Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου, Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα


Πολλοί στυλοβάτες του διεφθαρμένου συστήματος των πολιτικών ληστοσυμμοριών σχίζουν τα ιμάτιά τους γιατί μερικοί οδηγοί αρνούνται να πληρώσουν τα συνεχόμενα διόδια.
Ωρύονται και επικαλούνται το “σοβαρό” επιχείρημα ότι “μπορούμε να καταργήσουμε τους νόμους που ορίζουν την καταβολή διοδίων. Οι αλλαγές γίνονται με την ψήφο μας, όχι με θεατρινισμούς”.
Αυτοί οι “νομοταγείς”, πολλοί από τους οποίους εκλέγουν και βουλευτές και υπουργούς, παριστάνουν πως αγνοούν: 1) Οι βουλευτές και υπουργοί είναι υπηρέτες των κατασκευαστικών εταιρειών και 2) Ότι αυτοί οι μπάτλερ των εταιρειών “εκλέγονται” από ψηφοφόρους-κοπρίτες, που,με τη σειρά τους, παίρνουν τους διορισμούς τους. “Τα τρώνε μαζί”, με τους αρχικοπρίτες. Συνεπώς οι “νόμοι” ψηφίζονται από το χυδαίο τρίπτυχο: Αφεντικά εταιρειών – βουλευτές (υπουργοί) και κοπρίτες:

Ερωτάται: Πώς και ποιός θ’ αλλάξει τους πρόστυχους νόμους;

Πιο πέρα, ερωτάται: Πώς αυτοί οι θιασώτες της “νομιμότητας” εσιώπησαν προκλητικά – αν και διαθέτουν εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοπτικούς σταθμούς – για το πρόστυχο άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο καταλύει κάθε έννοια δικαίου θεσπίζοντας την ποινική ασυδοσία των διεφθαρμένων πολιτικών;

Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι όταν ετούτος ο γονατισμένος λαός ακολουθήσει τον εθνοσωτήριο δρόμο της Τυνησίας και της Αιγύπτου.