Η Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής, πραγματοποιεί το 64ο ετήσιο Συνέδριό της στο Σικάγο από 28 έως τις 30 Μαΐου στο ξενοδοχείο Four Points Sheraton-Chicago, O’Hare Airport 10249 W. Irving Park Rd, Schiller Park IL. (847) 671- 6000.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, το οποίο οργανώνεται από τον τοπικό Μακεδονικό Σύλλογο Σικάγου και Περιχώρων «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Προεδρείου και Δ. Συμβουλίου της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής, επίσης θα συζητηθούν τα εθνικά θέματα που αφορούν τη Μακεδονία και τα Βαλκάνια.

Την Παρασκευή 28 Μαΐου το απόγευμα θα διεξαχθούν οι εκλογές της Παμμακεδονικής Ένωσης, ενώ το βράδυ στις 7:00 μ.μ. στο Four Points Sheraton Hotel, θα δοθεί η Μακεδονική βραδιά-δείπνο με είσοδο $ 35 δολαρίων.

Το Σάββατο 29 Μαΐου στις 2:00 μ.μ. θα γίνουν παρουσιάσεις και ομιλίες για τα θέματα που αφορούν τη  Μακεδονία, από τους Τεντ Κάρπεντερ, Αντιπρόεδρο Διεθνών σχέσεων του GATO INSTITUTE, τον Δρ. Χρήστο Καράτζιο και τον Μάρκο Τέμπλαρ.

Το ίδιο βράδυ  στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα διεξιώσεων του Fountain Blue θα δοθεί μεγάλο δείπνο με είσοδο 70 δολαρίων.

Την Κυριακή οι σύνεδροι θα παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία στο Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Έλμχουρστ, μετά το πέρας της οποίας θα γίνει η ορκωμοσία του Νέου Συμβουλίου της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή τηλεφωνήστε στον Υπεύθυνο του Συνεδρίου Μύρωνα Παπαδάκη στον αριθμό: (1773) 320-8031 ή στον Πρόεδρο του Μακεδονικού Συλλόγου Σικάγου Γιάννη Γουλάρα (1847) 452-4328 .