Μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιευθεί κάποια φωτογραφία από τον νεκρό Μπιν Λάντεν, ωστόσο το ενδεχόμενο δεν έχει αποκλειστεί από τον Λευκό Οίκο.

Σήμερα, όπως ανώτερος αμερικανός αξιωματούχος ανάφερε στο ειδησεογραφικό δίκτυο ABC, ο πρόεδρος Ομπάμα και η ομάδα εθνικής ασφαλείας του Λευκού Οίκου, σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσουν στην δημοσιότητα φωτογραφίες, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το αίτημα τόσο των οικογενειών των θυμάτων από την 11η Σεπτεμβρίου, όσο και αυτών που επιζητούν απόδειξη ότι ο νούμερο 1 τρομοκράτης είναι νεκρός. 

Ο John Brennan, σήμερα, ο σύμβουλος εσωτερικής ασφαλείας και τρομοκρατίας του προέδρου Ομπάμα δήλωσε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο δημοσίευσης επιπρόσθετων πληροφοριών, λεπτομέρειες της επιχείρησης ή άλλου είδους υλικού, συμπεριλαμβανομένων και φωτογραφιών. Ωστόσο θέλουμε να είμαστε σίγουροι για τις πιθανές αντιδράσεις που θα προκληθούν από την δημοσίευση του συγκεκριμένου υλικού.

Επίσης υπάρχει η σκέψη για να δοθεί στην δημοσιότητα βίντεο, από την επιχείρηση, από τις κάμερες που ήταν τοποθετημένες στα κράνη των κομάντος που συμμετείχαν.

Ωστόσο υπάρχει μια σχετική ανησυχία ότι η δημοσίευση οποιουδήποτε υλικού μπορεί να πυροδοτήσει ένα κλίμα αντιαμερικανικό

Σύμφωνα με το John Brennan, στην ενημέρωση που έκανε χτες ο πρόεδρος Ομπάμα, μαζί με την ομάδα εθνικής ασφαλείας  παρακολουθούσε την επιχείρηση από τον Λευκό Οίκο σε πραγματικό χρόνο, την ώρα που η επιχείρηση με το κωδικό όνομα Geronimo ήταν σε εξέλιξη, και όταν ελήφθη το μήνυμα Geronimo E KIA, (Enemy Killed in action -o εχθρός σκοτώθηκε εν δράσει), Όλα είχαν τελειώσει.

Επίσης, ανέφερε ότι θεωρεί αδιανόητο ότι Osama bin Laden δεν είχε κάποια υποστήριξη από το Πακιστάν (χωρίς ωστόσο να κάνει σενάρια τι είδους υποστήριξη θα μπορούσε να είναι, ή αν η κυβέρνηση του πακιστάν οι άλλοι κυβερνητικοί θεσμοί είχαν ρόλο ) που να του επέτρεπε να ζει στην περιοχή. Δεδομένου ότι το κρησφύγετο απείχε ελάχιστα από την πακιστανική στρατιωτική ακαδημία, εγείροντας ερωτηματικά για το τι πληροφορίες διέθετε ο στρατός του Πακιστάν. Μάλιστα ο γερουσιαστής  Carl Levin, πρόεδρος της επιτροπής ενόπλων δυνάμεων της γερουσίας ανέφερε σε συνέντευξη τύπου ότι ο πακιστανικός στρατός πρέπει να εξηγήσει πολλά.

Ο Μπαράκ Ομπάμα για πρώτη φορά ως πρόεδρος θα βρεθεί την Πέμπτη στην ΝΥ και στο σημείο μηδέν, και θα συναντηθεί με οικογένειες θυμάτων που έχασαν την ζωή τους την 11η Σεπτεμβρίου.