Στόχος να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό

Ειδικότερα, «μετά από συνεργασία που είχαν χθες το βράδυ, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος, αποφασίστηκε να ξεκινήσουν από σήμερα οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου και να ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία, λίγο πριν τις 10 σήμερα και γνωστοποίησε ότι θα εκλέξει νέο πρόεδρο και μάλιστα το ταχύτερο δυνατό.

Η διαδικασία διαδοχής ξεκινά πιο νωρίς από το αναμενόμενο καθώς «πιέζει» η δεξιά πτέρυγα του κόμματος που θέλει επαναπροσδιορισμό της κεντρώας φυσιογνωμίας που προσπάθησε να δώσει κατά την προεκλογική περίοδο ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Άμεσα πρόκειται να συνεδριάσουν τα αρμόδια όργανα, με στόχο να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες το ταχύτερο δυνατόν, ενώ αναμένεται να τηρηθεί το καταστατικό που προβλέπει εκλογή προέδρου από τη βάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, σήμερα θα συνεδριάσει το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την υποψηφιότητά του, ενώ υποψήφιος αναμένεται να είναι και ο Μάκης Βορίδης.

Ξεκινούν οι διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία

ΝΔ: Ξεκινούν οι διαδικασίες εκλογής προέδρου