Φέτος το καλοκαίρι,εκτός απο ανανεωμένη εμφάνιση,επιτάσει και δροσερό look στο μακιγιαζ.

Χαρίστε στο πρόσωπό σας φυσικό ηλιοκαμμένο χρώμα,ζωντανή όψη και ενυδάτωση.Aποκτήστε το τέλειο μακιγιάζ του καλοκαιριού,με εύκολα και απλά βήματα:
-Φροντίστε πάντα,πρίν απο κάθε έξοδο,να απλώνετε στο πρόσωπό σας αντηλιακή κρέμα,με δείκτη προστασίας τουλάχιστον 30.Το κόλπο ειναι να τη χρησιμοποιείτε το καλοκαίρι,καθώς και κατά τη διάρκεια του χειμώνα,ώστε να αποφευχθεί η πρόωρη γήρανση του δέρματος,αλλά και να έχετε μια λαμπερή επιδερμίδα.
-Πρίν το μακιγιάζ σας,απλώστε ενυδατική κρέμα.Αυτο θα βοηθήσει το make-up να απλωθεί καλύτερα στο πρόσωπο,ενώ θα χαρίσει στο πρόσωπό σας μια αίσθηση φρεσκάδας,χωρίς να φράζει τους πόρους.
-Το καλοκαίρι απο το νεσεσέρ σας δεν θα πρέπει να λείπει το ρούζ και το πινέλο του,το κονσίλερ,τα μαντιλάκια ντεμακιγιάζ,η πούδρα και το λιπ γκλος.
-Ξεκινήστε με ενα ελαφρύ make-up,όπως ειναι οι ενυδατικές κρέμες,οι οποίες περιέχουν make-up.Με αυτό το τρόπο δεν θα επιβαρύνετε την επιδερμίδα σας με στρώσεις μακιγιαζ.
-Ύστερα,συνεχίστε με το κονσίλερ.Περάστε μια μικρή ποσότητα κάτω απο τα μάτια,για να κρύψετε τυχόν σημάδια κούρασης.
-Απλώστε στο επάνω βλέφαρο μπέζ ή καφέ σκιά.Το σημείο,όπου θα απλώσετε τη σκιά θα ειναι η καμπυλωτή γραμμή που κάνει το μάτι πρός τα μέσα.Κάντε αυτή τη γραμμή και αφήστε το υπόλοιπο κινητό βλέφαρο με πιο nude ή λευκούς τόνους.Ετσι θα δώσετε βάθος στα μάτια σας.
-Γυρίστε τις βλεφαρίδες σας με το ειδικό εργαλείο και απλώστε μαύρη μάσκαρα.Ένα κόλπο,τώρα το καλοκαίρι,ειναι να χρησιμοποιείτε καφέ μάσκαρα τις πρωινές ώρες,για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Προσοχή,μην βουτάτε με μανία το βουρτσάκι μέσα,μια φορά φτάνει για να βάψετε τις βλεφαρίδες.Ο τρόπος αυτός ειναι λανθασμένος,αφού μπαίνει αέρας στη μάσκαρα και την ξεραίνει.
-Βάζετε πούδρα,προτιμόντας πάντα έναν τόνο πιο ανοιχτό απο εκείνον της επιδερμίδας σας.Με αυτό το τρόπο αποφεύγετε τις διχρωμίες σε πρόσωπο και λαιμό.
-Το σημαντικότερο σημείο ειναι το ρουζ.Το καλοκαίρι,να προτιμάτε ρουζ σε αποχρώσεις του ροδάκινου και του ροζ.Απλώστε στα ζυγωματικά και φτάστε το βουρτσάκι μέχρι τους κροτάφους.Με απαλή κίνηση απλώστε ρουζ στη μύτη,το πηγούνι και το κούτελο.Έτσι θα αποκτήσετε ηλιοκαμμένο look.
-Αφού έχετε βάλει το ρουζ,με τις ίδιες κινήσεις επιλέξτε ενα δεύτερο ρουζ,σε σκόνη,στο χρώμα του χρυσού,με λαμπερό χρώμα.Αυτό θα χαρίσει στο δέρμα σας λαμπερή όψη.
-Τέλος,απλώστε λίγη ποσότητα λιπ γκλος στα χείλη σας.
Το μυστικό για ένα υγιές πρόσωπο ειναι,το βράδυ πρίν πάτε για ύπνο ή διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο,να ξεπλένετε τα ίχνη μακιγιάζ.Μετά απο αυτό,βάλτε μια ενυδατική κρέμα νυκτός.

Το καλοκαίρι ειναι η ωραιότερη εποχή του χρόνου.Μας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάζουμε νέα πράγματα και μας χαρίζει ολόφρεσκες ιδέες για να πειραματιζόμαστε με τον εαυτό μας.Δώστε ζωντάνια στο πρόσωπό σας,φροντίζοντάς το.

 

πηγή