Δεν αντέχω να πληρώνω Ινστιτούτα και Ιδρύματα

Ένα ακόμα πανηγυράκι οργανώθηκε στη Ρόδο από το ΙΣΤΑΜΕ .

Σημειωτέον ότι στο γνωστό κηφηνομάγαζο(όπως και στα άλλα 3 αντίστοιχα  θανόντων ή ζώντων–θα διαβάσετε περι τούτων παρακάτω) όσοι προΐστανται(επιλέγονται-διορίζονται- τακτοποιούνται) σιτίζονται από το δημόσιο (από τα λεφτά μας).

Έτσι λοιπόν, όπως μαθαίνουμε, η πράσινη Τίνα ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον Ηλία που ανέλαβε Κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Άντε να δούμε πως θα τακτοποιηθούν και οι άλλοι κηπουροί στα διάφορα κηφηνομάγαζα .

Επανέρχομαι όμως στο πανηγυράκι της Ρόδου ,πόσο στοίχισε ,υπήρχαν μελέτες-προτάσεις του ΙΣΤΑΜΕ…τότε γιατί μόνο οι Ροδίτες τα είδαν ..οι υπόλοιποι νησιώτες ; το διαδίκτυο δεν το γνωρίζετε; κι όλα αυτά …με τα δικά μας τα λεφτά…γιατί ;

Κι αν το ΙΣΤΑΜΕ είχε κάνει τις μελέτες του σχετικά με την “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ” ήταν ανάγκη να τις θέσει υπόψη της κυβέρνησης στη Ρόδο  …,αύριο-μεθαύριο λέω αν το ΙΣΤΑΜΕ έχει πάλι να προτείνει την πολιτική υγείας για την ορεινή Ελλάδα θα διαλέξει κανά αντίστοιχο RODOSPALACE  στην Αράχοβα ;

Προς τι όλη αυτή η κομματική σύναξη και για να μη παρεξηγηθούμε για το κομματική δείτε παρακάτω τη σχετική πρόσκληση από την επίσημη ιστοσελίδα του ΙΣΤΑΜΕ ( αν και η τελικά εκτυπωθείσα και διανεμηθείσα είναι περισσότερο πράσινη):

 


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Το ΙΣΤΑΜΕ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα:

“ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ”

που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011 και ώρα 20:00 στο RODOS PALACE στη ΡΟΔΟ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ, Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ, Δήμαρχος Ρόδου

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ, Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ, Καθηγητής Καρδιολογίας Παν/μίου Αθηνών, Πρόεδρος Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΣΤΑΜΕ

 

ΗΛΙΑΣ ΛΑΜΠΙΡΗΣ, Καθηγητής Παν/μιου Πατρών, Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΟΤΖΙΩΚΟΣ, Πρόεδρος του ΕΚΑΒ

 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ 

ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, Παραγωγός δημοσιογραφικών εκπομπών, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΣΤΑΜΕ

Θα ακολουθήσει διάλογος

 

Μήπως βρήκανε καλό καιρό και είπανε δεν κάνουμε και κάνα ταξιδάκι μέχρι τη Ρόδο …να φάμε και κάνα  ψαράκι …εκεί τουλάχιστον δικοί μας είναι ούτε γιαουρτάκια πετάνε ούτε μας γιουχάρουν

Κύριε Πρόεδρε ,

Απευθυνόμαστε σε εσάς , γιατί εσείς οφείλετε να είσθε υπερκομματικός και την περίοδο αυτή  η ανάγκη της παρέμβασής σας είναι επιτακτική.

Κύριε Πρόεδρε,

βαρεθήκαμε(αγαναχτήσαμε)….να τους(σας) πληρώνουμε για τα κηφηνομάγαζά σας, και όσο για τους κηπουρούς αν θέλουν ας παραμείνουν στις θέσεις τους άμισθοι ή ας επωμισθούν το κόστος τους οι γόνοι.

Κύριε Πρόεδρε ,

με ένα παλαιότερο άρθρο ,σας είχαμε καλέσει να αναλάβετε πρωτοβουλία ,δεν το πράξατε ,σας καλούμε και πάλι και σας παρακαλούμε διαβάστε τι σας λέγαμε πριν από ένα χρόνο και μη ξεχνάτε οι καιροί ου μενετοί και  αυτό ισχύει για όλους.

 πηγή

Κύριε Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων,

Έχετε λάβει πρωτοβουλίες διάφορες, στην προσπάθεια περιστολής κρατικών δαπανών.

Κύριε Πρόεδρε ,αυτή τη στιγμή ο φτωχή Ελλάδα ΣΥΝΤΗΡΕΙ …Tα παρακάτω 4 ιδρύματα :

1.Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

2.ΙΣΤΑΜΕ-Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

3.Ιδρυμα Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

4.Ιδρυμα Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ.

Κύριε Πρόεδρε, το κόστος λειτουργίας των παραπάνω από τους διάφορους κρατικούς-εποπτικούς όπως λένε φορείς χρηματοδότησης είναι της τάξεως των…. 6 μηδενικών πριν από την υποδιαστολή σε € ;

Κύριε πρόεδρε αυτή τη στιγμή εκτιμούμε ότι η βουλή (επιθυμία) των ελλήνων πολιτών θα έβλεπε θετικά την μετά από πρωτοβουλία σας παύση της οποιασδήποτε κρατικής χρηματοδότησης-επιχορήγησης, την συγκέντρωση-σύμπτυξη όλων των ιδρυμάτων σε ένα ίδρυμα διατελεσάντων πρωθυπουργών υπό την εποπτεία του εκάστοτε Προέδρου της Βουλής .

Αν οι επιζώντες πρώην Πρωθυπουργοί ή οι διάδοχοι των επιθυμούν να τα κρατήσουν με την παρούσα κατάσταση ας αναλάβουν και την χρηματοδότηση τους.

Κύριε Πρόεδρε ,αιφνιδιάστε τους, θέστετο σαν  θέμα-αίτημα της κοινωνίας που την αφουγκράζεστε, μη περιμένετε τα κόμματα ,ξεπεράστε τα ,γράψτε τη δική σας ιστορία.

Κύριε Πρόεδρε,σας τα γράψαμε και σας παρακαλέσαμε, σας παρακαλούμε ξανά και περιμένουμε …διαφορετικά …

Οψόμεθα εις Φιλίππους“ Φίλιππε