Του Σταύρου Μαρίνη

Η δημοσιοποίηση των μισθών κρατικών υπαλλήλων δεν είναι δικαίωμα αλλά υποχρέωση για μια ευνομούμενη κοινωνία. Ο κ. Γερουλάνος μπορεί να θέλει να καλύψει τα λαμόγια της ΕΡΤ(είναι μειοψηφία μπροστά στο 80% που δουλεύει με πολύ χαμηλούς μισθούς) και να φοβερίζει τους bloggers για τις αποκαλύψεις που θίγουν πρώτιστος την πολιτική Εξουσία.


Εμείς θεωρούμε ότι η κρατική τηλεόραση θα έπρεπε να είναι και ανταγωνιστική και κυρίως ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ αλλά βλέπετε οι πολιτικοί θεωρούν ότι εκεί θα πρέπει να εξυπηρετηθούν όλοι οι δικοί τους ψηφοφόροι ΙΚΑΝΟΙ ή και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. Όλους αυτούς καλούμαστε να πληρώνουμε εμείς όπως και τόσους άλλους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ δημοσίους υπαλλήλους και το θέμα είναι πόσο ακόμα θα αντέξουμε να το κάνουμε αυτό.

Οι συνθήκες εργασίας στα Ιδιωτικά Κανάλια  επειδή τυνχάνει να το γνωρίζουμε είναι πολύ διαφορετικές από ότι στην Κρατική Τηλεόραση. Κάποιοι που θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να αποσιωπούν από τους Έλληνες Πολίτες τις αμοιβές Κρατικών Υπαλλήλων πολύ γρήγορα θα καταλάβουν ότι είμαστε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι Μπανανία. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η προσπάθεια συγκάληψης ακόμα ενός σκανδάλου από τα κλασσικά ΜΜΕ δεν θα εμποδίσει τους bloggers που κάνουν καλύτερο ρεπορτάζ από πολλούς "επαγγελματίες" και καλοπληρωμένους δημοσιογράφους που θεωρούν ότι η συγκάληψη της αλήθειας ίσως τους οδηγήσει και αυτούς σε καμιά κρατική αργομισθία. Όμως όλοι αυτοί μας υποχρεώνουν όλους εμάς να χρωστάμε υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ