ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλέξανδρος Στεφανόπουλος

{youtube width="640" height="510"}n6Kfz0tR4sI[/youtube]

 

Ολόκληρη η ομιλία της Βουλευτού των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Έλενας Κουντουρά

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες

Ελληνίδες και Έλληνες ομογενείς
Φίλες και φίλοι
 
Η πρώτη ανοικτή ομιλία βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, γίνεται σήμερα εδώ.
Στη Νέα Υόρκη. Στο Μπρούκλυν.
Και αυτό, να ‘στε σίγουροι δεν συμβαίνει τυχαία.
 
Γιατί εδώ, δεν χτυπάει μονάχα η καρδιά της Ελληνικής Μετανάστευσης.
Εδώ, χτυπάει η καρδιά του Ελληνισμού σε ολόκληρη την Οικουμενική του διάσταση.
Του Ελληνισμού της προόδου και της δημιουργίας.
Της προκοπής και  της καταξίωσης.
Της επιχειρηματικότητας, της εργατικότητας, της πνευματικότητας.
Στα μάτια σας βλέπουμε όλοι, τον Ελληνισμό της παγκόσμιας παρουσίας και προσφοράς.
 

Στις δύσκολες φάσεις που περνούσε και άλλες εποχές η Πατρίδα μας, τα απόδημα παιδιά της ήταν εκείνα που της έδιναν ανάσα ζωντάνιας και ελπίδας, προκειμένου να προχωρήσει και να μη χαθεί. Σήμερα, σε αυτή τη σκληρή δοκιμασία που περνάμε ως χώρα και ως έθνος, από το άγγιγμα των δικών σας χεριών, σε μία ζεστή πατριωτική χειραψία όπως αυτή που ανταλλάξαμε πριν την έναρξη της εκδήλωσης, είναι που θα αντλήσουμε δύναμη για να πάμε μπροστά. Κόντρα στις αντικειμενικές αντιξοότητες. Αλλά και κόντρα σε όσους επιμένουν σε μία φτωχή, αδύναμη, καταχρεωμένη, υποθηκευμένη Ελλάδα. Μία Ελλάδα που θα ‘ναι παραδομένη, έρμαιο πραγματικό, στις παράλογες απαιτήσεις και στις αχόρταγες διαθέσεις όλων εκείνων που την θέλουν να’ ναι ένα άβουλο πιόνι στα οικονομικά τους συμφέροντα και στους στρατηγικούς επεκτατικούς σχεδιασμούς τους.

 
Φίλες και φίλοι
 
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, είναι Κίνημα Πολιτών.
Έτσι ξεκίνησε, όταν μέσω διαδικτύου αρχικά, ο Πάνος Καμμένος παρακινήθηκε από διακόσιες χιλιάδες -και πολύ παραπάνω-  πολίτες να προχωρήσει στην ίδρυση ενός Κινήματος που θα στεκόταν ενάντια στην πολιτική και κυρίως, στη φιλοσοφία του Μνημονίου και θα υπερασπιζόταν το όραμα της Ελλάδας της αξιοπρέπειας.
Της Ελλάδας της ισχύος.
Της Ελλάδας των εθνικών στρατηγικών στόχων.
Της Ελλάδας που θα ‘λεγε όχι στην ομηρεία των δανειστών. Όχι στα δεσμά της Τρόικας. Όχι στο δόλιο πεσιμισμό των ολίγων, που θέλουν μία πατρίδα τόσο μικρή, όσο να ‘ναι στα μέτρα και στις δυνατότητές τους προκειμένου να την κυβερνούν για πάντα.
Ως εκ τούτου, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είναι μόνο Κίνημα Πολιτών. Αλλά και Κίνημα Πατριωτών.
 
Γιατί επικοινώνησαν οι πολίτες με τον Πάνο Καμμένο;
Διότι φάνηκε συνεπής στα πιστεύω του.
Σταθερός στις αρχές του.
Τίμιος απέναντι στο λαό και στην κοινή γνώμη.
Και αδιαπραγμάτευτος στην ιδέα ότι το Μνημόνιο δεν είναι η λύση, αλλά συνιστά πλέον το ίδιο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα. Και πρέπει να απεγκλωβιστούμε απ’ αυτό το πρόβλημα.
 
Γιατί ενταχθήκαμε οι βουλευτές στους Ανεξάρτητους Έλληνες;
Διότι το «όχι» που είπαμε στην κρίσιμη ψηφοφορία για το Μνημόνιο ΙΙ, δεν ήταν απλά η συνέχεια μίας έντιμης πολιτικής επιλογής όπως ήταν το «όχι» που ψηφίσαμε στο Μνημόνιο Ι. Αλλά ταυτόχρονα, το έναυσμα και η απαρχή να δώσουμε και εμείς τον αγώνα μας, μέσα από αυτό το Κίνημα Πολιτών, με σκοπό την αποτίναξη του ζυγού της εξαθλίωσης του λαού και του ξεπουλήματος της Πατρίδας.
 
Αγαπητοί συμπατριώτες
 
Όλοι ξέρουμε τι πραγματικά συνέβη και βρεθήκαμε εδώ.
Το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα οικοδομήθηκε όχι πάνω στη βάση της φιλοσοφίας ενός υγιούς Κοινοβουλευτισμού που θα υπηρετούσε την ποιότητα του Πολιτεύματος, την πρόοδο της Πολιτείας και τις πραγματικές ανάγκες του Πολίτη.

Αλλά πάνω στο σαθρό, διάτρητο ηθικά, πλάνο του στησίματος ενός δικτύου πελατειακού τύπου συναλλαγών, τόσο με τον ψηφοφόρο (και όχι με τον πολίτη), όσο και με το κερδοσκοπικό, μη παραγωγικό σε πολλές περιπτώσεις, κεφάλαιο. Όλα τα υπόλοιπα, ήταν φυσιολογικές απόρροιες μίας τεράστιας θεσμικής παθογένειας: Διαφθορά, διαπλοκή, ασυδοσία, ατιμωρησία, υποπαραγωγικότητα, κρατικοδίαιτος παρασιτισμός, απομείωση κάθε πηγής εθνικού πλούτου και κάθε παραγωγικής δύναμης και δυνατότητας της χώρας, υπερκατανάλωση, υπερδανεισμός. Και τέλος, το οργανωμένο σχέδιο οικονομικής δολοφονίας της χώρας που έλαβε τόπο τα τελευταία χρόνια και μας έσυρε στην αυλή του ΔΝΤ.

 

Και τώρα; Τι επιβάλλουν οι συντελεστές της παρούσας συγκυβέρνησης, η Τρόικα και από τη πλευρά των Ευρωπαίων εταίρων μας, ο γερμανικός παράγοντας; Η απάντηση είναι η εξής: Υποχρέωση σε νέους δανεισμούς με ταυτόχρονη παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας σε ξένους Επιτρόπους, δέσμευση της δημόσιας μας περιουσίας και βίαιη φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης.
 
Ως προς το τελευταίο, τα γεγονότα που διαδραματίζονται καθημερινά, τα γνωρίζετε, γιατί τα παρακολουθείτε από τα ελληνικά κανάλια και τις εφημερίδες. Μιλάμε για τραγωδίες. Αναρίθμητες -πια- τραγωδίες συνανθρώπων μας της διπλανής πόρτας. Με πιο χαρακτηριστική, την αυτοκτονία, σε κοινή θέα μάλιστα στην πλατεία Συντάγματος, ενός 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού που δεν μπορούσε πλέον να τα βγάλει πέρα και ούτε και μπορούσε να δεχθεί να ψάχνει για την τροφή του στα σκουπίδια.

 
Εύλογα θα διερωτηθείτε, εμείς οι Ανέξαρτητοι Έλληνες, τι πρεσβεύουμε;
Είμαστε απολύτως ξεκάθαροι στις αρχές της ιδρυτικής μας διακήρυξης, ως προς τα πιστεύω μας.
–   Για μας, είναι αδιαπραγμάτευτες η Εθνική Ανεξαρτησία και περηφάνεια μας. Όπως άλλωστε και η λαϊκή κυριαρχία, το εθνικό συμφέρον και η προάσπιση του Συντάγματος και της Κοινοβουλευτικής μας Δημοκρατίας.

–   Απαιτούμε την κατάργηση του Μνημονίου. Και ότι χρέος προέρχεται από υπερβολικά επιτόκια και ανατοκισμούς, πέρα από αυτά που προβλέπει η Ευρωπαϊκή Συνθήκη, το αντιμετωπίζουμε ως επαχθές και απεχθές. Και δεν το αποδεχόμαστε. Οι Έλληνες υποχρεώνονται να πληρώσουν μόνο για το πρωτογενές κεφάλαιο, συν τους νόμιμους τόκους. Τίποτα λιγότερο. Τίποτα περισσότερο.

–   Απορρίπτουμε κάθε εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και υπερασπίζουμε την ιδέα, την ύπαρξη και τη λειτουργία του έθνους-κράτους.

–   Απαιτούμε την κατάργηση κάθε μορφής ασυλίας υπουργών, βουλευτών και όλων των κυβερνητικών αξιωματούχων, καθώς και των κρατικών λειτουργών με δικαίωμα υπογραφής. Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία τους για κάθε πράξη ή παράλειψή τους κατά του Ελληνικού Λαού και της δημόσιας περιουσίας. Απαιτούμε τη δήμευση των περιουσιακών τους στοιχείων για κάθε περίπτωση παράνομου ή καταχρηστικού πλουτισμού στην πλάτη της Πολιτείας και του Έλληνα πολίτη.
–   Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεσμευόμαστε για την διασφάλιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων αναφορικά με τον καθορισμό των Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών μας, των λεγόμενων ΑΟΖ. Δεσμευόμαστε στην διεκδίκηση -μέχρι τέλους- όλων των αποζημιώσεων που μας οφείλει η Γερμανία από την καταστροφή που προκάλεσε στην Ελλάδα κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς και των κατοχικών δανείων.
 

–   Εγγυόμαστε την ισονομία και την ισότητα για κάθε πολίτη. Την αλληλεγγύη και τη δικαιοσύνη. Και βέβαια, την αξιοκρατία. Εγγυόμαστε την προστασία της Ελληνικής Οικογένειας από τις επιθέσεις του κερδοσκοπικού κεφαλαίου, αλλά και από τα μέτρα φτωχοποίησης και εξαθλίωσης, που συνεχώς εξαπολύουν κατά των Ελλήνων η Τρόικα και η παρούσα συγκυβέρνηση.
–   Δηλώνουμε αφοσίωση στο Πολίτευμα της Κοινοβουλευτικής μας Δημοκρατίας. Υπηρετούμε την ανάγκη της θεσμικής θωράκισης και αναβάθμισής του, καθώς και την ενίσχυση της άμεσης Δημοκρατίας, με τον Έλληνα πολίτη να βρίσκεται μέσα στην πυρήνα των αποφάσεων.
–   Πιστεύουμε στις αξίες και στη διαχρονικότητα της Ορθοδοξίας και στην προσφορά της στο Έθνος των Ελλήνων. Την ίδια ώρα όμως, εγγυόμαστε την ανεξιθρησκεία και τον ατομικό αυτοπροσδιορισμό κάθε πολίτη.

–   Πιστεύουμε στην Ενωμένη Ευρώπη όπως την οραματίστηκαν και τη δημιούργησαν οι αρχικοί εμπνευστές της, κορυφαίες πολιτικές μορφές όλοι τους της σύγχρονης Ευρωπαϊκής Πολιτικής Σκέψης. Πιστεύουμε στην Ενωμένη Ευρώπη της αλληλεγγύης και της συνεργασίας. Στην Ενωμένη Ευρώπη των κρατών-μελών που είναι ισότιμοι εταίροι, με δικαίωμα στην εθνική τους υπόσταση και αξιοπρέπεια. Λέμε όχι στην Ευρώπη εκείνων που τη θέλουν να είναι όχημα συμφερόντων των ισχυρότερων κρατών-μελών και των μεγαλοτραπεζιτών.

–   Είμαστε ταγμένοι στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της Ελλάδας. Αλλά δεν δεχόμαστε να μένουμε εγκλωβισμένοι σε κανενός είδους λογική που θα μας στερεί τη δυνατότητα διαμόρφωσης ευρύτερων γεωστρατηγικών και γεωπολιτικών συμμαχιών.
–   Πρεσβεύουμε την αρχή της ορθολογικής ανάπτυξης με μοχλό την ελεύθερη αγορά, όπου το παραγώμενο προϊόν θα κατανέμεται δίκαια. Στέκουμε ενάντια σε εκείνους που ασκούν οικονομική τρομοκρατία και σε κάθε λογής συκοφάντες, καιροσκόπους και τοκογλύφους.
 
Πέρα από τις ιδρυτικές μας αρχές, αναλυτική αναφορά των προγραμματικών μας θέσεων, έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας στο Διαδίκτυο και είναι ανοικτές για δημόσια διαβούλευση. Μπορείτε να μπείτε και εσείς, υποβάλλοντας τις δικές σας επισημάνσεις και προτάσεις.
 

Θα ήθελα, ωστόσο, να τονίσω ότι το πρόγραμμά μας, δεν είναι μία πλατφόρμα διαμαρτυρίας. Γιατί δεν είμαστε Κίνημα Διαμαρτυρίας. Είναι πλατφόρμα διακυβέρνησης. Γιατί αυτό μας ορίζουν να κάνουμε, οι χιλιάδες συμπολίτες μας που προσέρχονται αυτόβουλα στα γραφεία μας, προκειμένου να βάλουν την υπογραφή τους κάτω από την ιδρυτική μας διακήρυξη. Και οι ακόμη περισσότεροι, που κατακλύζουν τις εκατό γραμμές του τηλεφωνικού μας κέντρου, τα emails μας και τους λογαριασμούς μας στα social media.

Το πρόγραμμά μας, είναι ένα πλήρες εθνικό σχέδιο για μια άλλη Ελλάδα. Αυτή που θέλουμε για τα παιδιά μας. Αυτή που οραματίζεστε εσείς τα αδέλφια μας, που ζείτε στο Εξωτερικό και όχι τη «διεφθαρμένη Ελλάδα» και την «Οικονομία-Τιτανικό» που «διαφήμιζαν» διεθνώς, οι συκοφάντες της Πατρίδας μας. Την σύγχρονη εκείνη Ελλάδα, που θα’ ναι είναι αντάξια της Ιστορίας της.
 
Ποιοι είναι οι βασικοί πυλώνες των θέσεών μας; Επιγραμματικά, θα σας τους αναφέρω.
Πρώτον, η Ελλάδα ορθώνει πολιτικό λόγο για το αύριο της Ευρώπης. Διότι διαθέτει την φιλοσοφική γνώση και το πολιτισμικό υπόβαθρο.

Δεύτερον, δεν αποδεχόμαστε την εξαθλίωση των Ελλήνων. Δεν αποδεχόμαστε την εσωτερική χρεοκοπία που μας επιβάλλουν, ούτε την έξοδό μας από το ευρώ. Και προειδοποιούμε ευθαρσώς κάθε Ευρωπαίο, ότι η συγκριτική ανωτερότητα που του παρουσιάζουν είναι ουτοπία, μέχρι να φτάσει και η δική του σειρά.

Τρίτον, τονίζουμε σε Ευρωπαίους και μη, ότι ακριβώς επειδή η Ελλάδα έχει όντως μεγάλη γεωστρατηγική σημασία, πρέπει να λειτουργεί ως άξονας σταθερότητας και γι’ αυτό, πρέπει να ‘ναι ισχυρή και υπερήφανη, όχι φτωχή και ταπεινωμένη.

Τέταρτον, να τελειώνει το ψέμα ότι μία Τουρκία μέλος του ΝΑΤΟ και υποψήφια για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει δικαίωμα να μην αναγνωρίζει την Κυπριακή Δημοκρατία και να αγνοεί το Διεθνές Δίκαιο. Το ίδιο μήνυμα απευθύνεται και στους βόρειους γείτονές μας στα Σκόπια. Επιπλέον, στο πρόγραμμά μας θα δείτε και μία αυστηρότατη θέση αναφορικά με τον τρόπο που λειτουργεί, κατά απόκλιση κάθε διπλωματικού κανόνα, το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή.

Πέμπτον, δράση τώρα για να παύσουμε να είμαστε η αποθήκη της παράνομης μετανάστευσης για μία ολόκληρη Ήπειρο. Η μετανάστευση, νόμιμη και όχι παράνομη, επουδενί να υπερβαίνει το 2,5% του πληθυσμού της χώρας.
Έκτον, Σχέδιο Εθνικής Στρατηγικής για όλα τα κεντρικά ζητήματα όπως η αντιμετώπιση του χρέους, η ποιότητα ζωής της κοινωνίας μας, η αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών, η διεύρυνση του φάσματος των διεθνών μας συμμαχιών και συνεργασιών.
 

Στις αναλυτικές θέσεις μας για τη διακυβέρνηση της χώρας, θα δείτε ότι νούμερο ένα προτεραιότητα είναι η Γενική Γραμματεία Ελλήνων Εξωτερικού, όχι όπως την ξέραμε παλιά ως κομμάτι του Υπουργείου Εξωτερικών. Αλλά σε λειτουργία κάτω από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας. Εκεί θα υπαχθούν όλα τα θέματα που αφορούν τους Έλληνες που ζουν εκτός συνόρων, καταργώντας την σύγχυση, την πολυδιάσπαση και την αναποτελεσματικότητα που υπάρχει ανάμεσα σε τόσα διαφορετικά υπουργεία μέχρι σήμερα. Από εκεί μέσα επίσης, θα αντληθούν όλες οι πολύτιμες δυνατότητες του Οικουμενικού Ελληνισμού, που έχουν μείνει αναξιοποίητες στο μεγαλύτερο μέρος τους.

Παράδειγμα, ως προς το τελευταίο;

Μέσα από τη Γενική Γραμματεία Ελλήνων Εξωτερικού θα αναδειχθούν επιφανείς ομογενείς που θα λάβουν μέρος ως κανονικά μέλη στο Συμβούλιο Στρατηγικής Υποστήριξης. Ένα συμβούλιο «σοφών» που θα υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό και θα παράγει πρωτογενώς το στρατηγικό σχέδιο για την επίτευξη των κορυφαίων εθνικών μας στόχων.
Και ένα ακόμη στοιχείο, μείζονος σημασίας που πρέπει να σας κάνω γνωστό. Η Γενική Γραμματεία Ελλήνων Εξωτερικού πρόκειται να οργανώσει τη δημογραφική καταγραφή της Ομογένειας και της οργάνωσης της συμμετοχής τους για να ψηφίζουν στις εθνικές μας εκλογές. Έτσι μόνο, θα είστε όλοι σας όχι απλοί συμπράττοντες, αλλά ουσιαστικοί και ίσοι συμμετέχοντες στη μοίρα της Πατρίδας μας.

 

Ανοίγω εδώ μία παρένθεση, για να καυτηριάσω την στάση των κομμάτων της συγκυβέρνησης. Η παλιά Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού χρησιμοποιήθηκε από το ΠαΣοΚ σχεδόν ως «κλαδική οργάνωση». Περίπου ως κομματικό εργαλείο, που θα έπρεπε να λειτουργεί ως ο βραχίονας του κομματικού συστήματος στο Εξωτερικό. Η ΝΔ διέπραξε με τη σειρά της άλλο ολίσθημα. Άφησε την Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού πολιτικά ακέφαλη, καταργώντας το Γραμματέα και αφήνοντας ένα σωρό σοβαρά ζητήματα που απαιτούσαν πολιτική βούληση και τόλμη, στην ευθύνη διαχείρισης μίας υπηρεσιακής γραφειοκρατίας.

 

Στις θέσεις μας για τη διακυβέρνηση της χώρας, πέρα από τα δύο όργανα που σας περιέγραψα, θα δείτε και άλλα δύο εξίσου σημαντικά. Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και το Συμβούλιο Εθνικής Στρατηγικής και Διαχείρισης Κρίσεων, που θα λειτουργούν και αυτά υπό τον πρωθυπουργό.
Επίσης, υπουργεία όπως εκείνα της Εθνικής Αμύνης, της Εσωτερικής Ασφάλειας και της Δικαιοσύνης περιέρχονται στην ευθύνη της φυσικής τους ηγεσίας. Πρωτοποριακό στοιχείο επίσης στην κυβερνητική μας πρόταση είναι και η σύσταση ειδικών επιτροπών για κορυφαία ζητήματα που απαιτούν ελέγχο, μελέτη, στρατηγική και δράση. Παράδειγμα, η Ειδική Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου για το χρέος, η Ειδική Επιτροπή Διεκδίκησης Αποζημιώσεων, η Ειδική Επιτροπή Υποθέσεων Θαλάσσης, η οποία θα ‘χει ως θέμα και τις ΑΟΖ.
Κάπου εδώ θα κλείσω, αυτό το κεφάλαιο, γιατί μπορείτε να διαβάσετε τις πλήρεις θέσεις μας αναρτημένες στο Διαδίκτυο, μπαίνοντας στη διεύθυνση www.anexartitoiellines.gr. Απλά θα σας αναφέρω και μία ακόμη. Γνωρίζετε ότι οι έκτακτες καταστάσεις, απαιτούν έκτακτες διαδικασίες. Σας διαβεβαιώνουμε λοιπόν ότι πρώτη και κορυφαία πολιτική επιλογή της δικής μας πρότασης διακυβέρνησης είναι η παραγγελία στη Δικαισούνη να βρει με πάσα λεπτομέρεια ποιοι με ποιους τρόπους οδήγησαν τη χώρα μας στη λαιμητόμο του Διεθνούς Νοσμισματικού Ταμείου, προκειμένου να τους αποδώσει ποινικές και αστικές ευθύνες.

 
Αγαπητοί συμπατριώτες
Ελληνίδες και Έλληνες της τιμημένης Ομογένειας
 
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, είναι και το δικό σας Κίνημα.
Ελάτε μαζί.
Πάρτε το στα χέρια σας.
Γίνετε όχι φίλοι ή μέλη, αλλά συνιδρυτές και συνοδοιπόροι. Για την ακρίβεια, όχι απλά συνοδοιπόροι, αλλά πρωτοπόροι.
Βοηθείστε μας να ξαναχαράξουμε το δρόμο που οδηγεί στην ιερή και τίμια Ελλάδα που έχετε φυλαγμένη για πάντα μες στην καρδιά σας.

Στη δημιουργική, προκομένη, άξια, εθνικά υπερήφανη Ελλάδα που βλέπουν στο πρόσωπό σας οι άνθρωποι που καθημερινά συναναστρέφεστε.
Δεν είστε απλά οι πρεσβευτές μας. Ούτε τα κλαδιά και τα παρακλάδια που απλώνονται παγκοσμίως από τον εθνικό κορμό. Υπό τις παρούσες συνθήκες, δυσβάσταχτες και κρίσιμες σε όλα τα επίπεδα, (πολιτικό επίπεδο, οικονομικό, κοινωνικό) θα γίνετε η νέα, σύγχρονη Φιλική Εταιρεία. Και σεις και τα παιδιά σας, που έχουν μέσα στην ψυχή τους επίσης φυτεμένο το σπόρο της αγάπης στη Μητέρα Πατρίδα.
Θέλουμε οδηγό της Ελλάδας τη δική σας γνώση. Την εμπειρία σας. Την ενέργειά σας. Την ηγετικότητά σας. Η Ελλάδα που την έσυρε το παλιό κομματικό κατεστημένο στην αυλή του ΔΝΤ, της Τρόικας και των ξένων Επιτρόπων προσβλέπει σε σας. Που είσαστε πρώτοι. Παντού και ανάμεσα σε όλους. Πρώτοι στην επιχειρηματικότητα. Πρώτοι στην οργανωτικότητα. Πρώτοι στην αληθινή παραγωγικότητα. Πρώτοι στην πανεπιστημιακή μόρφωση και εκπαίδευση, στα Γράμματα και στον Πολιτισμό. Ελληνισμός σημαίνει Οικουμενικό Φως Έμπνευσης και Δημιουργίας. Εσείς είστε ο φάρος που εκπέμπει το φως της Ελληνικής Οικουμενικότητας και κάτω από αυτόν τον φάρο, λαμβάνει όχι μόνο φως, αλλά και φώτιση, το εθνικό κέντρο.

 
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το Κίνηματων Πολιτών, το Κίνημα των Πατριωτών, ο Πάνος Καμμένος, οι βουλευτές, όλοι οι συνιδρυτές και οι χιλιάδες Έλληνες που μας πλαισιώνουν καθημερινά σας στέλνουν την αδερφική τους αγάπη.
Είμαστε πολλοί.
Είμαστε ανεξάρτητοι.
Είμαστε Έλληνες.
 
Όλοι μαζί, ενωμένοι, για την Ελλάδα!
 
Σας ευχαριστώ

 

{youtube width="640" height="510"}3rizVdLnwX0[/youtube]{youtube width="640" height="510"}ftoYN1aO7So[/youtube]

ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ HELLAS FM