"Μας πάνε ολοταχώς για εθνική τραγωδία" ανέφερε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΕΠΑΜ

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα ήταν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης και ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος του, ενώ σχολίασε και την πολιτική επικαιρότητα. Ο κ. Καζάκης ανέφερε για το ΕΠΑΜ ότι: «Υπάρχει δυνατότητα να οργανωθεί ο λαός, εμείς μιλάμε για το πως και με ποιους πρακτικούς τρόπους, μπορεί να φύγει η χώρα από αυτή την κατάσταση που βρίσκεται τώρα, να απεμπλακεί από τις «δυνάμεις κατοχής».

Στη συνέχεια τόνισε: «Μας πάνε ολοταχώς για εθνική τραγωδία, τους δανειστές το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το «οικόπεδο», είμαστε ανοχύρωτη χώρα, υπάρχει θέμα εδαφικής κυριαρχίας, υπάρχει σοβαρό θέμα με την FYROM ακόμη και ο κατάπτυστος αγωγός ΤΑΡ μας βάζει σε κίνδυνο, γιατί από όπου και να πέρνάει αυτός ο αγωγός είναι «νεκρή ζώνη».

«Αυτά που λέω τα γνωρίζω καλά, όσο και να στίψουν τους Έλληνες το δάνειο δεν βγαίνει και το ξέρουν, τους νοιάζει μόνο το φιλέτο, το «οικόπεδο»!

Σε ερώτηση του Γιώργου Τράγκα για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Καζάκης είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ισοβαθμήσει τις επισκέψεις του στην Αμερική, αυτήν την επίσκεψη που ετοιμάζει στην Ρωσία. Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ακουμπάνε στα προβλήματα του λαού, τα αποφεύγουν, δεν έχουν πατριωτικές προτεραιότητες».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΕΠΑΜ τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το «σημερινό» ΠΑΣΟΚ».

crashonline.gr