29_09_09_e_kountoura_4.pngΣε μια κατάμεστη με περισσότερα από 400 άτομα  εκφώνησε την κεντρική προεκλογική της ομιλία η Έλενα Κουντουρά υποψήφια στην Α΄Αθηνών.  Μέσα σε ελάχιστο χρόνο η  Έλενα έδωσε το προσωπικό της στίγμα διαγράφοντας σε αδρές γραμμές του στόχους και το διακύβευμα αυτών των εκλογών που προκήρυξε ο Κώστας Καραμανλής για της 4 Οκτωβρίου. Είμαι εδώ σήμερα μαζί σας για να σας εκεθέσω τους λόγους που πολιτεύομαι πάλι δίπλα στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή…» ξεκίνησε να λέει και όλοι όρθιοι με συνεχή χειροκροτήματα την διακόπτουν δίνοντας το αίσθημα της νίκης που όλοι στην ΝΔ θέλουν. 

29_09_09_e_kountoura_3.pngΩς βασικές προταιρεότητες μ ιλώντας προς τους προσκεκλημένους της έθεσε την δημόσια ασφάλεια στην πόλη των αθηνών, το κοινωνικό για ένα ανθρώπινο  κράτος , τις ενέργειες για την προώθηση του αθλητισμού χωρίς αναβολικά, την στίριξη των ανθρώπων με χρόνιες ασθένειες όπως  είναι η καταπολέμηση του  καρκίνου του μαστού, προτάσσοντας  την νεολαία και τις ανάγκες σε κάθε επίπεδο. Παιδεία. Επιμόρφωση. Δουλειά. Αθλητισμός. Κλείνοντας κάλεσε όλους τους παριστάμενους να δώσουν «την μάχη πόρτα πόρτα τα λίγα 24ωρα που απομένουν για αυτή την δύσκολη μάχη. Για μια Ελλάδ απου αγαπάμε. Για τα παιδιά μας. για το μέλλον μας. Για εμάς τους ίδιους και την γενιά μας γιατί το χρωστάμε στον ευατό μας».  Άνθρωποι όλων των ηλικιών βρέθηκαν δίπλα της σφίγγοντας της ολόθερμα  το χέρι υποσχόμενοι πως θα την επιλέξουν όχι μόνο «επειδή είναι γνωστή, πετυχημένη στο χώρο της σαν αλθλήτρια αλλά και ως top mondel  και άρα αναγνωρίσιμη αλλά επειδή έχεις κάνει θαυμάσιο ουσιαστικό έργο με ότι καταπιάστηκες όλα αυτά τα χρόνια που σε γνωρίζω» όπως χαρακτηριστικά της είπε ένας ηλικωμένος κύριος όταν την πλησίασε για να την χαιρετίσει,  δακρύζοντας όταν λίγα λεπτά νωρίτερα την άκουγε στο πόντιουμ να λέει για την σημασία αυτής της ημερομηνίας για την σημερινή κεντρική προεκλογική της ομιλία. «σαν σήμερα…έχασα τον πιο αγαπημένο μου άνθρωπο…τη μητέρα μου».

29_09_09_e_kountoura.pngΟι προσκεκλημένοι μετά από μια ολιγόλεπτη σιωπή ξεσπάσαν  σε παρατεταμένα  χειροκροτήματα γεμίζοντας ενθουσιασμό όλους τους Νεοδημακράτες που είχαν έρθει να την ακούσουν από όλους  τους χώρους. «θέλω να τρέξετε. Σας παρακαλώ αυτές τις ημέρες να αγωνιστείτε όχι μόνο για μένα που είμαι σίγουρη ότι δεν θα με ξεχάσατε αλλά για την Νέα Δημοκρατία. Είμαστε η παράταξη των εθνικών επιτυχιών. Είμασε εκείνοι που δεν διλειάσαμε με τον Κώστα Καραμανλή μπροστά να δίνει την μάχη σήμερα διασχίζοντας την χώρα από χωριό σε χωριό και από πολης σε πόλη. Να δώσουμε το παρόν όχι μόνο στις συγκεντρώσεις μας την Παρασκευή στις 2 του Οκτώβρη αλλά να συσπειρωθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο για αυτή την μάχη. Αυτή η νίκη ανήκει στην  παράταξη των ηθικών αξιών. Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους μας που πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Χωρίς υποσχέσεις και λαϊκισμούς. Χωρίς ανέξοδη και ανεύθυνη παραχολογία. Ήρθε η ώρα της αλήθειας και της υπευθυνότητας. Ας το αποδείξουμε. Όλοι μαζί!  Γιατί μπορούμε! Γιατί το θέλουμε! Για την Ελλάδα. Για τους νέους. Για το αύριο. Σε αυτές τις εκλογές δεν κρίνεται μόνο η τύχη της χώρας μας αλλά και η βουλή που θέλουμε. Επιλέξτε τους άξιους. Επιλέξετε εκείνους που ξέρουν να τιμούν την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας» με αυτά έκλεισε την ομιλία της ενθαρύνοντας και εμψυχόνοντας τον κόσμο που είχε έρθει να την ακούσει.  Για να δούμε τι θα δούμε…