Αλλαγή σχεδίου από ΔΝΤ που δεν έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα την έκθεση για την Ελλάδα, ενώ ανέβαλε και την τηλεδιάσκεψη με τον Πολ Τόμσεν. 

Για την επόμενη εβδομάδα μεταθέτει την δημοσίευση της έκθεσής του για την Ελλάδα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Με ανακοίνωσή του, το Ταμείο γνωστοποιεί την συγκεκριμένη απόφαση και παράλληλα αναβάλει την προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη με τον Πολ Τόμσεν, η οποία επίσης ήταν προγραμματισμένη για σήμερα. 

Από το Ταμείο δεν δίνεται εξήγηση για αυτή την απόφαση. Πηγές του ΥΠΟΙΚ την αποδίδουν σε διαδικαστικά ζητήματα του Ταμείου. Ωστόσο παρότι διαρρέονταν ότι η έκθεση θα δημοσιοποιηθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο, από την ανακοίνωση του Ταμείο φαίνεται ότι η πραγματικότητα ήταν διαφορετική.

Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του ΔΝΤ, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, η έκθεση θα δινόταν γύρω στις 6 χθες το απόγευμα ώρα ΗΠΑ (στη μία σήμερα το πρωί ώρα Ελλάδας), αλλά θα δημοσιοποιείτο στις 12 το μεσημέρι (στις 7 σήμερα το απόγευμα ώρα Ελλάδας).

Στο μεταξύ, μία ώρα νωρίτερα (στις 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδας) είχε προγραμματιστεί ενημέρωση δημοσιογράφων από τον κ. Τόμσεν γύρω από την έκθεσή του, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης.

Αναβάλλει το ΔΝΤ τη δημοσιοποίηση της έκθεσής του για την Ελλάδα