Έλληνες του κόσμου σε Αμερική Αυστραλία και Ευρώπη, ενωθείτε και βοηθείστε την πατρίδα με όλες σας τις δυνάμεις! Η Ελλάδα κινδυνεύει. Σας εκλιπαρώ βοηθήστε την Ελλάδα!

Ηχηρή  σκληρή πολιτική παρέμβαση, λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες στην Ελλάδα,  της διακεκριμένης  καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αθηνών  Μαρίας Τζάνη

«Αυτοί που διέλυσαν την παιδεία! Τα σχολεία! Τα πανεπιστήμια ! κατέστρεψαν  το κράτος με τον άκρατο συνδικαλισμό τώρα θα μας  κυβερνήσουν!…  λεηλάτησαν το κράτος… υπάρχει σοβαρότατο  έλλειμμα, στο πολιτικό προσωπικό της χώρας,  πατριωτικής συνείδησης, και το καταθέτω με πλήρη επίγνωση.  Οι περισσότεροι είναι αγύρτες! Απατεώνες! Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Λένε ψέματα για όλα »

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ

Με μια  συνέντευξη φωτιά,  καταπέλτης για συμφέροντα και ολιγαρχίες κάθε είδους,  που θα καταγραφεί και θα συζητηθεί σε όλους τους χώρους-σε πολιτικούς αλλά και πανεπιστημιακούς κύκλους , και  σε κάθε επίπεδο, η κ. Τζάνη  με στεντόρεια την φωνή, και ύστερα από πολλά χρόνια –άλλοτε εκούσιας και άλλοτε ακούσιας –  απουσίας από τα δημόσια πράγματα της Ελλάδος, σπάει την σιωπή της και  παρεμβαίνει δημοσίως μέσα από το GreekAmericanNewsAgency καταθέτοντας την δική της συγκλονιστική μαρτυρία το βίωμα και τις εμπειρίες της από τον χώρο της παιδείας-κυρίως- με αφορμή την πρόωρη προκήρυξη εκλογών στην Ελλάδα. Μια συνέντευξη ποταμό σκέψεων και   διαπιστώσεων για όσα οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή.  Οργισμένη και θυμωμένη για την τραγωδία που βιώνει η χώρα τολμά να πει αλήθειες που πολύ δύσκολα –αν όχι καθόλου- λένε άλλοι πανεπιστημιακοί… Βάζει το μαχαίρι στο κόκαλο και χωρίς να χαρίζετε σε κανέναν λέει τα πράγματα με το όνομα τους με ευθείες βολές εναντίον της εν δυνάμει κυβέρνησης  του ΣΥΡΙΖΑ και της κουμουνιστικής αριστεράς την οποία κατηγορεί και καταγγέλλει ευθέως επώνυμα!  

  Η γνωστή  για τους αγώνες της για το ελληνικό σχολείο και την διάσωση της ελληνικής παιδείας εκφράζει την οργή και τον θυμό της για όσα έχει βιώσει η Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια ειδικά στον χώρο της Παιδείας!  Η κ. Τζάνη κάνει μια ελεύθερη ανεξάρτητη και αδέσμευτη χωρίς εξαρτήσεις από κανέναν –όπως χαρακτηριστικά μας τόνισε- προσέγγιση και ανάλυση όσων συνέβησαν την τελευταία 5ετια με ταυτόχρονη αναγωγή στο παρελθόν και τα ολέθρια λάθη που οδήγησαν την χώρα στο άλμα προς το χάος και το πολιτικό κενό και την αβεβαιότητα  που βαδίζει η Ελλάδα εδώ μια 6ετια. 

Η καθηγήτρια –παιδαγωγός και διδάσκαλος, και δικαίως χαρακτηρισθείσα σύγχρονη  προστάτιδα των ελληνικών γραμμάτων και της ελληνικής παιδείας, τολμά  με αυτή την συνέντευξη της να κάνει μια πολιτική παρέμβαση αφύπνισης και πολιτικής εγρήγορσης εν όψει όχι μόνο των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 αλλά και να κρούσει τον κώδωνα  κινδύνου εν όψει των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων που θα δρομολογήσει το  αποτέλεσμα της ετυμηγορίας του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού που όπως χαρακτηριστικά μας είπε δυστυχώς δεν είναι ούτε νηφάλιος ούτε ψύχραιμος για να αποφασίσει με ορθότητα και  καθαρότητα σκέψης αφού τα συναισθήματα που τον κυριαρχούν και τον καθοδηγούν και τον κατευθύνουν είναι η ανασφάλεια. Η αβεβαιότητα. Ο  ψυχολογικός μετεωρισμός. Ο φόβος και η αγωνία για το αύριο. Και σε   όλα αυτά μεγάλη βαρύτητα προσδίδει στον ψυχολογικό παράγοντα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες  καλείτε να επιλέξει όχι απλά μια κυβέρνηση αλλά τον τρόπο που θέλει εφεξής να ζει, ήδη φτωχοποιημένος και κακοποιημένος  κοινωνικά και οικονομικά αποδεκατισμένος ως Πρόσωπο. Ως οικογένεια. Ως επιχείρηση. Ως έθνος…

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ. ΝΑ  ΤΗΝ ΔΕΙ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑΣ σε όλο τον κόσμο!  ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ  ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ Σας.  ΔΙΑΚΙΝΕΙΣΤΕ ΤΗΝ!