Ποινή φυλάκισης οκτώ εβδομάδων επέβαλε δικαστήριο της Μ. Βρετανίας στη 48χρονη Κάρολαϊν Κάρτραϊτ, ύστερα από την καταγγελία των γειτόνων της, ότι κάθε φορά που έκανε σεξ με τον σύντροφό της φώναζε τόσο δυνατά, που σήκωνε στο πόδι όλη τη γειτονιά!

Μάλιστα, η Κάρολαϊν είχε δεχτεί προηγουμένως προειδοποίηση από το δικαστήριο για τη… θορυβώδη συμπεριφορά της, αλλά δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε στους ίδιους… ψηλούς τόνους.

Απηυδισμένοι οι γείτονές της, μαγνητοφώνησαν τις «επιδόσεις» της 48χρονης και κατέθεσαν την κασέτα στο δικαστήριο, ενώ τα μηχανήματα που είχε εγκαταστήσει ένας γείτονάς της στο διπλανό διαμέρισμα κατέγραψαν επίπεδο θορύβου στα 47 ντεσιμπέλ!

Η δικαστής Μπεατρίς Μπόλτον που εξέδωσε την απόφαση σχολίασε το… ηχητικό ντοκουμέντο απευθυνόμενη στην Κάρολαϊν: «Άκουσα ένα πολύ μικρό απόσπασμα από το θόρυβο που κάνετε και καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί ενοχλούνται οι γείτονές σας. Επιπλέον, είναι προφανές από το απόσπασμα αυτό ότι δεν κάνετε καμία προσπάθεια να ησυχάσετε».

Η ποινή της 48χρονης είναι με αναστολή, αλλά της έγινε ειδική σύσταση ότι αν δεν συμμορφωθεί αυτήν τη φορά, τότε θα υποχρεωθεί να εκτίσει την ποινή της.
zougla.gr