Με μια χουντικού τύπου απόφαση που για πρώτη φορά γίνεται και δημόσια μετά τη μεταπολίτευση, ο Δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης, σε αγαστή συνεργασία με τους πραιτοριανούς ΜΑΤατζήδες, αποφάσισε κατ’ ουσία, ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ, ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΘ’ ΟΛΑ, ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

 

Με επίσημο έγγραφό του Δήμου Αθηναίων, δηλώνει στην ουσία ότι ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ  Η ΟΠΟΙΑ ΣΑΦΩΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.

 

Παράλληλα, προχωρώντας σε εντελώς χαφιεδογκεσταπίτικες λογικές, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ. Με στόχο φυσικά να σταματήσουν με κάθε τρόπο, τη διαδικασία που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια περίπου, για την ψήφιση του Νέου Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας και της πλήρους ανατροπής του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

 

Μετά από αυτήν την εξέλιξη και επειδή το ΠΑΜ, δεν είναι ΠΑΜΕ να φύγουμε αφ’ ενός και αφ’ ετέρου δεν σκοπεύει να παίξει το παιχνίδι των παρακρατικών και των ΜΑΤατζήδων, καλεί όλους όσοι προγραμμάτισαν να κατευθυνθούν τη Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα, ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ  ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΝΙΚΗΣ 33 ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ.

 

Εκεί και επί τόπου, σε Ανοιχτή και Δημόσια Λαϊκή Συνέλευση, θα συναποφασίσουμε για τη συνέχιση του αγώνα μας, με στόχο πάντα την πλήρη αλλαγή του πολιτικού σκηνικού που έχουν επιβάλλει οι φασιστονεοταξίτες και οι τοκογλύφοι, στην Πατρίδα και τον Λαό μας.

 

Κουράγιο αδέλφια. Ο καιρός γαρ εγγύς και σύντομα θα ξεμπερδέψουμε με τη «βασιλεία των χωροφυλάκων»…

 

Πατριωτικό Μέτωπο
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

 

 

Κεντρικά Γραφεία Αθηνών: Νίκης 33,
10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com