Τα σεντούκια μιας μεγαλοπρεσβείας  έχουν  ανοίξει από καιρό και το  χρήμα ρέει με τη  σέσουλα προς πολλές πολιτικές διευθύνσεις…. Κάποτε ψήφιζαν σε αυτή τη ρημάδα χώρα και…τα πρόβατα. Τώρα απέκτησαν και τα γίδια εκλογικά βιβλιάρια. Οι πεθαμένοι των τελευταίων  τριών ετών απέκτησαν … εκλογικό „σύνδεσμο“ και φιγουράρουν  όχι μονο στις εκλογικές καταστάσεις αλλά και στις λίστες των ιδρυτικών μελών,  που συνοδεύουν τις αιτήσεις αναγνώρισης πολλών νέων κομμάτων στον Άρειο Πάγο.

Έχουμε συνηθίσει στις γνωστές μνημονιακές και αντιμνημονιακές παρατάξεις και στα νέα αντιμνημονιακά αναχώματα των μνημονιακών…! Είναι γνωστές οι παρασκηνιακές ζυμώσεις και συναντήσεις όλων των ενοίκων της δεξιάς πολυκατοικίας στο στέκι των παλαιοημερολογιτών δεσποτάδων στον  Πειραιά και  oι  συσκέψεις των „αντιφρονούντων“ συνδικαλιστών τους σε  αντίστοιχο μοναστήρι (μοναχών)  της Κορινθίας. Μας είναι επίσης γνωστό  ότι νεοϊδρυθέν κεντροδεξιό κόμμα  προσπαθεί  να πάρει από τους διαχειριστές δύο blogς  τις υπολοιπόμενες 130.000 διαδυκτιακές βεβαιώσεις ατόμων  που θα αναγορευτούν σε ιδρυτικά μέλη του, όπως το „πώς“  και  το „ γιατί“ επιτεύχθηκε η δημοσκοπική προβολή της εισόδου στην επόμενη Βουλή ενός ακροδεξιού κόμματος και η δημοσκοπική κατάρρευση ενός άλλου.

Σε ταβερνάκι της Αττικής έτρωγε  ο Στυλιανός Παττακός τις προάλλες με ένα σμήναρχο ( του οικονομικού) ε.α. και ένα στρατηγό ε.α. .Με μπουκωμένο στόμα ο Παττακός περηφανευόταν  ότι κατόρθωσε να προωθήσει  το τσεκουράτο πνευματικό παιδί του αρχικά  από  ένα εκλογικό αποτέλεσμα της τάξης του 0,000000%, μέσω της παράγκας του „Χοντρογιώργου“,  στα υπουργικά γραφεία και στα σαλόνια του ρετιρέ της δεξιάς πολυκατοικίας. Πρόσθεσε δε χαρακτηριστικά  ότι όλοι οι σύνδεσμοι της….Στοάς στα πολιτικά κόμματα και τις οργανώσεις έφθασαν στο επίπεδο των ανώτερων στελεχών της δομής τους. Ο στρατηγός ε.α. , που έλαβε μέρος στο τσιμπούσι, εμφανίζεται αυτό το σαββατοκύριακο ως πρόεδρος του νέου κόμματος που πήρε το …δρόμο προς τη  Βουλή και βάσει της διακήρυξης του εκτελεστικού γραφείου του προετοιμάζουν και „πολιτειακές αλλαγές“. Τα λεφτά, στρατηγέ μου, πού τα βρήκες ; Εσύ δεν έχεις  οικονομικά  στον  ήλιο μοίρα, ποιός είναι ο χορηγός του πακτωλού των χρημάτων; Τον πείσατε  μήπως ότι στις εκλογές θα κερδίσετε 100 βουλευτικές έδρες,   όπως διαδίδετε στα  „πλήθη“  που σας ακολουθούν;   Και εάν εσείς το πιστεύετε, τότε γιατί οι πιστοί νεροκουβαλητές σας στη Θεσσαλονίκη το παίζουν κομματάρχες του κόμματος του Καμμένου, με τον οποίο,  όπως  λες παντού, είσαι πολύ κολλητός;

Τι παιχνίδι παίζεται ρε παιδιά;  Κάντε το και σε  μας λίγο λιανά!

Όλοι αυτοί οι „πατριώτες“  της Δεξιάς  ταυτίζουν τις επιδιώξεις τους  σε  ένα  και μόνο κοινό σημείο- σκοπό  με αυτές των  άλλων  „πατριωτών“ της αριστερίζουσας αντιμνημονιακής παράταξης:

Τη σύγκλιση μιας εθνοσυνέλευσης των „αντιμνημονιακών“ δυνάμεων με ταυτόχρονη κατάργηση της σημερινής Βουλής των Ελλήνων και του Ελληνικού Συντάγματος.

Ποιοι θα  τη συγκαλέσουν και ποιοι  θα μετέχουν σε αυτή την Εθνοσυνέλευση, ποιος, πώς και πότε τους εξέλεξε και από  πού  πήραν το δικαίωμα για τον σχεδιασμό μιας ανάλογης πρωτοβουλίας;

Παρατηρούμε τέσσερις „αθέατες“ ομάδες ανεπάγγελτων  „δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων“, „αλληλοσυγκοινωνούντα δοχεία“,  που πατρονάρουν τα διάφορα κινήματα  και τις οργανώσεις των αριστερών αντιμνημονιακών. Διαθέτουν κοστοβόρα  κεντρικά γραφεία στην Αθήνα, τα οποία  παραχωρούν  δωρεάν σε ομάδες και σε  οργανώσεις για την διεξαγωγή  συναντήσεων  και εκδηλώσεων. Στις εκδηλώσεις αυτές πρωταγωνιστούν χαφιέδες, πράκτορες και πρακτορίσκοι,  που σκοπεύουν αφενός στην αποδόμηση των ιδρυτικών μελών αυτών των οργανώσεων ( εφόσον δεν υποταχθούν πλήρως στις άνωθεν διαταγές) και αφετέρου στην εγκατάσταση δικών τους ανθρώπων στις δομές των οργανώσεων αυτών. Οι μάζες πρέπει να οδηγηθούν κατ΄αυτούς  σε  μία κατεύθυνση: την Εθνοσυνέλευση!

Ο Δημήτριος Καζάκης λ.χ. δεν έχει ακόμη πάρει είδηση  ότι τον έχουν αποδομήσει από το ΕΠΑΜ, διότι αυτοί που ανέλαβαν  παζαρεύουν ήδη συνεργασίες χωρίς την συμμετοχή του! Το ίδιο συμβαίνει με την ΣΠΙΘΑ, ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΤΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ και πάει λέγοντας…Οι  „αθέατες ομάδες“  συντονίζουν και ηγούνται!  Όποιος αντιστέκεται  δέχεται εκβιασμούς, φοβερές πιέσεις και λάσπη.

Η ΧΟΥΝΤΑ του 1967 μοιάζει με  εκδήλωση  παιδικού σταθμού  μπροστά σε αυτό που ετοιμάζεται από το παρακράτος.

Στη διαπίστωση,  ότι με την κατάργηση της Βουλής και του Συντάγματος και λόγω αυτής της Εθνοσυνέλευσης θα επέλθει το χάος στην χώρα, απαντούν τόσο οι „δεξιοί“ όσο και οι „αριστεροί  πατριώτες“ με κυνική αδιαφορία. Την ίδια εγκληματική αδιαφορία, συνοδευόμενη με ενα κυνικό χαμόγελο, δείχνουν όταν τους προσκαλείς να βοηθήσουν,  με την συνεισφορά τους, τους άστεγους, τους πεινασμένους και τους εξαθλιωμένους.

Αν αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν στην εποχή του Hitler,  τότε οι Himmler, Gaibels, Friedrich  και Mengele   θα είχαν γίνει άνεργοι.

Θέλετε να μάθετε και κάποια σημεία από το νέο Σύνταγμα που σχεδιάζουν;;;

Ο αγρότης, ο εργάτης και ο υπάλληλος  θα έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν αλλά όχι του εκλέγεσθαι. Οι απόφοιτοι Πανεπιστημίου θα επιτραπεί να εκλέγονται μόνο  ως  δήμαρχοι. Για να γίνεις περιφερειάρχης πρέπει να είσαι κάποιος απόφοιτος της Νομικής! Προβλέπουν προεδρευόμενη Δημοκρατία.

Ο υποψήφιος πρέπει να είναι απόφοιτος μιας στρατιωτικής σχολής και της Νομικής του Πανεπιστημίου ….Τα ίδια προσόντα πρέπει να διαθέτουν και οι „άνδρες“ της Γερουσίας….Kαι κάπως έτσι συνεχίζονται   οι „ υψηλού περιεχομένου“  προβλεπόμενες διατάξεις  του….νέου μας συντάγματος. ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ….!!!

Η ελεύθερη σκέψη,  η ελεύθερη έκφραση, το εκλέγειν και  εκλέγεσθαι αποτελούν αναφαίρετο και συνταγματικά κατoχυρομένο δικαίωμα του πολίτη.

Αντισταθείτε ενεργά και δυναμικά σε κάθε προσπάθεια  που οδηγεί σε αντιδημοκρατικές   κατευθύνσεις  και στη σκλαβοποίηση του Έλληνα.

Μας ενώνει  ό,τι μας χώριζε!

Νέα Φιλική Εταιρεία