Απριλίου 12, 2012. Υπάρχουν μόνον δύο τρόποι να αλλάξει κάποιος ένα Θεσμοθετημένο Σύστημα Εξουσίας: Με μια Επανάσταση, ειρηνική ή με τα όπλα και Θεσμοθετημένα, χρησιμοποιώντας το Σύστημα που καθιέρωσε το ΠολιτικόΤραπεζικό Κατεστημένο. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει! Ο πρώτος, έχει ποσοστό επιτυχίας πολύ χαμηλό γιατί η Εξουσία συνήθως πνίγει στο αίμα τους επαναστάτες και επιβάλλεται με τη βία. Έχουμε χιλιάδες παραδείγματα στην ιστορία για το πόσες αιματηρές επαναστάσεις, θυσίασαν τη ζωή εκατομμυρίων Ανθρώπων, χωρίς αποτέλεσμα. Επίσης, οι επαναστάσεις απαιτούν τρομερή προετοιμασία, οργάνωση, πολλά εκατομμύρια και πολύ σύγχρονα όπλα. Τα κατεστημένα, επειδή είναι ήδη τρομερά οργανωμένα και δικτυωμένα, με το που θα ξεκινήσει μια παρόμοια κίνηση, αν βρεθεί ο Επαναστάτης που διαθέτει τα εκατομμύρια και το απαραίτητο ηγετικό προφίλ, το κατεστημένο θα το μάθει και θα τον εξοντώσει μια και έξω! Δε χαρίζουν κάστανα σε αυτές τις περιπτώσεις, το γνωρίζεις. Επομένως, κάθε παρόμοια προσπάθεια θα πάει χαμένη ακόμα πριν ξεκινήσει! Οι χούντες, πάντα παίρνουν τα μέτρα τους.

Ο μόνος πιθανός τρόπος να αλλάξει ένα Σύστημα Εξουσίας, είναι να χρησιμοποιήσει το ήδη θεσμοθετημένο Νόμιμο, Σύστημα Εξουσίας για να εκλεγεί στην Εξουσία και να κάνει τις βελτιώσεις του Συστήματος, ώστε να είναι στεγανό από μελλοντικές διαβρωτικές ενέργειες που ακυρώνουν την έννοια της Δημοκρατίας. Δε τίθεται θέμα υποκρισίας, γιατί οι ψηφοφόροι δηλώνουν ξεκάθαρα ευθύς εξ αρχής τις προυποθέσεις τους για να ψηφίσουν! Δεν κρύβουν τίποτα, για να χαρακτηριστούν…υποκριτές.

Κανένας δεν απαγορεύσει σε κανένα Κόμμα να προτείνει τροποποιήσεις και βελτιώσεις του Συστήματος, του Συντάγματος, προκειμένου να Κυβερνηθεί η χώρα πιο Δίκαια και Παραγωγικά!

Όσον αφορά το κόμμα που μάλλον συμπαθείς, υποθέτουμε ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, νομίζουμε ότι δε τα κατάφερε να πείσει την πλειοψηφία των Ελλήνων, για τις προθέσεις του! Χρειάζεται να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα του Μικρομεσαίου, της Νοικοκυράς και να καταργήσει τη ξύλινη γλώσσα της αριστεράς που δεν είναι καθόλου διαπεραστική στην εποχή μας. Λέξεις όπως αριστερός, προοδευτικές δυνάμεις, η αριστερή παράταξη, δεν περιλαμβάνουν κανένα πρακτικό μήνυμα ουσίας που θα έστελνε ελπίδα στους παραλήπτες του. Πχ αν ο Σύριζα, δεχτεί δημόσια να εισηγηθεί τις τροποποιήσεις που προτείνει η «ΣΠ», απλά, ξεκάθαρα και σταθερά, πιστεύουμε ότι το ποσοστό του στις επόμενες εκλογές θα αυξηθεί αισθητά… Λίγα λόγια όμως, σε μια σελίδα που θα τυπωθεί σε εκατομμύρια μονόφυλλα, όπως περίπου προβάλλουμε το Δωδεκάλογο της Δημοκρατίας. Όμως, ο Σύριζα, δεν θα υιοθετήσει καμία Σύγχρονη Πρόταση, που να μην πηγάζει από το Κόμμα του! Τα βλέπει όλα Εγωιστικά! Δεν έχει αναβαθμιστεί όπως αναβαθμίστηκε η Δύση και καταπολέμησε το ρατσισμό! Μαύρο πρόεδρο των ΗΠΑ και ινδό με γενειάδα ως CEO της Citibank! Δε βλέπει την Ουσία! Επί πλέον, υπάρχουν καμία δεκαριά κορυφαία στελέχη που καθημερινά καραδοκούν να αρπάξουν την Ηγεσία από τον Τσίπρα για να γίνουν αυτοί αρχηγοί..αυτός είναι ο μόνος απόκρυφος στόχος τους. Μόλις εμφανιστεί κάποιο νέο μέλος που έχει να προσφέρει στο Κόμμα μιλώντας τη γλώσσα των μη πολιτικών Ελλήνων, που συνήθως πουλάει και επηρεάζει νέα μέλη, η παρέα που περιτριγυρίζει το Τσίπρα, τον θάβουν σε δευτερόλεπτα. Εξαφανίζουν οτιδήποτε θα έμπαινε ανάμεσά τους και στην επιδιωκόμενη Ηγεσία…του Κόμματος! Το ίδιο συμβαίνει και με το ΚΚΕ. Αν είναι δυνατόν, ένα Κόμμα να θέλει να ονομάζεται… προοδευτικό και να έχει ισόβιους Ηγέτες άσχετα με την απόδοσή τους…

Είμαστε η συντριπτική «Σιωπηλή Πλειοψηφία» των Ακομμάτιστων Ελλήνων Πολιτών. Μόλις κλείσαμε τα… 200.000 μέλη… Είναι εντυπωσιακή η συμμετοχή των Ελλήνων Πολιτών, όμως δεν είναι αρκετά προκειμένου να ξεριζώσουμε το κατεστημένο της Συμφοράς!

Ξεκινάμε μια εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα για να ενημερώσουμε τους υπόλοιπους Πολίτες. Πρέπει όμως να Συσπειρωθούμε γρήγορα! Ο Στόχος είναι να περάσουμε το ένα εκατομμύριο Μέλη μέχρι τις μεθεπόμενες εκλογές οι οποίες μπορούν να γίνουν στο (Β) εξάμηνο του 2012 ή μέσα στο 2013!

Η όποια Κυβέρνηση Συνεργασίας προκύψει μεταξύ δύο ή τριών Κομμάτων από τις εκλογές της 6 Μαΐου, 2012 δε θα έχει διάρκεια ζωής, γιατί θα βασίζεται στο ίδιο Κομματικό Κράτος της Συμφοράς και είναι σίγουροι ότι θα συγκρουστούν στο μοίρασμα της πίττας. Στόχος μας είναι οι Νέοι Άφθαρτοι υποψήφιοι Κυβερνήτες της «ΣΠ» να εισαχθούν στη Βουλή ως «Κόμμα Εξουσίας» και όχι ως ένα άλλο μικρό Κόμμα που θα… βρυχάται μόνον! Ούτε στοχεύουμε σε ποσοστά 2%-3% για να οικειοποιηθούμε τα…εκατομμύρια που μοιράζει το Κράτος στα Μικρά Κόμματα!

Μόνον ένα Νέο Κόμμα Εξουσίας θα μπορέσει να υποβάλλει στη Βουλή τις Επαναστατικές Τροποποιήσεις του Συντάγματος και να Γκρεμίσει το Κάστρο τους μέσα από το Κάστρο τους. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Φρόντισαν για αυτό οι… Διεφθαρμένοι Εθνοπατέρες μας. Σύντομα θα ανακοινώσουμε μερικά από τα ονόματα που θα επιλέξουμε να τους ζητήσουμε να προσφέρουν τις υπηρεσίες στην Ελλάδα. Τα Κριτήριά Επιλογής των Νέων Κυβερνητών της Ελλάδας είναι ένα δεκαετές τουλάχιστον Ιστορικό Ήθους και Παραγωγικότητας! Δε θα δεχτούμε ούτε έναν από το Κατεστημένο!

Κάνε το δικό σου «Κλικ-Μέλους» τώρα και ζήτησε από όλους τους γνωστούς σου να κάνουν το ίδιο! Είναι ο μόνον τρόπος να τους απομακρύνουμε όλους μια για πάντα και για να Ανοικοδομήσουμε τη νέα Ελλάδα! Η συμμετοχή σου είναι το μοναδικό όπλο μας!