Το ΚΚΕ συνεχίζει τις πρωτοβουλίες ενημέρωσης των Ελλήνων μεταναστών στο εξωτερικό  και σταθερά βρίσκεται στο πλευρό τους. Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αναχωρεί για τον Καναδά και τις ΗΠΑ, την Πέμπτη 30 Μάη με επικεφαλής το Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και τον Κώστα Παπαδάκη μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα επισκεφθεί το Μόντρεαλ, το Τορόντο και τη Νέα Υόρκη  όπου θα πάρει μέρος σε πολιτικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις των Ελλήνων μεταναστών τις οποίες διοργανώνουν οι Λέσχες Φίλων του ΚΚΕ. Η αντιπροσωπεία στα πλαίσια της επίσκεψης θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με το ΚΚ Καναδά ενώ θα έχει επαφές με συνδικάτα στις δύο χώρες καθώς και  με εργατικούς συλλόγους, ελληνικές κοινότητες και μαζικούς φορείς του κινήματος των Ελλήνων μεταναστών του Καναδά και των ΗΠΑ.

Οι τρεις κεντρικές πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ που διοργανώνονται με ομιλητή το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Γιώργο Μαρίνο  είναι οι παρακάτω:

ΜΟΝΤΡΕΑΛ

Σαββάτο 1η Ιούνη:

6:30μμ Πολιτική  Εκδήλωση στον Εργατικό Σύλλογο Μόντρεαλ στη διεύθυνση 5359 du Parc Montréal Qc. H2V4G9

ΤΟΡΟΝΤΟ

Κυριακή 2 Ιούνη:

6μμ Ανοιχτή συγκέντρωση στην αίθουσα της Παμμακεδονικής, διεύθυνση  406 Danforth Av. Toronto.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Πέμπτη 6 Ιούνη :

 7μμ Πολιτική εκδήλωση

στην «αίθουσα του Ζήνωνα» 34-10 31 aveστην Αστόρια