Και όμως το εγκληματικό νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο αφήνονται ελεύθεροι 3.000 φυλακισμένοι για εμπόριο ναρκωτικών πέρασε στην «Ελληνική Βουλή». Με 168 ψήφους υπέρ οι Έλληνες πολιτικοί μας απελευθέρωσαν πολλούς από αυτούς τους εγκληματίες. (Βεβαίως, μέσα σε αυτά τα 3000 άτομα για να είμαστε δίκαιοι οι περισσότεροι είναι χρήστες και λίγοι είναι οι έμποροι.

Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα, που χρήζει μεγαλύτερης ανάλυσης. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι και οι μεγαλύτεροι έμποροι ναρκωτικών βρίσκονται εκτός φυλακών…) . Πλήρης συνομωσία σιωπής από όλα σχεδόν τα ΜΜΕ για αυτό το τεράστιο σκάνδαλο. Πρόσχημα για αυτό το νομοσχέδιο ήταν η αποσυμφόρηση των φυλακών. Φυλακές που έχουν γεμίσει με αθώους που χρωστάνε και τους βάζουν στη φυλακή αμέσως. 

Αν κάποιος Έλληνας χρωστάει στις τράπεζες αμέσως φυλακή. Αν είναι έμπορος πρέζας και σκοτώνει ελληνόπουλα δεν έχει σημασία, στο όνομα της αποσυμφόρησης θα είναι έξω. Η κοινωνία μας πλέον μαστίζεται από εγκληματικότητα και οι κυβερνήσεις αδιαφορούν. Να στείλουν πίσω από κει που ήρθαν όλους τους μετανάστες εγκληματίες. Αυτούς που βίασαν την ελληνίδα πριν λίγες μέρες στην Ομόνοια. Αυτούς που πουλάνε την πρέζα καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας και σε όλες τις ελληνικές πόλεις. Και τότε θα έρθει η αποσυμφόρηση. Και ζητάμε κανένας από αυτούς τους δολοφόνους να μην ελευθερωθεί. Φυσικά και το ζήτημα των φυλακών είναι ένα τεράστιο θέμα διότι σωφρονιστικό σύστημα στην Πατρίδα μας δεν υπάρχει.