καπέλο.

Αλλά το ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ήρθε για την άποψη που θα ΞΤΠΝΗΣΕΙ και όχι για να σας βάζω φωτό από ωραίες γυναίκες για να σας καλοπιάνω!!! Μιλάμε ξεκινήσαμε για καθαρά ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ λόγους ,επειδή τα ΜΜΕ δεν μας άφηναν να πούμε πολλά πράγματα και γίναμε χειρότεροι και από αυτά!! Δεν αλλάξαμε αλλά θέλαμε εκτός από τους 200 ή 300 μοναδικούς επισκέπτες μας την ημέρα να έχουμε 1000 , 2000, έως και 5000 . Μπορεί κάποιες μέρες να πετύχαμε τον στόχο μας αλλά χάσαμε την ουσία. Και η ουσία για εμάς είναι ότι εσείς δεν γουστάτετε να σας τα χώνουν , τρελαίνεστε για τα παραμύθια , είσαστε τόσο ωραιοπαθείς που δεν σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από την πάρη σας. Μας στέλνετε ηλίθια μηνύματα για ανύπαρκτα θέματα, μας θέλετε να τα έχουμε καλά με όλους ή να τους βρίζουμε όλους και εμείς ή μάλλον εγώ βαρέθηκα να γρέφω ότι σας αρέσει. Τι νόημα έχει άλλωστε με τόση πολύ "ενημέρωση" που έχετε στο τέλος θα καείτε.Τα γράφω όλα αυτά γιατί ειλικρινά για αυτούς τους 100-200 πρώτους και τακτικούς αναγνώστες μας καθόμαστε.

Και βέβαια για να δείξουμε το δρόμο και σε άλλους να κάνουν το δικό τους blog και να λένε την άποψή τους. Δεν είναι εποχές για Πρίγκηπες αλλά ούτε για blog σαν το δικό μας. Υπάρχουν καθαρά ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ blogs με 50 επισκέψεις την ημέρα αλλά με τρομερά κείμενα. Το να ξαναγυρίσουμε εκεί είναι μονόδρομος για όσους θέλουν το οριστικό κλείσιμό μας. Όμως εμείς θα παλέψουμε να φέρουμε κοντά μας μεγάλες μάζες. Εμείς δεν γουστάρουμε να λέμε ότι είμαστε λίγοι και καλοί , θέλουμε πλειοψηφίες δεν έχουμε ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ούτε ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ και δεν απολογούμαστε ξανά επειδή είμαστε ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Εμείς σεβόμαστε τις απόψεις των άλλων και δεν είμαστε σε καμιά περίπτωση ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ. Άλλοι μας κατατάσουν με κόμματα όπως το ΛΑ.ΟΣ. που και μόνο ο Πρόεδρος του μας είναι παντελώς αδιάφορος. Και θα μείνουμε για να σας δείξουμε ότι οι ΚΑΚΟΙ δεν είμαστε εμείς αλλά οι άλλοι που με διάφορα προσχήματα επεργάζονται σενάρια για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα. Εμείς θα παραμείνουμε έτσι όπως είμαστε με όποιο κόστος. 

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ