Ο κυρ-Γιάννης είχε τη φαεινή ιδέα να περάσει μια βόλτα από το Λευκό Πύργο για να εκφράσει τη συμπαράσταση του στους “αγανακτισμένους” της Θεσσαλονίκης. Μόνο που αυτή του η σκέψη του βγήκε ξινή. Με το που πάτησε το πόδι του στο σημείο που βρίσκονται οι συγκεντρωμένοι, άκουσε συνθήματα του στυλ…

“αέρα, αέρα να φύγει η χολέρα” ενώ κάποιοι άλλοι τον προέτρεπαν να πάρει ελικόπτερο και να φύγει. 

Μόνο κάποιοι λίγοι τάχθηκαν υπέρ του να μιλήσει ο δήμαρχος αλλά και αυτοί άλλαξαν γρήγορα γνώμη μόλις είδαν ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν σήκωνε κουβέντα επ’ αυτού.

Αυτά παθαίνουν όσοι θέλουν να “καπελώσουν” το κίνημα των πολιτών, ενώ και ο κυρ-Γιάννης μαθαίνει από πρώτο χέρι πόσο εύκολο είναι να κάνεις κριτική από τα αναπαυτικά έδρανα της αντιπολίτευσης και πως αλλάζουν οι καιροί όταν αναλαμβάνεις τη διοίκηση.


***Σχόλια

Georgios είπε… 

Απο την αρχή του προεκλογικου του αγώνα, τον Αυγουστο του 2010, ο Γιαννης Μπουτάρης τάχθηκε υπερ του μνημονίου. Τον Σεπτεμβριο ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τον επελεξε για υποψήφιο Δημαρχο Θεσσαλονικης. Μαζι με τον Μπουτάρη και ο υπουργός -με προσωπικό στοιχημα – Βαγγελης Βενιζέλος, αλλα και η Ντόρα. Ολοι οι ανθρωποι του πολιτικού συστήματος που ξεπούλησαν την Ελλάδα. Με αυτους ειναι ο Μπουτάρης. Αυτά θυμηθηκαν οι πολίτες χθες το βράδυ στο Λευκο ΄Πύργο και πηραν παραμάζωμα τον Μπουτάρη. Ο οποίος προφάνως δεν κατάλαβε και πολλά πράγματα. Για τα εγκαινια του Φεστιβάλ Βιβλιου ξεκινησε και κατα λάθος βρεθηκε με τους διαφωνούντες. Και τα λάθη πληρώνονται…Ααααα σημερα το πρωί το ΜΕGA αναφέρθηκε στους προπηλακισμούς του Μπουτάρη, κατι πολυ πολυ πολυ παράξενο για τις “συνηθειες” του Μεγάλου Καναλιού που μέχρι χθές στηριζε με επιμονη οπαδου τον δημαρχο Θεσσαλονικη…

sapphire είπε… 

Ο Γ.Μπουτάρης συνιδρυτής της ΔΡΑΣΗΣ και χρόνια κινούμενος στον αριστεροφιλελεύθερο χώρο είναι σαρξ εκ της σαρκός των ιδεών και των ατόμων που έφεραν το Μνημόνιο στη χώρα και φαντάζομαι θα είναι και περήφανος γι’αυτό.

Η πολίτες που τον γιουχάρισαν άρχισαν να καταλαβαίνουν τι εστί Μπουτάρης,αλλά δυστυχώς μόλις τώρα και μάλιστα πολύ λίγα πράγματα έχουν καταλάβει,είναι τυχερός ο κ.Μπουτάρης που το πατριωτικό αίσθημα βρίσκεται εν υπνώσει αλλιώς αμφιβάλλω αν έφευγε στεγνός από την παραλία!