Του Στρατή Μαζίδη.

Διαβάζω από το πρωί τα νέα φορολογικά μέτρα στις ιστοσελίδες και τα blogs. Αλλά με συγχωρείτε, ξέχασα. Δεν έχουμε νέα μέτρα αλλά παραμετροποίηση των παλαιών.

Το € 1,5 δις των φορολογικών εσόδων, διαβάζω ότι θες να το πας στα € 2,8 δις για το 2014. Κι έτσι θα καταφέρεις να παρουσιάσεις το περιβόητο πλεόνασμα, μιας και φέτος δε σου βγήκε και από τα € 2,6 δις πέσαμε στα μόλις € 100 εκ. αλλά τα ΜΜΕ ήταν πολύ απασχολημένα με τη Χρυσή Αυγή και το πέρασαν στο ντούκου.

Ξέρεις πως νιώθω Αντώνη; Όπως οι εβραίοι κρατούμενοι – πειραματόζωα του άγγελου του θανάτου, του Γιόζεφ Μέγκελε στο Αουσβιτς. Ξέρεις εκείνος που τους χειρουργούσε πάντοτε χωρίς αναισθησία και τους αφαιρούσε μέλη, τους έκανε σιαμαίους, τους έκανε χρωστική ένεση στα μάτια, τους έκανε μεταμοσχεύσεις, τους ανάγκαζε σε αιμομιξίες.

Κι εσύ πάνω στο κορμί μας κάνεις πειράματα με τους δικούς σου δόκτωρες Αντώνη.

Και όλα αυτά γιατί ρε Αντώνη; Για να παρουσιάσεις ένα λογιστικό νούμερο; Για ένα πουκάμισο αδειανό;

Γιατί τι άλλο θα είναι η πατρίδα μας όταν πια δε θα έχει απομείνει κανείς; Μια καμένη γη, μια έρημος.

Με τα μέτρα που λαμβάνεις – ενώ άλλα διατυμπάνιζες στη ΔΕΘ – είτε με το ένα είτε με το άλλο, μιας πιάνεις όλους με το γιαταγάνι σου.

Μας οδηγείς στο θάνατο. Σκοτώνεις ένα λαό με μακραίωνη ιστορία για ένα λογιστικό νούμερο Αντώνη που τόσα χρόνια το μαγειρεύατε ελαφρά τη καρδία.

Να με συμπαθείς, αλλά δε μου αρέσουν ούτε τα νούμερα, ούτε τα…νούμερα. Προτιμώ τους απλούς, έντιμους, καθημερινούς, χαμογελαστούς, φιλότιμους ανθρώπους.