Γράφει ο Πολίτης Βάιος Φασούλας

Πολλά ακούγονται αυτές τις μέρες περί διαφόρων μέτρων προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα «τσουνάμια» των «λαθρομεταναστών» που όλο μεγαλώνουν. Παράλληλα, στις Πολιτείες της δύσης, αυξάνεται και ο ρατσισμός, ο οποίος αποτελεί ανέξοδο προϊόν της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αφού η στάση τους απέναντι στους «λαθρομετανάστες» είναι εχθρική.


Βέβαια η Ελλάδα στην προκειμένη περίπτωση δε είναι αυτή που θα σώσει ή θα δώσει λύσεις στο μέγα κοινωνικό πρόβλημα που προπαρασκευάζει κοινωνικές εκρήξεις. Και κακώς που μάθαμε να λέμε ότι στον Πλανήτη μας έχουνε δικαίωμα να ζούνε όλοι οι άνθρωποι. Εδώ όμως αυτό δεν ισχύσει. Οι επιβαλλόμενες επαναπροωθήσεις αυτών των άτυχων συνανθρώπων μας, μόνο λύσεις δεν είναι. Αλλά ο χορτάτος (βολεμένος) δε συμμερίζεται το νηστικό, τον γυμνό, τον άστεγο. Η σημερινή κατάσταση, πανευρωπαϊκά, δε τιμά κανέναν που θέλει να λέει ότι είναι ευρωπαίος και πολύ περισσότερο πολιτισμένος. Αντιθέτως αποδεικνύεται ότι πρόκειται για βάρβαρους πολιτισμούς, ρατσιστικούς, απάνθρωπους. 

Αυτό το έγκλημα με τους «λαθρομετανάστες» (αναφερόμαστε στους υγιείς πληθυσμούς που δεν έχουν πονηρές ή κακές προθέσεις, -κλέφτες, εγκληματίες κλπ) είναι διαχρονικό και τώρα, απλά, έχει παρακμάσει επικίνδυνα. Τα αίτια αυτής της άσχημης δημιουργίας, είναι δημιούργημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και οι όναγροι, άθλιοι και τιποτένιοι δημιουργοί και όλοι που βρίσκονται στο μαύρο τραπέζι και αποφασίζουν Πολέμους, ξεπαστρέματα και ξεκληρίσματα λαών και κρατών για τα δικά τους συμφέροντα, είναι οι μοναδικοί αίτιοι και καταστροφείς και εξακολουθούν να μένουν αλώβητοι. Έχουν γιομίσει τις φούχτες τους με ανθρώπινη φωτιά, αλλά δεν ξέρουν, οι άμοιροι, ότι κι αυτούς θα τους κάψει.

Ας μη παίζουμε με τα λόγια και ας μην υποθάλπουμε το ρατσισμό. Από τους …πολιτικούς της εξανδραποδισμένης Ελλάδας και γενικότερα της ΕΕ, ακούμε μόνο λόγια παχιά και ψεύτικα. Δεν ακούσαμε να λένε ότι αυτή την κατάσταση την έφερε η βρώμικη και πόρνη «Παγκοσμιοποίηση» και αυτή πρέπει να πληρώσει. Η μόνη λύση, που θα είναι και λύση μετάνοιας -εξιλέωσης αυτών των ονάγρων της «pax americana», είναι να στραφούν προς την ανοικοδόμηση-επένδυση αυτών των Χωρών που δημιουργούν μεταναστευτικά κύματα, έτσι που να μπορεί ένα μέρος, τουλάχιστον, μεταναστών, να βρίσκει αυτό που ψάχνει να βρει σε άλλες Χώρες, που πλέον δεν έχουν μέλλον. Τρίκαλα 2-6-2009 Β.Φ.

 

Και από την καρδιά της Ε.Ε., Γερμανία, στις 06 Νοεμβρίου του 2001 γράφαμε:         

 

Οι «λαθρομετανάστες» και ο κόσμος της Δύσης

Όλοι μάθανε να βρίζουν και να καταδιώκουν τους δουλεμπόρους, που από την Ανατολή προς τη Δύση μεταφέρουν ανθρώπινες υπάρξεις κατωτέρων ποιοτήτων και κάνουν γιγάντιες κονόμες. Τους πιάνουν, τους φυλακίζουν, τους, τους, κανείς δεν ξέρει, αλλά το δουλεμπόριο συνεχίζεται σε μεγάλες συχνότητες και ποσότητες. Και καλά αυτοί, τη δουλειά τους κάνουν. Οι κυβερνήσεις της Δύσης πώς το αντιμετωπίζουν; Οι κακόμοιροι «λαθρομετανάστες» τι χρωστάνε; Ποιος τους οδηγεί στη φυγή που δεν οδηγεί πουθενά; Μπορεί κάποιος πολιτισμένος άνθρωπος να σκεφτεί ότι ξαφνικά χάνει τα υπάρχοντά του, μέλη της οικογένειάς του και παίρνει τη φυγή; Πολλοί απ' αυτούς δεν φτάνουν στις Χώρες των «ονείρων» τους και πνίγονται στις θάλασσες και όσοι καταφέρνουν να γλιτώσουν φτάνουν στα ελληνικά νησιά κι από κει θα γίνει η ταξινόμησή τους σαν ζώα και ο… επαναπροσδιορισμός τους!!!

Χίλιοι αυτή τη φορά οι «λαθρομετανάστες» στη Ζάκυνθο, δεκάδες και εκατοντάδες καθημερινά στα νησιά του Αιγαίου, χώρια στις ακριτικές περιοχές, χώρια στις πόλεις, μεγάλες και μικρές…χώρια οι οικονομικοί μετανάστες, χώρια ετούτοι και οι άλλοι… κι όλοι αυτοί είναι άνθρωποι και οι «δέκτες» Έλληνες πολίτες δε συζητούν για επαναπροσδιορισμούς (όπως ανάφερε ο νέος υπουργός κ. Ανωμερίτης,) αλλά προσφέρουν απλόχερα ότι μπορούνε. Όμως κάποια στιγμή και οι  Έλληνες θα κουραστούν και θα αγανακτήσουν αφού και οι ίδιοι έχουν να αντιμετωπίσουν τόσα προβλήματα.

Στην Ελλάδα της λάσπης, όχι αυτή που πρόσφατα προέκυψε με τις μανιακές επιθέσεις της φύσης στο λεκανοπέδιο της Αττικής και στη Βοιωτία και μαζί με την καταστροφή παρουσίασε και το πολυδιάστατο «κοινωνικό κράτος», αλλά με κείνη τη διαχρονική που τα τελευταία χρόνια έχει μεταβληθεί σε «εκσυγχρονιστικό» τσιμέντο και πάνω του στήριξε τα «σοσιαλιστικά» ποδάρια το σημιτικό Πασόκ. Στη διαχρονική λάσπη λοιπόν, φυσική και πολιτική, μετά από δραματικές περιπέτειες ήρθαν οι χίλιοι «λαθρομετανάστες». Και όλο θα έρχονται και κατά πού θα πάνε και τι θα κάνουν αυτοί οι συνάνθρωποί μας από φαί, από ύπνο, φαρμακευτική περίθαλψη κ. ά.. Τι θα κάνουν οι ανάπηροι, οι έγκυες, οι  ηλικιωμένοι, οι νέοι;

Είναι άραγε υπεύθυνοι μόνο οι Τούρκοι δουλέμποροι και οποιοιδήποτε άλλοι που μεταφέρουν «λαθρομετανάστες» που η τύχη, -όχι η δική τους αλλά αυτή που δημιούργησαν απάνθρωπα όντα που ζουν ανάμεσά μας-, τους επιφύλαξε τα πιο τρομερά χαστούκια; Με το βάρος του θανάτου, την καταστροφή των περιουσιών τους, (έστω κι αν αυτές ήταν καλύβες) και τη σταδιακή  Ε ξ α φ ά ν ι σ η  των λαών, όπως αυτή τη στιγμή γίνεται στο Αφγανιστάν;

Τούρκοι βγαίνουν, οι περισσότεροι, δουλέμποροι και η Ελλάδα θα διαπραγματευτεί, λέει, με την Τουρκία για το θέμα αυτό. Σε καμιά διακοσαριά χρόνια θα βρουν κάποια λύση. Η ελληνική εξωτερική πολιτική δεν είναι πολιτική αλλά ένας μουχλιασμένος μπερντές για το ελληνικό προσκήνιο ενώ στο παρασκήνιο μαγειρεύονται μπαγιάτικες συνταγές του περασμένου αιώνα. Βρε με ποιους Τούρκους και παραμύθια της χαλιμάς θα διαπραγματευτούν οι Έλληνες…πολιτικοί και μάλιστα αυτή τη στιγμή που στην Τουρκία τα ανθρώπινα δικαιώματα καταπατούνται παράφορα; Και τα βλέπουν και οι Ευρωπαίοι και τα βλέπουν και οι Αμερικάνοι και τα βλέπει και ο αλλήθωρος Κρετινισμένος δυτικός θεός μαζί και η ελληνική εξωτερική πολιτική. Και βασίζεται στην Ε.Ε. ότι θα φροντίσει για όλα. Βρε χορτάρι που ταΐζουν τον κοσμάκη οι άνθρωποι! Βρε «πολιτισμό» και «πολιτισμένους» που γέμισε η πατρίδα μας! Ε πώς να μη ξαναφωνάξουμε, ξυπνάτε ωρέ, ξυπνάτε! Τον ελληνισμό της διασποράς, πότε στη μία Ήπειρο, πότε σε άλλη, οι κούροι, Γάλλοι, Άγγλοι, Αμερικάνοι, Γερμανοί και άλλοι, τον ψαλιδίζουν συστηματικά κι εμείς σαν Έλληνες παριστάνουμε τους… πολιτισμένους…

Να επιστρέψουμε στο θέμα «λαθρομετανάστες» να αφήσουμε τους κωφούς Έλληνες πολιτικούς, «φιλόσοφους» της τσέπης, και να πούμε ότι όλα έχουν σχέση μεταξύ τους. Και η «κοπή» της γλώσσας,(η ελληνική γλώσσα ενοχλεί) και το «εμπόριο», μάθαμε να πουλάμε και τα παιδιά μας (αμερικάνικος τρόπος ζωής) και άλλα χιλιοειπωμένα της «σύγχρονης» εποχής και βεβαίως και τα «λαθρομεταναστευτικά» κύματα που δεν γίνονται τυχαία. Όλα αυτά μαζί συνθέτουν το διεθνές «κράμα» των πονηρών, επιδρομέων και ληστών πού παντού και πάντα, στο όνομα, τάχα, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της δημοκρατίας και του πολιτισμού(τώρα να προσθέσουμε, προσέξτε, και την…τρομοκρατία, όχι όμως τη μήτρα της!!), συγκρότησαν πλέον τα Σόδομα και Γόμορρα.

Η μεγαλύτερη πληγή των «λαθρομεταναστών» που κι αυτή παρουσιάζεται κάθε φορά καμουφλαρισμένη, είναι η μεγαλύτερη και αδιάψευστη πλέον επιβεβαίωση των κακών κειμένων του καιρού μας και μας κάνουν την περιβόητη … «Παγκοσμιοποίηση». Εξού και η ισοπέδωση στα καλύβια του Αφγανιστάν που αιτία στάθηκε η τρομοκρατία, που όσο κι αν αυτή υφίσταται, εάν και εφόσον δεν εξαλειφθεί μέσα από τα σπίτια των δυτικών μεγιστάνων-επιδρομέων, θα την έχουμε για να τη χρησιμοποιούνε για τους επόμενους στόχους και σκοπούς. Κι εμείς ως Ελλάδα…προσφέρουμε τέτοιους.

 

Ε.Ε. Ελλάδα, Τρίκαλα, Ιούνιος 13  2009 pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de