Με ένα έξυπνο και αβανταδόρικο θέμα, που προς στιγμή όντως θορύβησε εκκλησιαστικούς κύκλους και στην Αθήνα και πρωτοσέλδιο τίτλο "11 παιδεραστές στην Αρχιεπισκοπή" και με υπέρτιτλο "Μεγάλο σκάνδαλο συγκλονίζει την Αμερική και τρομάζει την Αθήνα" κυκλοφορεί η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΈΜΑ στο τρέχον κυριακάτικο φύλλο.  Και βεβαίως η είδηση δεν είναι τα όσα αναφέρονται για τα περί σεξουαλικών σκανδάλων, αφού   από το 2005 με σειρά άρθρων μας, έχουμε γράψει και αποκαλύψει επανειλημένα στον ελληνικό Τύπο και εδικά για το συγκεκριμένο θέμα  στις εφημερίδες "ΤΟ ΠΑΡΟΝ", "ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ" με αποκαλυπτικά στοιχεία και ντοκούμενα καθώς και στο  Greek American News Agency  για τα πολλαπλά σεξουαλικά σκάνδαλα και τις οικονομικές παρενέργειες τους που συγκλόνιζαν -και εξακολουθούν να ταλανίζουν -την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής κατά την ποιμαντορική θητεία του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου, αλλά οι σκοπιμότητες και οι διαδικασίες που υποκρύπτουν αυτές οι αποκαλύψεις. Αποκαλύψεις που είχαμε προβλέψει και  το επόμενο διάστημα θα ενταθούν όπως  προκύπτει από το ρεπορτάζ   ήδη δρομολογούν  -εδικά αυτή την περίοδο- τις διαδικασίες  για την απομάκρυνση και (ομαλή ή όχι θα δείξει) διαδοχή του κ. Δημητρίου. Αυτή είναι η είδηση και όλα όσα υποκρύπτονται πίσω από το συγκεκριμένο, και μάλιστα πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας. Ωστόσο η σημερινή "αποκάλυψη" θέτει και μια σειρά άλλα θέματα που σήμερα θίγουμε στο επίσης αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας. Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε πολλά…

ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ  ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΟ ECCLESIA.NET

thema_prwto_arxiepiskopi_amerikis_-_copy.jpgΔιαδικασίες  τις οποίες είχαμε επισημάνει με σχετικό σχόλιο μας στις 27 Μαρτίου 2007 με αφορμή αντίστοιχο  σχετικό επίσης αποκαλυπτικό δημοσίευμα στο ΒΗΜΑ Της ΚΥΡΙΑΚΗΣ της 25ης Μαρτίου 2007.  Ακριβολογώντας κατ επανάληψη  είχαμε τονίσει ότι πολλά από αυτά  τα σεξουαλικά σκάνδαλα, είναι δικαστικές υποθέσεις που ξεκινούν από τα χρόνια του μακαριστού Ιακώβου και απλά την περίοδο αυτή ήρθε η ώρα να πληρώσουν τις αποζημιώσεις συσωρεύοντας τα χρέη του Ιερού Ιδρύματος στα 15.000.000$. Από το 2005 είχαμε αναφερθεί και επισημάνει για το χρέος των 11.000.000$ που έχει να καλύψει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής αναφορικά με αποζημιώσεις σε μεγάλες υποθέσεις σεξουαλικών σκανδάλων! Σκάνδαλα που έχουν να κάνουν είτε με σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων είτε με εξωσυγικά και ομοφυλοφιλικά παιχνίδια άτακτων κληρικών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής η οποία σήμερα καλείται να πληρώσει υπέρογκα ποσά σε αποζημιώσεις. Η εφημερίδα επανέρχεται στο θέμα των μεγάλων υποθέσεων σεξουαλικών σκανδάλων που εδώ και χρόνια-από τα χρόνια του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κυρού Ιακώβου-συγκλονίζουν την Ιερά Αρχιεπίσκοπή Αμερικής παρακολουθώντας τις νέες  δικαστικές εξελίξεις των υποθέσεων αυτών δίνοντας κάποια επιπρόσθετα (αλλά όχι σημαντικά)  στοιχεία.

Το θέμα εν συνεχεία, στην πάροδο του χρόνου  επανέφερε με επί πλέον αποκαλυπτικά  στοιχεία η καλή συνάδελφος Μαρία Αντωνίαδου  ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ της 25ης Μαρτίου 2007.  Χαρακτηριστικά του τι επρόκειτο να επακολουθήσει μετά από αυτό το όντως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της καλής συναδέλφου,  ήταν όσα επισημάναμε  στο αποκαλυπτικό σχόλιο μας με αφορμή το ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος, για την σκοπιμότητα των επερχόμενων αποκαλύψεων αλλά και όλων όσων επόκειτο να επακολουθήσουν με μπαράζ "νέων' αποκαλύψεων που θα επακολουθούσαν. Όπερ και εγένετο!  

Μεταξύ άλλων στις 25 Μαρτίου 2007 γράφαμε τα εξής : "Εκκλησιαστικοί κύκλοι εκτιμώντας τα όσα αποκαλύπτονται στο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ  που γνωρίζουν άριστα το παρασκήνιο πολλών από όσα γράφονται και αποκαλύπτονται στον συγκεριμένο ρεπορτάζ, καθώς και άλλα πολλά  που δεν έχουν γραφεί ακόμα σχολίαζαν πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός και η συγκυρία ούτε και τυχαία η επιλογή  της εφημερίδας που αποκαλύπτονται όλα αυτά.  Επισημαίνοντάς μας πως προφανώς βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο "σήριαλ" αποκαλύψεων παρόμοιο με εκείνο -και ίσως σκληρότερο και χειρότερο αφού αυτή τη φορά έχει να κάνει  με αληθινά σεξουαλικά  σκάνδαλα  και όχι προκατασκευασμένα  τα οποία μάλιστα αφορούν την περίοδο ποιμαντορίας του μακαριστού Ιακώβου και για πολλά  χρόνια αποσιωπούταν- που εξανάγκασε σε παραίτηση τον πρώην Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Σπυρίδωνα. 

Οι ίδιοι κύκλοι εκτιμούν πως το μπαράζ των αποκαλύψεων ξεκινά σε μια ευαίσθητη περίοδο, και ίσως είναι ένα "μήνυμα" προς τον νυν Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, ο οποίος προφανώς αρνείται να παραιτηθεί οικειοθελώς. Πάντως όταν και όποτε ξεκινήσουν οι διαδικασίες διαδοχής ως  επικρατέστερος ως διάδοχος φέρεται ο Μητροπολίτης Μεθόδιος Βοστώνης και στην επιλογή αυτή αναγκαστικά φαίνεται να συμφωνούν και το Οικουμενικό Πατριαρχείο προς το οποίο έχει διαμυνηθεί από γνωστούς κύκλους "πως αυτή τη φορά δεν θα ανεχθούμε "εξωκλιματικό"  ως Αρχιεπίσκοπο. Η μόνιμη απειλή που οι γνωστοί κύκλοι επισείουν προς το Φανάρι είναι η Αυτοκεφαλία ή και μερική Αυτονομία κάτι που πολύ σύντομα δεν αποκλείεται να ζητηθεί κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον και επισήμως από την Πρωτόθρονη Εκκλησία της Κωνσταντινουπόλως επαρχία της οποίας αποτελεί η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής."

Το σημερινό πρώτο θέμα της εφημερίδας αν κάτι επιβεβαιώνει είναι ότι ήδη έχουν δρομολοηγθεί οι διαδικασίες αλλαγής και ίσως όχι τόσο ήρεμης διαδοχής του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου. Επομένως δεν είναι τυχαία και μάλιστα με πρωτοσέλιδο τίτλο  η σημερινή αναφορά αλλά και οι συμπληρωματικές -όχι και τόσο σημαντικές γιατί ήδη έχουν αναφερθεί – οι αποκαλύψεις  της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.   Αυτό που βλέπουμε όσοι γνωρίζουμε καλά το προσκήνιο και παρακολουθούμε το σχετικό ρεπορτάζ είναι ότι επαναλαμβάνεται το ίδιο σκοτεινό σενάριο που εφαρμόστηκε και στην περίπτωση του Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνα. 

Η  πρωτοσέλιδη «είδηση»,  σίγουρα δεν είναι τα σεξουαλικά σκάνδαλα που εδώ και δεκαετίες συγκλονίζουν την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής, αλλά όσα υποκρύπτονται πίσω από αυτήν… Οι ομοιότητες…οι  σκοπιμότητες και το ίδιο σκοτεινό  παρασκήνιο που δείχνει να  έχει δρομολογηθεί από τους ίδιους κύκλους και σχεδόν τα ίδια πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην βίαιη και άδικη απομάκρυνση του Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνα το 1999, μοιάζουν το ίδιο τραγικές όσο και τα θύματα των σεξουαλικών σκανδάλων ανήθικων και ανηπόλυπτων κληρικών. Είναι τα ίδια εκείνα πρόσωπα  που σήμερα κινούν τις διδικασίες απομάκρυνσης του κ. Δημητρίου στον Αρχιεπισκοπικό θρόνο της Εκκλησίας της Αμερικής θέλοντας να ελέγξουν πλήρως τις διαδικασίες επιλογής και «εκλογής» του επόμενου αρχιεπισκόπου Αμερικής προκειμένου να είναι της αρεσκείας τους και απόλυτα ελέξιμος…Πιόνι και μαριονέτα που θα  εκτελεί τις αποφάσεις άλλων σκοτεινών και ιδοτελών κέντρων…  Κάτι που δεν κατάφεραν με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Σπυρίδωνα, αφού ποτέ δεν κατόθωσαν  να τον καταστήσουν πιόνι και φερέφωνο τους, για αυτό και του έστησαν την γνωστή  για την φαιδρότητα της υπόθεση σεξουαλικού σκανδάλου στην θεολογική σχολή της Βοστώνης. Μια βρόμικη υπόθεση που όπως αποδείχθηκε  εκ των υστέρων, και με την ομολογία του Μητροπολίτη Βοστώνης Μεθόδιου,  ήταν μια κατασκευασμένη σκευωρεία προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της βίαιης απομάκρυνσης του…

Μια ιστορία όμως που πούλησε στον Ελληνικό Τύπο αφού σηματοδότησε τις διαδικασίες απομάκρυνσης του Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνα.  Διαδικασίες που εξ ορισμού και εκ των παραγμάτων ανάγκασαν τον πατριάρχη  κ. Βαρθλομαίο να ενδώσει στις παράλογες και εξωφρενικές απαιτήσεις τους,  και τελικά ενώ τον Ιανουάριο  του 1999 δήλωνε ότι «αυτός είναι ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής και αυτόν εξέλεξε η Ιεραρχία δια βίου  όπως ορίζουν οι Ιεροί κανόνες…πηγαίνεται πίσω να τα βρείτε… » λίγους μήνες αργότερα, τον Αύγουστο του 1999  τον εξανάγκαζε σε παραίτηση.  Αυτοί οι ίδιοι κύκλοι που τότε έπλεξαν αυτή την σκοτεινή  πλεκτάνη εις βάρος ενός αθώου ανθρώπου, αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι και αυτοί οι ίδιοι κύκλοι είναι που και σήμερα πρωταγωνιστούν στην  απομάκρυνση  και του κ. Δημητρίου! Αυτή είναι δυστυχώς η αλήθεια είτε αρέσει είτε όχι.  Αν πράγματι ψάχνουμε για την είδηση αυτή -και είναι συγκλονιστική – κρύβεται μέσα στην απόρρητη αλληλογραφία και τις εκθέσεις προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο, του κ. Σπυρίδωνα. Έκθεσεις και επιστολές που σήμερα το Greek American News Agency δίνει στην δημοσιότητα.  Διαβάστε λοιπόν τα όσα  αποκαλυπτικά και συγκλονιστικά λέει στις επιστολές του, προς τον Οικουμενικό  Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο,  ο Αρχιεπίσκοπος Σπυρίδωνας. Υλικό που μπορεί ο κάθε ένας να βρει στο βιβλίο της καλής συναδέφλου Ιουστίνης Φραγκούλη «Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ – The Legacy ». Εκεί μέσα κρύβεται όλη αλήθεια και όλα τα σκάνδαλα που έχουν συγκλονίσει την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής μετά την απομάκρυνση και τον εξαναγκασμό σε παραίτηση του μακαριστού Ιακώβου το 1995. Μια υπόθεση που η ιστορία ακόμα δεν έχει ανοίξει…

 Μιλάει με τις επιτολές και τις απόρρητες εκθέσεις του ο Αρχιεπίσκοπος Σπυρίδωνας  και αποκαλύπτει πολλά  για το ρόλο όχι μόνο των ανθρώπων του στενού περιβάλλοντος του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Ιακώβου αλλά και για το ρόλο που διαδραματίσε  ο εκδότης του Εθνικού Κήρυκα  Αντώνης Διαματάρης!  Δεν είναι τυχαία αυτή μας η αναφορά αφού ως γνωστόν η συγκεκριμένη εφημερίδα πρωτοστατεί σχεδόν αποκλειστικά και μονοπωλιακά  στις αποκαλύψεις του είδους… Το γιατί είναι μια άλλη υπόθεση…

Εκείνο πάντως που έχει παρατηρηθεί είναι ότι ενώ πράγματι η εφημερίδα έχει ως εκκλησιαστικό συντάκτη έναν όντως καλό γνώστη των θεολογικών θεμάτων με σπουδές και περαγαμηνές, και  πολλές "πηγές" στο διάτρητο μέγαρο της 79ης οδού στο Manhattan,  και όπου κινείται ράσο, και έχει αποκαλύψει πολλές από τις υποθέσεις των σεξουαλικών σκανδάλων,  εν τούτοις επιλέγεται κάθε φορά να δημοσιοποιούνται μόνον υποθέσεις ακίνδυνες… Αφού γίνει η πρώτη δημοσίευση κάποιου θέματος  εν συνεχεία βλέπουμε μεγάλες ολοσέλιδες καταχωρίσεις στην εφημερίδα για εκδηλώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και μετά σιωπή… Το παιχνιδάκι και το γαϊτανάκι των «αποκαλύψεων» επαναλαμβάνεται εδώ και χρόνια από την περίοδο της παντοδυναμίας του μακαριστού Ιακώβου. Τα πράγματα άλλαξαν με τον Αρχιεπίσκοπο Σπυρίδωνα ο οποίος δεν ενέδωσε στις προσταγές και τις απαιτήσεις των ίδιων γνωστών κύκλων που και σήμερα θέλουν να εκπαραθυρώσουν και τον τον κ. Δημήτριο τον οποίο επίσης υπογείως  κατηγορούν για πλήρη αποτελμάτωση και οικονομική  καταστροφή  της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, είναι κάτι που θα δούμε το προσεχές διάστημα να κάνει την εμφάνιση του και στον Ελληνικό Τύπο.  Σίγουρα έχει ευθύνες ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος  για την υφιστάμενη κατάσταση στην Ιερά Αρχιεπισκοπή  Αμερικής στην οποία βρίσκεται ήδη ως Αρχιποιμένας της, περισσότερο από επτά συναπτά έτη αλλά εκείνο που είναι σίγουρο -και σε αυτό είμαστε κατηγορηματικοί- δεν βαρύνεται εκείνος εξ ολοκλήρου για τα σεξουαλικά σκάνδαλα και την οικονομική αιμοραγία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Σήμερα  η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής οφείλει σε δικαστικές δαπάνες για την κάλυψη αυτών των δικαστικών υποθέσεων σε αποζημιώσεις πράγματι περισσότερα από 11.000.000$ !!!  

Η  ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ  

Αποτέλεσμα της τραγικής κατάστασης -όπως επισημαίναμε στην εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ από το Μάρτιο του 2005 και εν συνεχεία το 2006 με συνεχή δημοσιεύματα μας- είναι η τραγική κατάσταση που επικρατεί στην Παιδεία της Ελληνικής Κοινότητας της Αμερικής! Ως γνωστόν δυστυχώς τον πλήρη έλεγχο της παιδείας έχει η Ιερά  Αρχιεπισκοπή Αμερικής εδώ και δεκαετίες χωρίς να αφήνει ή έστω να παραχωρεί την ευθύνη και την διακριτική  διαχείριση στο Ελληνικό  Υπουργείο   Παιδείας. Το ζήτημα αυτό συζητούν εδώ μαι δεκαετίες με τον Ελληνικό Υπουργείο αλλά λύσεις στα καυτά προβλήματα της παιδείας δεν έχουν ακόμα υπάρξει ακόμα και στα πιο απλά ζητήματα όπως οι τοποθετήσει εκπαιδευτικών που αποστέλει το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας ή ακόμα χειρότερα στα σχολικά ενχειρίδια.  Το τεράστιο σκάνδαλο είναι ότι  υπάρχουν δασκάλοι με ετήσιες αποδοχές 30 και 50.000$ {κάνετη την αναγωγή σε μηνιαίες ή εβδομαδιείες αποδοχές και δείτε το νούμερο}  όταν την ίδια στιγμή οι κληρικοί αμοίβονται με 80 και 120.000$! Αυτό είναι το μεγάλο σκάνδαλο!   Αυτό είναι το μείζον θέμα! Μια υπόθεση την οποία είχε ορθώς διαβλέψει ως μείζον πρόβλημα  ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Σπυρίδων γι αυτό και είχε αναθέσει στην λεγόμενη  «επιτροπή Ρασσία» να κάνει έρευνα για τα προβλήματα και το μέλλον της Ελληνικής Παιδείας. Τα αποτελέσματα απογοητευτικά! Τι έγινε αυτή η έκθεση; Που βρίσκεται σήμερα; Πως χρησιμοποιήηκε και πως αξιοποιήθκαν τα πορίσματα της; Ουδείς γνωρίζει. Παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.  Ναι για αυτή την τραγική κατάσταση  ευθύνεται ο Αρχιεπίσκοπος  Δημήτριος !  Και για έναν ακόμα λόγο, διότι ως γνωστόν ο ίδιος υπήρξε διδάσκαλος -και μάλιστα πολύ καλός- και εξακολουθεί να τρέφει την ίδια αγάπη για τα γράμματα και την ελληνική ιστορία μόνο που επί των ημερών  του έχουν κλείσει -και κινδυνεύουν – να κλείσουν και άλλα  Ελληνικά(απογευματινά ή ημερήσια) σχολεία στην Αμερική!  Αυτό είναι το πραγματικό και αληθινά μεγάλο σκάνδαλο και σε αυτό το  μείζον για τον Ελληνισμό της Αμερικής  και την συνέχεια του, φέρει μεγάλες ευθύνες ο ίδιος και το επιτελείο των στενών συνεργατών του,  αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να φορτωθεί τις ευθύνες του προκατόχου του μακαριστού Κυρού Ιακώβου γιατί επί  των ημερών εκολάυθηκαν  όλα αυτά τα μεγάλα σεξουαλικά σκάνδαλα παιδεραστίας και ομοφιλοφιλίας  των κληρικών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Μόνο που τότε, εκείνη την περίοδο επικρατούσε η μεγάλη σιωπή παντού, κυρίως στον Ομογενειακό Τύπο. Και αυτό γιατί όλα αναλάμβανε να τα λύσει ο στενός συνεργάτης  και επιστήθιος  φίλος του μακαριστού Ιακώβου,  Τάκης Γαζουλέας με ένα καφέ στο γραφείο του και το γνωστό δωράκι(…) όλα ξεχνιόταν…

Το ίδιο γίνοταν και με τους δημοσιογράφους από Ελλάδα. Πόσοι και πόσοι δεν ήταν στο Pay Roll της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής; Ονόματα μεγάλα και τρανταχτά της Ελληνικής Δημοσιογραφίας…Ουαί και αλοίμονο αν άνοιγαν ποτέ τα οικονομικά αρχεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής! Αυτά που θα αποκαλύπτονταν για σημερινά μεγάλα ονόμα της δημοσιογραφίας -μερικοί εκ των οποίων έχουν μεταπηδήσει ήδη στην ενεργ΄οπολιτική δράση- αυτά και αν ήταν σκάνδαλο! Άνθρωποι που αποκαλούσαν CIAΚωβο τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο αυτοί μετά το 1985 ανέλαβαν να εξωραϊσουν και το τραυματισμένο προφίλ του στον Ελληνικό Τύπο. Και τα κατάφεραν.    Ένα ταξιδάκι με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την Ιερά Αρχ. Αμερικής, μια συνέντευξη προβολής και μετά το γνωστό δωράκι για τα έξοδα και τα ψώνια και όλα έμπαιναν στο αρχείο…    

Όσο για την κατάσταση στον τοπικό ομογενειακό Τύπο;  Ακόμα χειρότερη…  Τουλάχιστον όσο υπήρχε η ΠΡΩΙΝΗ, και λόγο ανταγωνισμού αν θέλετε κάτι έβγαινε προς τα έξω στο φως της δημοσιότητας,  που ήταν καρπός πραγματικής και αληθινής  δημοσιογραφικής έρευνας. Έρευνα όπως αυτή του συναδέλφου Μιχάλη Ιγνατίου στην ΠΡΩΙΝΗ για τα «θαύματα» της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλλάντου (των κ. Βικεντίου και Παϊσίου) όπου ενώ υπήρχαν συγλονιστικά και ατράνταχτα στοιχεία ένα πρωί όλα σταμάτησαν με ένα συμβιβασμό… Γιατί άραγε;  Μπορεί η υπόθεση τότε να έκλεισε και ποτέ να μην είδαν το φως της δημοσιότητας όσα είχε αποκαλύψει η δημοσιογραφική έρευνα του Μ. Ιγνατίου και  άλλων δημοσιογράφων μαζί με όσα στοιχεία υπήρχαν στο γραφείο του δικηγόρου Τζίμ Αρμενάκη… αλλά η δημοσιογραφική έρευνα για αυτή την υπόθεση δεν σταμάτεισε ποτέ και κάποια στιγμή σίγουρα  θα δει το φως της δημοσιότητας…