του Στέφανου Α. Μυτιληναίου
Σήμερα στον Μελιγαλά και εχθές στα Γιαννιτσά η Χρυσή Αυγή προπηλάκισε, προκάλεσε έκανε αισθητή την παρουσία της. Απέναντι στους χρυσαυγίτες οι… κόκκινοι, όχι η Αριστερά, οι αριστεριστές.

Όσο θα μπαίνουμε στο μεγάλο Φθινόπωρο της δυστυχίας μας, στο Γολγοθά της σταύρωσης του λαού και της πατρίδας, υπό καθεστώς μνημονιακής κατοχής και με τις πρόωρες εκλογές να κρέμονται ως δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια του πολιτικού συστήματος, οι νεοναζί θα γίνονται όλο και πιο προκλητικοί, πιο επιθετικοί, πιο αποφασισμένοι.
Και όσο θα σκληραίνουν, τόσο θα ανεβαίνουν, γιατί όχι μόνο δεν υπάρχει κανείς να τους σταματήσει -ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανίκανος οργανωτικά και ιδεολογικά να τους αναχαιτίσει- αλλά και γιατί η ντόπια ολιγαρχία ποντάρει τα πάντα στη Χρυσή Αυγή.
Ανάμεσα στα πολιτικά άκρα τους χάους ο ελληνικός δημοκρατικός λαός έχει αφεθεί μετέωρος, δίχως οργάνωση, δίχως κίνημα, δίχως ηγέτες, δίχως κόμμα να τον εκφράσει και να τον οδηγήσει στη νίκη.
Ακόμα και αυτή την τελευταία στιγμή κάνω έκκληση σε όλους τους πατριώτες σοσιαλιστές να συνεννοηθούν και να ενωθούν, στο όνομα του λαού, της δημοκρατίας και της πατρίδας, να τσακίσουμε τους ναζί, να εκδιώξουμε τα μνημονιακά καθάρματα, να ιδρύσουμε μια πραγματική δημοκρατία, να αγωνιστούμε όλοι μαζί για μια Ελλάδα ελεύθερη, ισχυρή, προοδευτική, ευτυχισμένη. Για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες και θα γίνει ξανά φάρος πολιτισμού και ελευθερίας για όλο τον πλανήτη!
Επιτέλους σύντροφοι! Αναλάβετε τις ιστορικές σας ευθύνες, τις ευθύνες στους εαυτούς σας, στα παιδιά σας, στις ζωές σας! Δεν είναι δυνατόν να μην βλέπετε, να μην καταλαβαίνετε τι συμβαίνει γύρω σας!
Χάθηκε εντελώς η Λογική, αναρωτιέμαι… Χάθηκε εντελώς ο πατριωτισμός, η αγάπη, η παλικαριά; Δεν ξέρω ποια τι άλλο να πω, βλέπω το βαθύ σκοτάδι να χύνεται πάνω στον τόπο μας και αγανακτώ, ασφυκτιώ, πνίγομαι και ολόγυρά μου "τύποι χαλαροί" να σχεδιάζουν το πολιτικό τους μέλλον σε μουχλιασμένα ανήλιαγα γραφεία!

Αξίζει να διαβάσετε τα σχόλια της παρούσας ανάρτησης στο Facebook