Δεν εξισλαμίζονται οι Έλληνες αλλά εξελληνίζονται οι ισλαμιστές!
Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης

Πολλή πλάκα, τελικά έχουν αυτοί που φοβούνται εξισλαμισμό της Ελλάδας από τους πρόσφυγες. Μέχρι στιγμής εκείνο που μπορεί να διακρίνει κανείς είναι μόνο τάσεις για… εξελληνισμό τους. Τόσο δυνατή είναι η επιρροή του τρόπου ζωής μας και των συνηθειών μας στις συνειδήσεις τους. Παραδόθηκαν αμαχητί.Το μαρτυρά το κλείσιμο των δρόμων σαν μέσο πίεσης για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Αιτημάτων, όπως το άνοιγμα των συνόρων που, μάλιστα, είναι αδύνατον να ικανοποιηθούν.

Σε ποια άλλη χώρα, εκτός από την Ελλάδα, οι πολίτες διεκδικούν τα όποια δικαιώματα τους, καταπατώντας δικαιώματα άλλων; Πουθενά. Θα τα παίρνουν πολύ τα γράμματα οι επισκέπτες μας για να μάθουν τόσο σύντομα ότι εδώ δεν εφαρμόζονται οι νόμοι. Και πως όποιος τους εφαρμόζει κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ρατσιστής. Εξ ου και η άρνηση τους να μπουν στα λεωφορεία για τον καταυλισμό. Κάποιος θα τους διαβεβαίωσε ότι το πρόγραμμα του γκρουπ μπορεί να αλλάζει σύμφωνα με τις επιθυμίες των …πελατών.

Ο …εξελληνισμός των προσφύγων είναι έκδηλος και στους καταυλισμούς, καθώς και σε όλα τα άλλα σημεία, απ όπου περνούν. Σε ποιο άλλο μέρος του κόσμου ο φιλοξενούμενος μπορεί να πετά τα σκουπίδια και τις ανθρώπινες ακαθαρσίες του, όπου βρει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν; Οι πρόσφυγες έχουν ένα ακαταμάχητο επιχείρημα. Ό,τι βλέπω κάνω. Εδώ άλλοι πετούν τα σκουπίδια τους από το τζάμι του αυτοκινήτου τους και δη σε κεντρικούς δρόμους και εμείς σας πειράξαμε που τα παρατάμε σε απόμερα σημεία. Το εκπληκτικότερο όλων, όμως, είναι η δημιουργία μίνι καταυλισμών από τους ίδιους τους πρόσφυγες σε σημεία που επιλέγουν οι ίδιοι. Αποθέωση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

Πρέπει να μάθουμε να εφαρμόζουμε τους νόμους. Πρώτα – πρώτα εμείς οι οικοδεσπότες. Γιατί περί αυτού πρόκειται…

Πηγή