Τα απαράδεκτα παζάρια των οποίων γίναμε μάρτυρες τον τελευταίο  καιρό, σχετικά με το οδόφραγμα του Λιμνίτη και κατά πόσον θα ανοίξει ή όχι, επιβεβαιώνουν τη χρεωκοπία της πολιτικής που ακολουθείται στο Κυπριακό. Αποκαλύπτεται μεγαλόπρεπα ότι η πολιτική που ακολουθείται δεν είναι καθόλου αντικατοχική, εφόσον φθάσαμε στο σημείο να εξετάζουμε  αίτημα της κατοχής για την ηλεκτροδότηση και την τροφοδοσία με καύσιμα  του Τουρκικού κατοχικού στρατού.

Η ουσία λύσης του Κυπριακού δεν είναι το άνοιγμα τα άλφα ή του βήτα οδοφράγματος αλλά το γκρέμισμα της γραμμής κατοχής ώστε όλοι να διακινούμαστε ελεύθερα σε μια ελεύθερη Κύπρο και όλοι να επιστρέψουμε στα σπίτια και τις περιουσίες μας.

Η διαχείριση του Κυπριακού όπως γίνεται, μας οδηγεί από εξευτελισμό σε εξευτελισμό και ανοίγει διάπλατα την πόρτα της νομιμοποίησης  της κατοχής και των κατοχικών δεδομένων .

Συντηρείται και τροφοδοτείται η Τουρκική αδιαλλαξία, ο Αττίλας προελαύνει  και αυτοαναιρείται  η Κυπριακή Δημοκρατία,  οιωνός καταστροφικός ο οποίος προεξοφλεί και τις επερχόμενες εξελίξεις.

Εκτός εάν βέβαια η φωνή του λαού ακουστεί από τώρα να λέει: φτάνει πια εξευτελισμούς. Φτάνει πια τα σαλιαρίσματα με την κατοχή και τους εκπροσώπους της.

 Κάνουμε έκκληση στους συμπατριώτες μας να σκεφτούν το αύριο και το μέλλον και όχι την πρόσκαιρη εξυπηρέτηση που μπορεί να προσφέρει ο Αττίλας για να εξασφαλίσει την αναγνώριση και νομιμοποίηση του, μέσα από την οποία θα μπορεί να υλοποιήσει περαιτέρω τους στόχους του σε βάρος της Κύπρου.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια

Αγίου Ιωάννη 7, Στρόβολος Τ.Θ. 23940, 1687

Λευκωσία – Κύπρος

Τηλ. 22-668464, Φαξ 22-668882

email: adouloti.kerinia@cytanet.com.cy