ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. – Ο Αντιπρόεδρος των Η.Π.Α. Τζόζεφ Μπάϊντεν θα μιλήσει στους συνέδρους και προσκεκλημένους στο επίσημο δείπνο της 42ας Κληρικολαϊκής Συνελεύσεως της Ελληνικής Ορθοδόξου Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Το επίσημο δείπνο αποτελεί την καταληκτική εκδήλωση της Κληρικολαϊκής Συνελεύσεως και θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης 9 Ιουλίου, στην οποία αναμένεται να παρευρεθούν 1800 αντιπρόσωποι και άλλοι προσκεκλημένοι. Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος θα προεδρεύσει της Κληρικολαϊκής Συνελεύσεως που συνέρχεται στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνιας από 6-10 Ιουλίου 2014, στο ξενοδοχείο Philadelphia Marriott Downtown Hotel με θέμα «Η Ορθόδοξη Χριστιανική Οικογένεια: Κατοικητήριον του Χριστού και Μαρτυρία του Ευαγγελίου Του». 

Παράλληλα με την Κληρικολαϊκή πραγματοποιείται και το Συνέδριο της Εθνικής Φιλοπτώχου Αδελφότητος της Ελληνικής Ορθοδόξου Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Σημείωση για τα Μ.Μ.Ε.: Εκπρόσωποι των Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης θα έχουν πρόσβαση στην ομιλία του Αντιπροέδρου των Η.Π.Α. και λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς.