Η συνταγή είναι παλιά και πετυχημένη: «Άρτος και θεάματα»! 

            Σήμερα  ο «άρτος» έχει εκλείψει και έμειναν μόνο τα «θεάματα»…

            Και το πλέον καταλυτικά αποτελεσματικό είναι το τρόμο-θέαμα. Γι' αυτό καταναλώνεται με τέτοια υστερία, με τέτοιο αγοραίο ολοκληρωτισμό και με τέτοια γιγάντια εμπορευματική ποικιλία από όλους τους μηχανισμούς του καθεστώτος.

           

Οι πάντες παίζουν μανιασμένα πάνω στην στημένη απάτη του τρομοκρατικού ιππόδρομου. Τα άλογα είναι πολλά: Η αστυνομία, οι κουκουλοφόροι, οι συνωμοτικές τρομοκρατικές ομάδες, οι ποικίλοι «αριστεροί» επιδοτούμενοι, οι δήθεν «αναρχοαυτόνομοι», ένα πολυδαίδαλο «κύκλωμα» οργανωμένης και καθοδηγούμενης νεανικής αθλιότητας, καθώς και ποικίλων κοινωνικών κατακαθιών, εγχώριων και αλλοδαπών.

 

            Τα ηνία όλου αυτού του παιχνιδιού τα κρατάνε οι υπερεθνικές μυστικές  υπηρεσίες και οι πλανητικοί σπόνσορες του τρόμο-θεάματος.

            Το κράτος, η κυβέρνηση, τα ΜΜΕ, τα κόμματα και  τα εγχώρια παραρτήματα των διεθνών σποσνσόρων και υπηρεσιών, τύπου  indymedia, κινούνται με βάση τη σκηνοθετική γραμμή των μεγάλων παραγωγών του Χόλιγουντ…

            Μόνο οι δραματικά αφελείς δεν μπορούν να αντιληφτούν το τερατώδες καταναλωτικό παιχνίδι που παίζεται με την τρομοκρατία.

            Θα επιχειρήσουμε να συνθέσουμε τηλεγραφικά την επικαιρότητα:

            Ζήτημα 1ον

Ζούμε ένα κλίμα ολοκληρωτικού, υστερικού, καθεστωτικού παραληρήματος γύρω από την περσινή δολοφονία του μικρού Αλέξη. Κυβέρνηση, κόμματα, ΜΜΕ και όλο το κακό συναπάντημα πλιατσικολογούν και εμπορεύονται ξεδιάντροπα το γεγονός: Ζούμε μια αφηνιασμένη πολιτική κερδοσκοπία της δολοφονίας.

 

Ο Αλέξανδρος, ούτε λίγο ούτε πολύ έχει ανακηρυχθεί σε «εθνικό ήρωα» και «αγωνιστικό σύμβουλό» και η επέτειος του θανάτου του σε «ιστορική μνήμη» ανώτερη ακόμα και από αυτή του Πολυτεχνείου!!!

 

ΕΔΩ πλέον σύσσωμο το καθεστώς, με την κυβέρνηση και τους νεοταξικούς «αριστερούς» στην πρώτη γραμμή, παρέχουν απλόχερα στην προβοκάτσια των «δεκεμβριανών» το ιστορικό της «σύμβολο»!!!

 

Αφού, λοιπόν, η κυβέρνηση και σύσσωμα τα καθεστωτικά κόμματα και ΜΜΕ ανυψώνουν την προβοκάτσια σε «εξέγερση» (!!!) και τον δολοφονημένο νεαρό σε «σύμβολο μνήμης», μετά ωρύονται για «τάξη και νομιμότητα»!!!

 

Απροκάλυπτη δολιότητα και αποτρόπαια υποκρισία…

 

Όταν δικαιώνεις την «εξέγερση» των κουκουλοφόρων και το «σύμβολο» αυτής της «εξέγερσης», ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ προτρέπεις σε νέες τέτοιου είδους «εξεγέρσεις». Και ποιοι είναι αυτοί που ιδεολογικά και πολιτικά προτρέπουν σε κουκουλοφορίες; Το ίδιο το καθεστώς!!!

Και μόνο αυτό αποκαλύπτει την πελώρια και αυθάδη απάτη: Οι δυνάμεις του σκότους και των δημίων της νεολαίας και των λαών να δικαιώνουν τα «δεκεμβριανά», να  προλειαίνουν ιδεολογικά το έδαφος για νέα «δεκεμβριανά», να σηματοδοτούν πολιτικά την κουκουλοφόρικη πυρομανία και από την άλλη να καμώνονται ότι θα «πατάξουν» την κουκουλοφορία…

 

Ζήτημα 2ον

Φυσικά μετά από αυτή τη δακρύβρεχτη εμπορευματοποίηση της δολοφονίας και την αφηνιασμένη ηρωποίηση του δολοφονηθέντος, εξαφανίζεται παντελώς η πολιτική ουσία: Η προβοκάτσια που στήθηκε πέρυσι τον Δεκέμβρη, πατώντας πάνω στις εξεγερμένες διαθέσεις της νεολαίας και «δολοφονώντας» αυτές τις διαθέσεις.

 

 Γιατί, μόνο οι ηλίθιοι ή οι κομματικοί κερδοσκόποι, καθώς και οι «εγκάθετοι» του καθεστώτος δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι τα «Δεκεμβριανά» ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ μπλόκαραν και προβόκαραν τη μαζική εκδήλωση των εξεγερμένων διαθέσεων της νεολαίας σε ένα μαζικό και οργανωμένο ΚΙΝΗΜΑ…

 

Γι' αυτό παρακάμπτουν παντελώς το επεισόδιο της δολοφονίας: Ένα επεισόδιο που δεν έλαβε χώρα σε ΚΑΜΙΑ σύγκρουση μεταξύ «εξεγερμένων» και «μπάτσων», επεισόδιο που δεν εντάσσεται σε καμία πολιτική λογική, παρά μόνο στην λογική της προβοκάτσιας. Γιατί αυτά περί αιμοβόρων «προσωπικών ενστίκτων» του «μπάτσου» είναι παραμύθια για μωρά παιδιά.

 

Το επεισόδιο αυτό ήταν «στημένο» για να γίνει πάση θυσία και με οποιοδήποτε θύμα, γι' αυτό έχει μείνει στο σκοτάδι η βαθύτερη διερεύνησή του και η βαθύτερη πολιτική του διάσταση. Επικαλύπτονται όλα αυτά με το απλουστευτικό τέχνασμα-ιδεολόγημα που θέλουν να περάσουν: «Οι μπάτσοι είναι κτήνη και δολοφόνοι»!!!

 

 

Ζήτημα 3ον

 

Και η θεατρική παράσταση κορυφώνεται με τη σκηνή των «κλεφτών και αστυνόμων»!

Από τη μια η Αθήνα αστυνομοκρατείται από άκρη σε άκρη.

 

Από την άλλη ο ανταρτοπόλεμος των κουκουλοφόρων.

 

Από τη μια οι αστυνομικοί έφοδοι, οι «αποκαλύψεις» γιαφκών και «υλικών» καθώς και ποικίλες συλλήψεις: Αύριο θα είναι όλοι έξω, εκτός και αν στηθεί και καμία νέα θεατρική δίκη για να εμφανίσει ο Χρυσοχοϊδής νέες «επιτυχίες», σαν και αυτές της «17Ν» και του ΕΛΑ!!!

 

Από την άλλη καλέσματα για κουκουλοφόρικες επιθέσεις…

 

Η τρόμο-λαγνεία και το τρόμο-θέαμα κατακλύζουν πλέον σαν νεροποντή τα πάντα. Όλοι είναι καθηλωμένοι να δουν την έκβαση αυτού του «πολέμου» μεταξύ της αστυνομίας και των κουκουλοφόρων: Του σκηνοθετημένου «πολέμου» για τις  ανάγκες  των τηλεκαταναλωτών, αλλά και για τα πολιτικούς σχεδιασμούς του διεθνούς κράτους και παρακράτους…

Αν όλα αυτά δεν ήταν μια θεατρική παράσταση και ένα τελετουργικό πολιτικό παιχνίδι που παίζεται για την καθυπόταξη της ελληνικής κοινωνίας και την προώθηση των νέων συμφορών που έχουν σχεδιάσει οι «προστάτες» μας, θα κτυπιόντουσαν οι κουκουλοφόροι ακαριαία: ιδεολογικά, πολιτικά και πρακτικά.

Καμία κινητοποίηση δεν μπορεί να γίνει χωρίς οργανωμένο δίκτυο και επιτελείς.

Τα δίκτυα αυτά είναι ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΑ, καθώς και οι «επιτελείς».

Αυτά μένουν στο απυρόβλητο. Απλώς ψευτο-εξαρθρώνονται κάποια περιφερειακά για τα μάτια του κόσμου: σαν και αυτό των προβοκατόρων του Κερατσινίου με την παλστογραφία «Ρεσάλτο».

Τα μεγάλα και κεντρικά ΔΙΚΤΥΑ μένουν στο απυρόβλητο.

Στο απυρόβλητο μένει και το indymedia, ο κεντρικός ιδεολογικός και πολιτικός καθοδηγητής!!!

Στο απυρόβλητο μένουν οι ποικίλες επιδοτούμενες σέχτες που καλούν σε «εξεγέρσεις» και «πολέμους», σε «αντιρατσιστικές» εκστρατείες…

Στο απυρόβλητο μένει ολόκληρο τω ΚΑΘΕΣΤΩΣ, με αιχμή τα ΜΜΕ που εκκολάπτουν, υποδαυλίζουν και καθοδηγούν τις «αντικαθεστωτικές» (!!!) πρακτικές.

Και μένουν στο απυρόβλητο ακριβώς γιατί είναι το ΚΑΘΕΣΤΩΣ που οργανώνει και σκηνοθετεί την «επανάσταση» εναντίον του εαυτού του!!!!!!!

Και ο Χρυσοχοϊδης, ο δοκιμασμένος εκτελεστής της προβοκάτσιας και των τρόμο-παραστάσεων…

 Βρε που φτάσαμε: Την Επανάσταση εναντίον του συστήματος να την κάνει το σύστημα και οι «μπράβοι» του!!!