Yπάρχει μεθοδευμένη και εντατική εκστρατεία Πέμπτης Φάλαγγος, όχι του Χίτλερ αυτή την φορά αλλά των δύο Μεγάλων Εχθρών της Ελλάδος, της Αγγλίας και των ΗΠΑ, οι οποίοι άλλωστε πάντοτε στην ιστορία (από εποχής Καποδίστρια η πρώτη με συνακόλουθη σήμερα την δεύτερη) πάντοτε εύρισκαν πρόθυμους Έλληνες συνεργάτες.

Ο πρώτος τους στόχος ήταν (υλιστικός) η καταστροφή της οικονομίας σε μία Ελλάδα η οποία από το 1955 μέχρι το 1973 ήταν η δεύτερη χώρα μετά την Ιαπωνία σε οικονομική ανάπτυξη (ετήσια άνοδος ΑΕΠ 8%). Ο στόχος αυτός επετεύχθη με τον πρόθυμο «Έλληνα» πολιτικό ο οποίος εξεδίωξε και «δαιμονοποίησε» το κεφάλαιο και έχωσε την Ελλάδα στο τέλμα του δανεισμού (από το 1981) για καταναλωτικές παροχές προς άγρα ψήφων. Η Ελλάς σήμερα με την εκδίωξη του κεφαλαίου και των επενδυτών και την πλήρη αποβιομηχάνιση, είναι πλέον, μετά το «οικονομικό θαύμα», ρακένδυτος και εξευτελισμένος επαίτης. Έτσι ο πρώτος στόχος (υλιστικός) επετεύχθη.

Ο δεύτερος πολυμερής στόχος είναι ιδεολογικός και ψυχολογικός και βρίσκεται σε ανάπτυξη σύμφωνα με τον κανόνα που ετέθη από τον Kissinger με συντονισμένη επιδρομή εναντίον του πνευματικού και πολιτιστικού υπόβαθρου του Ελληνισμού – πάντοτε με μέσον τον «Έλληνα» πρόθυμο. Μόνον όταν συνειδητοποιήσουμε την συντονισμένη εξεργασία της επιτεύξεως των στόχων των δύο Μεγάλων Εχθρών του Ελληνισμού οι οποίοι έχουν ως απώτερο στόχο τον ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ, θα μπορέσει ο Έλλην να αναπτύξει πνευματική και ηθική αντίσταση, όπως κατά τις ημέρες της Χιτλερικής και Φασιστικής Πέμπτης Φάλαγγος. Άλλως και ο δεύτερος στόχος θα επιτευχθεί εύκολα και τελεσίδικα όπως ο πρώτος, με πάντοτε πρόθυμο ενεργούμενο τον κάποιο «Έλληνα» πολίτη, δημοσιογράφο ή πολιτικό.

Dr Nicolas Kaloy, Geneva, Switzerland