Σας παρακαλούμε, παρακολουθείστε το παρακάτω βίντεο, διάρκειας τριών μόλις λεπτών. Οι εικόνες που χρησιμοποιεί ο σκηνοθέτης θα μπορούσαν πράγματι να είναι βγαλμένες από την ζωή. Ποιος μας λέει όμως ότι τα όσα θα δείτε, δεν απηχούν εκατοντάδες ανθρώπινες ιστορίες για άτομα με ειδικές ανάγκες που δεν μπορούν να μιλήσουν. Δεν μπορούν να ακούσουν. Η αγάπη τους όμως είναι πιο δυνατή και από χιλιάδες φωνές. Πιο έντονη και πιο ζωντανή από εκείνους που έχουν και την ακοή και την ομιλία, αλλά δεν έχουν καρδιά! Όταν δείτε το βίντεο αυτό, στείλτε το όπου αλλού μπορείτε! Ανεβάστε το στην σελίδα σας στο facebook. Περάστε το σε κάθε social network που έχει πρόσβαση και τότε θα διαπιστώσετε πώς το 1,892,636 θα γίνει πολύ γρήγορα 2 εκατομμύρια και ακόμα πιο γρήγορά 3 και 4 εκατομμύρια. Το μήνυμα είναι δυνατό, συγκινεί και αποτελεί μια γροθιά στο στομάχι στην σημερινή κοινωνία χωρίς θεό και χωρίς αγάπη!

{youtube width=”640″ height=”510″}qZMX6H6YY1M[/youtube]

 

 θέλω έναν καλύτερο πατέρα

κάποιον που να μην είναι κωφάλαλος

έναν μπαμπά, όπως έχουν όλοι οι άλλοι, 

έναν πατέρα που να μπορεί ν’ ακούει τις ελπίδες και τους φόβους μου, 

έναν πατέρα που να μιλάει, που να με καταλαβαίνει…

Σας παρακαλώ μην αφήσετε να συμβεί τίποτε στην κόρη μου, 

Έχω ένα σπίτι, έχω χρήματα. Πάρτε τα όλα!

Η κόρη μου δεν μπορεί να πεθάνει.

Να τρως περισσότερο, καλή μου. Σε βοηθάει να μεγαλώσεις.

Να είσαι καλή στο σχολείο.

Σήμερα είναι τα γενέθλια της κόρης μου. 

“Γεννήθηκα κωφάλαλος. Λυπάμαι γι’ αυτό. Δεν μιλάω όπως οι άλλοι οι πατεράδες. Αλλά θέλω να ξέρεις ότι σε αγαπάω με όλη μου την καρδιά”. 

Πάρτε το αίμα μου…

Δεν υπάρχουν τέλειοι πατεράδες. Αλλά ένας πατέρας πάντα αγαπάει απόλυτα!

Να θυμάσαι να προσέχεις όσους σε προσέχουν!

 

*Μπορεί το εν λόγω βίντεάκι να αποτελεί διαφημιστικό μιας ασφαλιστικής εταιρίας, όμως η ιστορία που διηγείται είναι συγκλονιστική και αγγίζει κάθε καρδιά. Το μήνυμα που παιρνάει είναι σαφές: Η αγάπη μπορεί να καταφέρει τα πάντα! Η δύναμή της δίνει ζωή. Ελπίδα. Φως.