Αισιόδοξος για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα δήλωσε ο John Koudounis στο Concordia Europe Summit in Athens, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν ευκαιρίες στη χώρα όπως η Εθνική Ασφαλιστική.

Μετά από ερώτηση της Κ. Σώκου, δημοσιογράφου της Καθημερινής, “πόσο αρκετά τρελός είναι κανείς για να επενδύσει χρήματα στην Ελλάδα” ο εκπρόσωπος της Calamos δήλωσε ότι τα τελευταία 5-6 χρόνια έχουν εξετάσει πολλές περιπτώσεις στη χώρα μας τις οποίες και απέρριψαν. Τώρα ωστόσο βλέπουν ότι τα πράγματα έχουν αρχίσει να μεταβάλλονται και υπάρχει μεγαλύτερη σταθερότητα στην οικονομία. Για αυτό και την χρονιά που πέρασε η Calamos Investements αγόρασε μετοχές της AIG και συνεργάστηκε με την οικογένεια Κανελλόπουλου.

“Βλέπουμε assets με ποιότητα. Και εάν μπορούμε να βελτιώσουμε μέσω τεχνολογίας, διοίκησης-διαχείρισης ή δυτικής φιλοσοφίας διαδικασίες όταν η οικονομία βελτιωθεί θα μπορέσουμε να έχουμε οφέλη. Νομίζω ότι τώρα είναι η ώρα. Είμαι αισιόδοξος για τις ευκαιρίες που αναδύονται όσο αυτές αντιμετωπίζονται και αναλύονται σωστά”.

insurancedaily.gr